Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 02-18-13, 12:32 PM   #276
Chitose1987
God of Gamer
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
任一副吳balance 都比求心 bal 好

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 12:52 PM   #277
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
王異用黎打馬單
轉進保險用

不過兵增王異各有各好兩張都有人用

連環用黎防神術/決號
天騷不怕馬單,怕魏4

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 01:41 PM   #278
jordan123
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
咩叫balance?
jordan123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 01:43 PM   #279
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
弓槍騎 deck

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 02:20 PM   #280
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 風音 查看文章
舊世代產物
我用郭准
不過隱密槍又好似好吸引
引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
連環用黎防神術/決號
天騷不怕馬單,怕魏4
天so打神速堅難打, 冇位合作打咁濟
速軍天so硬車打1波可能ok

神術/決號個D反而唔怕, 有得加速壓前打, 仲有閃對面要埋位開計都唔易
引用:
作者: Chitose1987 查看文章
任一副吳balance 都比求心 bal 好
同意
若王天啟都難用, 大馬大弓細槍
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 02:29 PM   #281
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
6人雙伏開幕推中門一閃好易有城
而家改左士氣就吾知

決號漢號得3隻加武壓吾住。我太廢

爆裂吧! 肝臟!!
舊 02-18-13, 02:43 PM   #282
6eo
美波様!

引用:
6人雙伏開幕推中門一閃好易有城
而家改左士氣就吾知

決號漢號得3隻加武壓吾住。我太廢
一閃wara

突然變左兩個號令
壓住迫佢開計之後走架者
咁決號漢號你連環都頂唔到架啦wwwwwww
舊 02-18-13, 03:11 PM   #283
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
一閃wara

突然變左兩個號令
壓住迫佢開計之後走架者
咁決號漢號你連環都頂唔到架啦wwwwwww
頂到啊
壓上去,爆漢號就連環退然後天騷氣炎擊
壓上去,吾爆計就成公英啊

爆裂吧! 肝臟!!
舊 02-18-13, 03:30 PM   #284
Stevesteve

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: 石原夏織 查看文章
霸求其實點打飛將
邊副霸求, 邊副飛將先. 香港聖帝個副怕離間/雲散. 樂x人個副就比控兵..

引用:
作者: 風音 查看文章
無入雲散就加油了
隻1cost離間係好勁架.

引用:
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20130217191707
32武deck好玩wwwwwww

竟然係混色溫泉大流星?
我仲以為救護溫泉粘係救護法正添

臥龍3人? Mutu?

真心, 求心馬單真係好過BALANCE

我覺得, 自打城受COST影響之後6枚神速難用左好多
改左之後大紅蓮同埋大部份上位神速都係打5枚

同埋99641基武高人地用士氣殺龐德未必好有SO
上次頂上餅哥成場怒電德哥都係要輸, 已經係打得好好

唔止, 其實好多唔常見既皇帝聖帝99641都好勁... 好似伏義

對面唔單燒咪1/2隻質佢迫佢開計, 都係走位問題

對槍馬馬單係難打D, 所以咪要有離間/喝黎破人地槍騎合作

同埋神速點會成日都要靠突陣打一波... 的確有D DECK係要咁但唔係經常者, 基武高有得壓, 有加速生殺力強
leo巨, 邊個係餅哥/德哥? 等我search來睇下

引用:
作者: Rotagen 查看文章
霸求同英知都好易打,
只係加速馬單難度三級跳
上位玩家得神騎王、軍團哥會打加速馬單就知乜事

係呀,偷到城,不過然後成日都係輸城,攻城力差太遠
好難搏到到面好心單燒啦,通常都係你隻大騎做壁,其他人想突埋黎時串燒你1+N

講針點止一副二分粘,加速馬單對面槍馬做得好些少已經好難有位畀你停騎做壁,
如果開爛地場,都話好些少,現實係神速對好多deck都只能靠突陣打一波,衰左就……
你去fc睇下蜆神點講, 佢話 赤火快進7:3喎, 蜆神以前打99641打咗唔知幾多打ic
http://arcade.打交會.com.pk/forums/show...3&page=1&pp=20

fightclub replace 打交會

舊 02-18-13, 03:32 PM   #285
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
我用郭准
不過隱密槍又好似好吸引

神術/決號個D反而唔怕, 有得加速壓前打, 仲有閃對面要埋位開計都唔易

同意
若王天啟都難用, 大馬大弓細槍
若王天啟我反而識打
但我要升魏master,除左廚deck有咩簡單易用

舊 02-18-13, 03:48 PM   #286
Stevesteve

引用:
作者: maxwaver 查看文章
若王天啟我反而識打
剎神/雲散眼/特攻號/霸求(or戰騎/神速號) 一波流
上半場玩控兵...下半場就3+7 一波, 唔得就食7. 軍師用你master咗的混元.

