Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Windows 8.1 Pro 用家聯盟! 正版使用者限定! 心得交流區!
DC 97 03:43 PM 10-26-12
我早2日買機~登記左up win8 pro
系咪遲d會有通知幾時先有得up?
陸奧 貴志 08:21 PM 10-26-12
我早左半個月出機,冇得$119買
DC 97 10:28 PM 10-26-12
作者: 陸奧 貴志:
我早左半個月出機,冇得$119買
求其做張單得唔得呢.?
X&Y 10:57 PM 10-26-12
早前登記左, 唔洗入單.
不過依家唔知.
陸奧 貴志 11:00 PM 10-26-12
作者: X&Y:
早前登記左, 唔洗入單.
不過依家唔知.
依家REG O個度都唔使入單...
X&Y 11:23 PM 10-26-12
作者: 陸奧 貴志:
依家REG O個度都唔使入單...
岩岩收到promote code, 由頭到尾都無問過我拎單/拎key
DC 97 11:42 PM 10-26-12
仲未收到~想問下廠機升完
遲D重裝,會自動系WIN8?
小光 11:48 PM 10-26-12
好唔慣 好難用
for home use... fine
for business use, 個tile介面完全係多餘, 唔知有冇方法廢除tile介面完全用返desktop
DC 97 09:35 AM 10-27-12
收到media centra 條key
但仲未有升win8 通知.....
westpat 10:21 AM 10-27-12
想問firefox有metro UI version未?
今日應該出去買8 pro,想make sure至少上網唔駛入desktop mode
個upgrade fee好鬼吸引
jason_kasim 10:52 AM 10-27-12
8月買機
今日先reg $119 promote
reg完即收到promote code
又會咁快
but個價真係好吸引
Siren 10:53 AM 10-27-12
等緊Pro Pack 條Key,宜家無電視睇...
DC 97 10:58 AM 10-27-12
系咪要裝個升級小幫手先得?
jason_kasim 11:00 AM 10-27-12
作者: DC 97:
系咪要裝個升級小幫手先得?
yes,之後跟step做
神龍 11:44 AM 10-27-12
成個step完全睇唔到有邊part check你正定番
X&Y 01:36 PM 10-27-12
裝左落二號機,可以clean install
DC 97 05:49 PM 10-27-12
用WIN8簡直用個全新OS咁@@
AshleyYan 06:13 PM 10-27-12
用WIN8簡直用個全新OS咁@@
都唔係oY~
用落感覺良好~
習慣左就無乜問題,而且速度比7更快少少~

今日又買多左一隻
DC 97 06:20 PM 10-27-12
作者: AshleyYan:
都唔係oY~
用落感覺良好~
習慣左就無乜問題,而且速度比7更快少少~

今日又買多左一隻
真系要慢慢試
我覺女人會覺好煩
神龍 09:46 PM 10-27-12
有d位夾硬就埋tab有好9唔搭8
DC 97 09:55 PM 10-27-12
邊到UP MEDIA CENTRA?
陸奧 貴志 10:16 AM 10-28-12
想問下依家俾TAB用既版本可唔可以俾現成機自己install
神龍 03:08 PM 10-28-12
點解佢d app係到要你全畫面/\
teamkiller 07:25 PM 10-28-12
邊到UP MEDIA CENTRA?
http://windows.microsoft.com/zh-HK/w.../feature-packs

但我登記左無收到email
HeHa 07:34 PM 10-28-12
$325升級pro版
黑變白成功洗底
三舊幾真係好抵
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後

返回主題版面