Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 03-30-05, 08:43 AM   #1126
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: KIM
星期四來啦~!
good job!man!! b
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-05, 06:38 PM   #1127
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 阿高
good job!man!! b
做咩用呢個--->~~~!

http://davidrmurphy.net/WindowsMedia...California.asp

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-05, 08:16 PM   #1128
阿高
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
須知道陳綺貞對上一隻大碟已經係三年前
不過今次精選黎講,想要既變成名信片同vcd內的演唱會片段
到年中推出新碟時要用先可以表達我既興奮
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-05, 12:54 PM   #1129
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 阿高
須知道陳綺貞對上一隻大碟已經係三年前
不過今次精選黎講,想要既變成名信片同vcd內的演唱會片段
到年中推出新碟時要用先可以表達我既興奮
今日你要上去了.....否則sold out就真係了~~~!

舊 04-01-05, 03:02 PM   #1130
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
你知有就通知我啦~~~!
2R就出新碟LA WOR~~

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-05, 03:13 PM   #1131
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: HONDA
2R就出新碟LA WOR~~
上星期出了啦~~~!
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=111095

仲唔去買?

奇怪GAF有TOPIC冇人講~~~

舊 04-03-05, 01:48 AM   #1132
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDfoxaustin
kim哥哥...
我今日在天音買左隻"劉若英-我的失敗與偉大"中國版DVD...
好鬼死正~
我想問下仲有無劉若英其他的中國版DVD....?
thx

舊 04-03-05, 01:53 AM   #1133
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 柯士甸
kim哥哥...
我今日在天音買左隻"劉若英-我的失敗與偉大"中國版DVD...
好鬼死正~
我想問下仲有無劉若英其他的中國版DVD....?
thx
呢d要睇彩數~~~!
我地都唔知幾時有的~~~!
有時有d人成日上去問, 但都未必有, 到返果十零隻時, 就比其他人買晒~~~!

你要就要訂了!

(叫我大長金可以了~~~! )

舊 04-03-05, 01:59 AM   #1134
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
呢d要睇彩數~~~!
有時有d人成日上去問, 但都未必有, 到返果十零隻時, 就比其他人買晒~~~!

你要就要訂了!

上次搵你返《東方強檔--點亮2005》話返唔到
點知上星期係天音見到有得賣

舊 04-03-05, 02:01 AM   #1135
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: JACKY
上次搵你返《東方強檔--點亮2005》話返唔到
點知上星期係天音見到有得賣
果個咪係你囉~~~!

唔巧意思呀~~~!

舊 04-03-05, 02:35 AM   #1136
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

引用:
呢d要睇彩數~~~!

你要就要訂了!

大長金哥哥~
其實我都唔知劉若英出左d咩其他款式既中國版DVD的...
有無d網站可以參考??
否則我都唔知點訂...
或者
可否有佢d中國版DVD返貨的通知聲好嗎??
同埋
您會唔會幫人上奇摩拍賣bid野的??
thx~

舊 04-03-05, 03:33 AM   #1137
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
大長金哥哥~
有無d網站可以參考??
否則我都唔知點訂...
或者
同埋
thx~
係都要加 哥X~~~

我地唔知架......D水/行佬有咩要咩嫁渣~~~!
有時返得幾隻~~~通知得來可能已經.......
所以最好自己上去留名+MOBILE.......有特定CD出時就通知你~~~!

BID野找星人啦~~~!

舊 04-03-05, 08:59 AM   #1138
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
大長金哥哥~
有無d網站可以參考??
否則我都唔知點訂...
或者
同埋
thx~
劉若英其他款式既中國版產品, 請到以下網址在商品搜索打"刘若英"
http://music.joyo.com

唔知點解直接post link 刘若英產品個頁, 會顯示不能

此篇文章於 04-03-05 09:03 AM 被 JACKY 編輯。
JACKY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-05, 02:25 PM   #1139
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

引用:
係都要加 哥X~~~

我地唔知架......D水/行佬有咩要咩嫁渣~~~!
有時返得幾隻~~~通知得來可能已經.......
所以最好自己上去留名+MOBILE.......有特定CD出時就通知你~~~!

BID野找星人啦~~~!
icic~
我要中國版DVD而已~~
原來星人奇摩都可以bid的呀~
等我問問佢先~
thx大長金!!

引用:
作者: JACKY
劉若英其他款式既中國版產品, 請到以下網址在商品搜索打"狎Y英"
http://music.joyo.com

唔知點解直接post link 狎Y英產品個頁, 會顯示不能
thx jacky哥!!
但個page無音樂DVDge?
好似我昨天在天音買果隻個page都無.....

舊 04-05-05, 11:39 PM   #1140
solitude~~
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2004
KIM
tomorrow have 堂本剛 [si:]DVD ????
solitude~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-05, 12:07 AM   #1141
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: solitude~~
KIM
tomorrow have 堂本剛 [si:]DVD ????
人有我有, 人冇都可能有!

舊 04-07-05, 06:07 PM   #1142
KIM
GAF足球隊金虎拾號

天音今晚工作至11PM........可能好夜返~~~!

舊 04-07-05, 06:20 PM   #1143
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
引用:
天音今晚工作至11PM........可能好夜返~~~!
你要喺天音返架咩

舊 04-08-05, 01:58 AM   #1144
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 紫色螢火蟲
你要喺天音返架咩
工作未必係果D!

舊 04-10-05, 07:38 PM   #1145
AK-47
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
我想問fiona隻新鍱funny girl知唔知幾時有?大約幾錢到?
thx.
AK-47 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-05, 08:57 PM   #1146
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: AK-47
我想問fiona隻新鍱funny girl知唔知幾時有?大約幾錢到?
thx.
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=111159

我估是星期四~~~!
約$? 睇反應啦~~~! 不過天音點都平過HXV~~~

舊 04-12-05, 12:47 AM   #1147
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
http://www.konamistyle.com/product/p...?pfid=LC1364-5
吾知呢d碟訂吾訂到呢\
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-05, 02:42 PM   #1148
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 斯羅
未出的都可能幫到你! SORRY~~~!

舊 04-21-05, 03:42 PM   #1149
KIM
GAF足球隊金虎拾號

好~~~返天音收拾殘局!!!

舊 04-26-05, 06:09 PM   #1150
KIM
GAF足球隊金虎拾號

吉祥三寶.........預算大熱的外語碟!
敬請留意@@!

論壇跳轉

現在的時間是 07:02 AM

手機版 | APP版