Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>Guild Wars 2 Vol. 7 - Forth Expansion [Secrets of the Obscure ™]
搖搖 08:48 PM 05-16-16

佐佐木莊尼 02:10 PM 05-17-16
搖搖巨巨實在太強了
彩子 02:19 PM 05-17-16
有神快拜
ヴィタさんさんKS☀ 04:21 PM 05-19-16
作者: 搖搖:

唔聲唔聲原來仲有玩
omgwthbbq

其實呢把我想整,但有咩地方係太難同有係唔係要打 raid 來儲 item?
6eo 10:34 PM 05-19-16
3把

痴線
搖搖 10:44 PM 05-21-16
作者: ヴィタさんさんKS☀:
唔聲唔聲原來仲有玩
omgwthbbq

其實呢把我想整,但有咩地方係太難同有係唔係要打 raid 來儲 item?
講真無咩難, 唔駛打raid, 主要都係錢問題

而家farm HOT map既章易好多
我由玩番到整完都唔駛1個月
只係中間用d材料(e.g. 紅鋼/木)如果你無存貨的話
會浪費多d時間 or 錢

收集個過程其實幾得意既, 例如跳下d一路都唔想玩既JP
不過...絕對唔會再搞下一把
ヴィタさんさんKS☀ 04:40 PM 05-22-16

收集個過程其實幾得意既, 例如跳下d一路都唔想玩既JP
你前後句矛盾到一個點
唔使打 RAID 都好,遲下先算了
搖搖 04:46 PM 05-22-16
你前後句矛盾到一個點
唔使打 RAID 都好,遲下先算了
因為無錢
佐佐木莊尼 09:36 AM 05-24-16
聽住先

------------------------------------------------------------------

另外想問下打打埋埋 d 多餘 draconic ore 同 bloodstone dust 可以點處理? 賣又唔賣得, 我又冇咁多 obsidian shards 合佢地做 ingots / bricks (而且每樣已有 3x 個了, 而我又唔想整 ascended 甲住, 邊用到咁多 )
搖搖 12:01 PM 05-24-16
唔記得咩成就有件野送比你, 幫你食50/250個換垃圾
david 12:03 PM 05-24-16
作者: 佐佐木莊尼:
另外想問下打打埋埋 d 多餘 draconic ore 同 bloodstone dust 可以點處理? 賣又唔賣得, 我又冇咁多 obsidian shards 合佢地做 ingots / bricks (而且每樣已有 3x 個了, 而我又唔想整 ascended 甲住, 邊用到咁多 )
我一倉都係...

<-- 都成幾個月無上去...
佐佐木莊尼 02:29 PM 05-24-16
唔記得咩成就有件野送比你, 幫你食50/250個換垃圾
https://wiki.guildwars2.com/wiki/Mawdrey_II
https://wiki.guildwars2.com/wiki/Mawdrey

https://wiki.guildwars2.com/wiki/Princess
https://wiki.guildwars2.com/wiki/Lio...h_Exterminator

搵到係咩 achievement 了
睇完我覺得我不如直接掉晒 d 塵同礦佢算
david 03:12 PM 05-24-16
其實我覺得而家GW2走O既方向同佢最初O既構想已經離題萬丈...

而家係極上GRINDY,要GRIND我有POE,但有對比就GW2俾佢更GRINDY,要打得爽我有MH,而家GW2 O既定位係幾咁模糊...

以本人由GW CB開始接觸同一路支持O既玩家O黎講其實係幾失望O下...

