Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-06-17, 12:56 PM   #32401
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
同意,我都中過唔少次,因爲人類總係犯同樣錯誤
因為我地相信下一下就會中^^"

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-17, 12:58 PM   #32402
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
同意,我都中過唔少次,因爲人類總係犯同樣錯誤
我唔係話我個抽法一定會中,而係以CP值黎講起碼10 PACK抽唔中目標都起碼會射斜D 4星鯖/5星禮先

當然你好似蛋O王子有咁多水可以當王財咁射就另計

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-06-17 01:03 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-17, 01:11 PM   #32403
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章
你地D剎車能力真係好弱(拖走

就算係日替都無人要你地15分鐘燒晒所有石架嘛

我不嬲都係見30連都好非洲就剎車過兩個鐘再抽過果種

老實講依隻GAME基本上95%時間都係你每次頭幾抽非洲開就會一路非到尾
我唔係剎車弱, 只係跟車太貼
抽卡期間少上gaf為妙

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-17, 01:41 PM   #32404
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
我個中係中招個中
撻爺係用錢由機率低個時段抽到機率高個時段

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-17, 02:28 PM   #32405
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
躺著也中槍

舊 03-06-17, 02:38 PM   #32406
細路翔
The One

最慘唔係抽唔中,而係好似我咁課完無野抽

好似樓上個土豪咁隻隻game都玩隻隻都廢課就最開心(ry

英國說大家抱團死
舊 03-06-17, 02:41 PM   #32407
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
幾時有新囡囡抽,好似好耐冇抽過咁

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-17, 02:44 PM   #32408
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
咩好耐冇抽過
你咪抽左傻B

舊 03-06-17, 02:51 PM   #32409
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:

明明係有野你唔去抽
黑王唔好J咩?

歡迎pm查詢、預約
舊 03-06-17, 02:52 PM   #32410
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
狂X次後,新故事、種火等咩都無玩,齋login.....
佢繼續純玩男人,唯有繼續養生.....

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-17, 02:56 PM   #32411
細路翔
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
明明係有野你唔去抽
黑王唔好J咩?
有一隻夠啦

戰鬥力依d我抱你大腿咪得

英國說大家抱團死
舊 03-06-17, 02:57 PM   #32412
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
其實新宿有7成時間都係睇兩條女係度唱雙簧a

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-17, 02:59 PM   #32413
細路翔
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
其實新宿有7成時間都係睇兩條女係度唱雙簧a
所以pu老公黑王唔pu埋佢老婆黑j好唔合理

英國說大家抱團死
舊 03-06-17, 03:01 PM   #32414
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
有一隻夠啦

戰鬥力依d我抱你大腿咪得
我d戰鬥力邊見得人?
打難關我都要靠呢度d神人

歡迎pm查詢、預約
舊 03-06-17, 03:02 PM   #32415
細路翔
The One

引用:
我d戰鬥力邊見得人?
打難關我不嬲都係投石問路

英國說大家抱團死
舊 03-06-17, 03:18 PM   #32416
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:

抽唔抽得中, 你冇得揀.

課唔課, 你有得揀.

冇人叫你無嘢抽都去課.

"你D剎車能力真係好弱(拖走"

舊 03-06-17, 03:22 PM   #32417
Sar8
The One

課完冇野抽咪當儲錢

"養兵千日"用在一時

舊 03-06-17, 03:22 PM   #32418
細路翔
The One

引用:
作者: psidef 查看文章
抽唔抽得中, 你冇得揀.

課唔課, 你有得揀.

冇人叫你無嘢抽都去課.

"你D剎車能力真係好弱(拖走"
有道理

黑j翻兜果時再課6單好了

英國說大家抱團死
舊 03-06-17, 03:23 PM   #32419
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
我d戰鬥力邊見得人?
你成堆限角都唔見得人,所以我一早就講皮已收

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-17, 03:26 PM   #32420
細路翔
The One

引用:
最慘係佢成頁都係好打既限角

唔似得我抽到既限角係哈桑王同bx

英國說大家抱團死
舊 03-06-17, 03:29 PM   #32421
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: Sar8 查看文章
課完冇野抽咪當儲錢

"養兵千日"用在一時
我有朋友真係咁諗, 每月入一pack等福爾摩斯, 結果all-in哂情人節男角pool抽禮裝同今次抽黑A反而射斜一直想要嘅孔明.

結果到出嗰陣咪又要入過......

舊 03-06-17, 03:30 PM   #32422
Sar8
The One

平時入開入開到真係抽果陣冇咁痛既概念

舊 03-06-17, 03:34 PM   #32423
細路翔
The One

引用:
作者: Sar8 查看文章
平時入開入開到真係抽果陣冇咁痛既概念
我比樓上點醒左

原來實際上我係比錢買卡果時個剎車已經壞左所以到抽時先會停到手

不過暫時望落未有新野打得中我,最快應該要等夏天出返鐵拳聖女/槍狐先有野抽

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-06-17 03:37 PM 被 細路翔 編輯。
舊 03-06-17, 03:50 PM   #32424
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
引用:
最慘係佢成頁都係好打既限角

唔似得我抽到既限角係哈桑王同bx
除左黑貞弓王嫁王金閃梅林, 其他都....

歡迎pm查詢、預約
舊 03-06-17, 03:55 PM   #32425
細路翔
The One

引用:
除左黑貞弓王嫁王金閃梅林, 其他都....
但你隻嫁王寶3喎#

英國說大家抱團死

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:07 AM

手機版 | APP版