舊 02-18-13, 04:00 PM   #287
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

引用:
作者: Stevesteve 查看文章
剎神/雲散眼/特攻號/霸求(or戰騎/神速號) 一波流
上半場玩控兵...下半場就3+7 一波, 唔得就食7. 軍師用你master咗的混元.
any巴deck?

插槍master here

舊 02-18-13, 04:12 PM   #288
6eo
美波様!

引用:
頂到啊
壓上去,爆漢號就連環退然後天騷氣炎擊
壓上去,吾爆計就成公英啊
咪又係壓上去
你壓上去, 要唔開計迫佢漢號, 仲要走到主力先得, 唔係連環都冇用, 如果都係要開計壓, 咁連環意義唔大啦

mud你天so有成公英咁矛既wwwwwwwwwww
不過圈唔哂, 佢照開計殺你大槍你都麻煩, 連環個位要好岩先可以走到支槍

引用:
作者: Stevesteve 查看文章
leo巨, 邊個係餅哥/德哥? 等我search來睇下
おらピケット
引用:
若王天啟我反而識打
想打BAL一係地天囉
一係學甘漢個癲佬打地勢
舊 02-18-13, 04:20 PM   #289
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
甘漢
Nico都見有片話地勢廚
不過我到依家都唔知廚係邊
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 04:39 PM   #290
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
咪又係壓上去
你壓上去, 要唔開計迫佢漢號, 仲要走到主力先得, 唔係連環都冇用, 如果都係要開計壓, 咁連環意義唔大啦

mud你天so有成公英咁矛既wwwwwwwwwww
於夫羅累事
所以Out佢in波才成公英。 6枚先係皇道啊

0智漢號得3c仲要減左3武就照開天騷車爆佢啦
佢咁癲開埋決號咪開連環走囉

爆裂吧! 肝臟!!

此篇文章於 02-18-13 04:41 PM 被 魔靈娘 編輯。
舊 02-18-13, 04:42 PM   #291
jordan123

而家手上有
天下二分の計同小覇王の快進撃呢兩張
想整套吳國玩住先 thx
舊 02-18-13, 04:48 PM   #292
6eo
美波様!

引用:
甘漢
廚係個人到wwwwwwwwwww
舊 02-18-13, 04:50 PM   #293
石原夏織

引用:
廚係個人到wwwwwwwwwww
廚四比你第一時間係覺得咩deck
舊 02-18-13, 05:16 PM   #294
jordan123

引用:
作者: jordan123 查看文章
而家手上有
有咩卡我要收
舊 02-18-13, 05:26 PM   #295
6eo
美波様!

引用:
廚四比你第一時間係覺得咩deck
依家我估係英4
引用:
有咩卡我要收
可以執住黑白玩下先既
二分 小霸王 槍凌統 全琮 孫靜
舊 02-18-13, 05:36 PM   #296
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

地勢咩腳,有d性趣
地勢 淵gor 危地 烈風 J/局散?

地天就免了,我成日都唔齊人<>

舊 02-18-13, 05:41 PM   #297
Stevesteve

引用:
any巴deck?

插槍master here
插槍? 開剎神係繞過圈埋城門跟住特攻號, 需要停騎拉凸咩

引用:
咪又係壓上去

おらピケット
thanks!

引用:
甘漢
同意, 廚就周街都地勢啦..

引用:
而家手上有
新手慳番d就問人攞卡, 執人唔要的卡玩住先.
配乜野咁details可能諗得太早

舊 02-18-13, 05:44 PM   #298
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
地勢咩腳,有d性趣

甘漢個副好像係
R荀攸、R典韋、R曹純、UC李通、C蔣濟

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 05:50 PM   #299
6eo
美波様!

引用:
地勢咩腳,有d性趣

我覺得2槍2弓1馬會好D, 主計號令細槍有d麻煩
但依家強兵短左諗腳難諗左好多

曹洪 亂J or 王凌 6/3樂進 局散?

局散/曹植我覺得係必須

引用:
作者: 冬雨 查看文章
甘漢個副好像係
R荀攸、R典韋、R曹純、UC李通、C蔣濟
個癲佬打過3槍版扮大德
舊 02-18-13, 05:53 PM   #300
石原夏織

引用:
依家我估係英4

可以執住黑白玩下先既
二分 小霸王 槍凌統 全琮 孫靜

我改版到依家未link過

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVI 鬼哥是god 街機心得交流討論區 1006 02-06-13 05:17 PM
三國志大戰討論區 Vol.LIII 鬼哥是god 街機心得交流討論區 1009 08-31-12 03:12 PM
三國志大戰討論區 Vol.LII 鬼東東 街機心得交流討論區 1040 08-09-12 02:30 PM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM

現在的時間是 12:31 AM

手機版 | APP版