所以我而家除佐KEEP住UPDATE,就完全無動力上去
搖搖 08:08 PM 05-24-16
農度既野
你唔搞啲end game野都無咩農度可言...起碼你唔駛追裝先
3年前你整唔起legendary, 而家一樣唔得
彩子 09:17 PM 05-24-16
其實princess算易搞
都係喺LA搵小卡卡去射
http://dulfy.net/2015/06/23/gw2-lion...evement-guide/

另外仲有個食bloodstone嘅"頭"
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Herta
http://dulfy.net/2015/10/29/gw2-a-st...vements-guide/
佐佐木莊尼 10:16 AM 05-30-16
用左個 level to 80 boost 開左隻 necro

solo 能力高到一個點 (用緊佢個 boost 送的 exotic rabid 裝)
HoT maps hero points d champion 都可以單人搞掂

我之前花咁多時間玩 berserker 到底是在玩啥
david 02:50 PM 05-30-16
BERSERKER應該已經被NERF到無可再廢O既地步了吧...

之前改版NERF STABILITY就已經判佐佢死刑啦...

同埋無記錯而家係CONDITION DOT王道,純輸出的可以當花瓶用...
搖搖 09:22 PM 06-02-16
destiny's edge 2.0 改名活動

https://www.guildwars2.com/en/news/c...tyrias-heroes/
佐佐木莊尼 05:08 PM 06-09-16
隔左咁多個月
終於整左隻齊技 reaper
強勁到呢
大劍2 根本就係戰士九頭龍閃的 damage 集中係一擊上
另加一大堆戰士做唔到的狀態異常
david 05:59 PM 06-09-16
作者: 佐佐木莊尼:
隔左咁多個月
終於整左隻齊技 reaper
強勁到呢
大劍2 根本就係戰士九頭龍閃的 damage 集中係一擊上
另加一大堆戰士做唔到的狀態異常
咁跨?

即係戰士可以唔駛出冷宮了?
Head Shooter 01:38 AM 06-10-16
依家無論raid/pvp/wvw condi dmg都係meta,只怪之前nerf berserker nerf得太勁

btw可唔可以唔好再nerf revenant
個個patch都要劈revenant一刀,擺明一開波就諗著用新職黎吸引人比錢買exapansion,吸完你金就nerf死你隻職
ヴィタさんさんKS☀ 11:45 AM 06-13-16
作者: Head Shooter:
依家無論raid/pvp/wvw condi dmg都係meta,只怪之前nerf berserker nerf得太勁

btw可唔可以唔好再nerf revenant
個個patch都要劈revenant一刀,擺明一開波就諗著用新職黎吸引人比錢買exapansion,吸完你金就nerf死你隻職
講白左大家都冇癮

講起 meta buuild 仲搞笑
早排睇個條 tpvp 片直頭兩隊 tpvp 都係同一個 meta 同一個 bunker build
大家都打唔入大家,打左三分鐘之後對面就話 : 天氣好好不如坐下吧啦...
之後個玩家就坐左係度等時間過,仲係度同隨離 team 吹水

....
Head Shooter 04:56 PM 06-18-16
講白左大家都冇癮

講起 meta buuild 仲搞笑
早排睇個條 tpvp 片直頭兩隊 tpvp 都係同一個 meta 同一個 bunker build
大家都打唔入大家,打左三分鐘之後對面就話 : 天氣好好不如坐下吧啦...
之後個玩家就坐左係度等時間過,仲係度同隨離 team 吹水

....
最近出果d achievement重要係果期多人玩先會解到,熱潮一過就諗都唔洗諗
anet best game design ever (facepalm
ヴィタさんさんKS☀ 09:11 AM 06-20-16
作者: Head Shooter:
最近出果d achievement重要係果期多人玩先會解到,熱潮一過就諗都唔洗諗
anet best game design ever (facepalm
好彩我唔 grind achievement point,呢點對我影響唔大
但佢出既時裝就真係款款都唔岩胃口,持續出既都係核突到喊出來

家陣仲變埋 wings war 2 cls
佐佐木莊尼 09:59 AM 06-20-16
GW2 已經入返雪櫃
而家轉左返去隔離 game (wow) 等 expansion

當初棄 wow 轉 gw2 係貪佢 casual player friendly
但而家變到咁 grinding heavy (相對之下 wow 作出過不少 casual friendy 的改動), 除左唔駛交月費之外覺得優勢已不大 ......
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  ... 最後

返回主題版面