Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-20-23, 02:54 PM   #351
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
呀,有人出錯

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-23, 06:31 PM   #352
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
大家都愛狸貓太好了

竟然冇改改修型
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-23, 07:14 PM   #353
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
今集鞕多下
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-23, 08:42 PM   #354
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
所以典解上個禮拜停播
明明母愛偉大
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-23, 11:16 PM   #355
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
扮無事……點知仲要被遺棄多一次……
雖然係為狸貓好…..
但無解釋用完即棄咁款……心理不平衡呀!!!
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-23, 12:42 AM   #356
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
一兜 Beyond Lay Hey

死頂,又以悲憤化成食量。阿媽好奸,係咁玩弄各大公司,又扮到好似為勢所迫咁。好嘢。高達大平賣就係~ 想玩 Turn-A 條路?!

最後⋯⋯

真相披露,阿奸媽無一嘢對冧狸貓,算有良心。

此篇文章於 05-22-23 01:05 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-23, 10:10 AM   #357
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
大熱放送中動畫《機動戰士高達 水星的魔女》第二季蘇萊塔·墨丘利、《Dr.STONE 新石紀 NEW WORLD》小川杠等角色配音的聲優市之瀨加那,將於7月30日舉行由Ani-One與MIACO Plus合辦的「市之瀨加那Fan Meeting in Hong Kong 2023」。
https://www.youtube.com/channel/UC45...aOeVNswvlVn0hw

到時表演拍蕃茄嗎
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-23, 05:28 PM   #358
野良猫
肥倫

講咩都唔夠一炮咁有說服力

引用:
作者: Heaven 查看文章
大熱放送中動畫《機動戰士高達 水星的魔女》第二季蘇萊塔·墨丘利、《Dr.STONE 新石紀 NEW WORLD》小川杠等角色配音的聲優市之瀨加那,將於7月30日舉行由Ani-One與MIACO Plus合辦的「市之瀨加那Fan Meeting in Hong Kong 2023」。
https://www.youtube.com/channel/UC45...aOeVNswvlVn0hw

到時表演拍蕃茄嗎
即場抽選一位觀眾做被拍者
舊 05-28-23, 06:55 PM   #359
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
有夠白癡的政治戲

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-23, 08:40 PM   #360
真!DC
Banned User
奉行我道

偷食被發現好可愛
引用:
作者: anyone 查看文章
有夠白癡的政治戲
商戰政治部份我好寬容用少女漫晝韓劇標準去睇ok

由手機版發出

此篇文章於 05-28-23 08:44 PM 被 真!DC 編輯。
舊 05-28-23, 10:42 PM   #361
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
又係自導自演搞陷害......
重情義既地球寮~~
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-23, 11:54 PM   #362
肉羊哩咖
griffin611

乜今話咁多新髮型㗎?!

人物大量搞到好多都係半生熟,各有關團體又唔太知乜頭乜路,尤其係地球嘅事,好跳躍式咁展開,好難跟。所以白唔白癡都唔知,一頭霧水。

狸貓而家咁仲可以點搞?!

舊 06-01-23, 08:44 AM   #363
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
被能登擺了一道的米米......
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-23, 05:38 PM   #364
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
第20話~
6月4日死一堆學生~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-23, 06:25 PM   #365
肉羊哩咖
griffin611

回樓上,有心定無意?都可疑咁大場面冇乜成年人出現~

完全超展開,咁誇張,期待嘅部份現,由楝旗到派發都唔洗五分鐘,好想知佢點收科。

舊 06-04-23, 11:08 PM   #366
anyone
The One
↘嫁

就普通的大河內

舊 06-06-23, 08:34 AM   #367
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
https://hk.gundam.info/about-gundam/...ch/product/98/

B 社為防模型説明書劇透, HG 戰騎高達改7 月出售

基本上魔王機確定了

但問題係由古古定猩貓去駕駛

勞達應該不可能了, 就算有足夠的理由但也没有能耐

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-23, 10:00 AM   #368
真!DC
Banned User
奉行我道

標準強化人失控劇情只係唔係同主角演
節奏太快了如果多d著墨同5號感情戲會好好多
而家好夾硬感覺
古古終於有得威番次b
由手機版發出
舊 06-11-23, 05:30 PM   #369
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
21話~

真主角機公佈~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-23, 05:33 PM   #370
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
未加特效前的清圖
クワイエット・ゼロ原來成個盾咁

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-23, 05:38 PM   #371
野良猫
肥倫

零號我覺得似棺材

細佬唔好咁睇唔開用條命去做速遞員喎

此篇文章於 06-11-23 06:36 PM 被 野良猫 編輯。
舊 06-11-23, 06:21 PM   #372
肉羊哩咖
griffin611

三個角式性格大變⋯⋯無機變做有機未免太方便⋯⋯而家先交待多啲各勢力係咩關係,有冇再遲啲。

啲人物最後會點都幾呼之欲出吓,總之綿花糖頭就唔似會領當~

舊 06-11-23, 06:33 PM   #373
anyone
The One
↘嫁

黑騎比佢開怕唔怕模型賣得慘過沙迪克果部

舊 06-11-23, 08:34 PM   #374
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
議會仲收埋左部 "異靈" ...........狸貓爸爸果部?!

鼻管老伯果然係老實商人, 完全無私藏 / 製作高達機體......................

寂靜零+bit 機根本就係天秤座+AI 金牛

勞達真係可以靠AI 操作戰騎?

鐵騎仲係無人揸......................

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 06-11-23 08:45 PM 被 HAKAIDER 編輯。
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-23, 08:50 PM   #375
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
等細佬死左條女就會醒返

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
機動戦士ガンダム 戦場の絆Ⅱ 安安 街機遊戲討論版 41 02-22-24 12:00 PM
[PSV] 機動戦士ガンダム エクストリームバーサスフォース 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 817 06-13-16 02:14 PM
[PSV] 機動戦士ガンダム バトルフォートレス l 停止運營 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 61 02-27-16 01:35 AM
[動畫] 「機動戦士ガンダム」Blu-ray BOX、8月28日発売決定! money 日本動漫畫討論版 31 03-14-14 03:34 PM
機動戦士ガンダム UC [已售] 武藤遊戲 電視遊戲討論版 352 07-16-12 10:35 PM

現在的時間是 04:24 AM

手機版 | APP版