Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-30-06, 02:04 AM   #226
ai.
God of Gamer
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: lbiceman
那位仁兄有放出嗎?
無放出我有點知呢?

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-06, 10:55 AM   #227
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
DEL....

舊 08-30-06, 10:56 AM   #228
RPG之鬼

引用:
作者: mark20hk
我想問於第9話預告中的那位拿劍大叔..
到底是什麼人..?
唔係太叔黎嫁...
不過個造形的確好大叔...

引用:
作者: lbiceman
那位仁兄有放出嗎?
既然說有中文版
不如等等吧

舊 08-30-06, 05:22 PM   #229
lbiceman
Game Master

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: RPG之鬼
唔係太叔黎嫁...
不過個造形的確好大叔...

既然說有中文版
不如等等吧
但不知中文版會出到那裡。
發覺原來小說既風格和動畫有點不一樣
動畫根本係把後宮劇清濃縮埋一碟。
想看才人一人對7萬大軍啊!
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-06, 12:04 AM   #230
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
第10話  「姫君の依頼」

此篇文章於 09-04-06 12:06 AM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-06, 01:20 PM   #231
Neloth
Game Master

註冊日期: Oct 2003
いい男

/ 丶    |/  \
  /   ( ⌒つ´)    \
Neloth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-06, 01:44 PM   #232
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
今集突然講咁多虛無魔法同才人的能力.......
感覺好似想趕收工咁........

舊 09-04-06, 02:01 PM   #233
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Asurada
今集突然講咁多虛無魔法同才人的能力.......
感覺好似想趕收工咁........
12集完?

Rice

舊 09-04-06, 06:56 PM   #234
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
睇完....
覺得好容易估到某人是敵人的首領..

發現在的路易斯..比細個個時萌好多..
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-06, 08:32 PM   #235
RPG之鬼

引用:
作者: 凌龍
睇完....
覺得好容易估到某人是敵人的首領..

發現在的路易斯..比細個個時萌好多..
雖然看似是首領
但其實是路人...以小說黎講

舊 09-10-06, 08:44 PM   #236
是但
Game Master

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDseedown
會咁樣成日出場
深入敵陣既都唔似係首領
頂多小隊長

2014 FTCL Approved!!

BLOG
是但 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-06, 10:20 PM   #237
Darby
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
3DS Friend Code0387 8749 2265
PSN  IDlynx_darby
我唔鍾意Louise既未婚夫....
Darby 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-06, 11:38 PM   #238
阿邊個
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
講真,Louise生得太蘿,個隊長個造型又太蒼老,話係未婚夫,但我點睇都覺得似父女多D...
阿邊個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-06, 11:39 PM   #239
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
生出黎可以唔蘿的嗎?

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-06, 11:41 PM   #240
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
引用:
作者: 阿邊個
講真,Louise生得太蘿,個隊長個造型又太蒼老,話係未婚夫,但我點睇都覺得似父女多D...
剃左d鬚 剪個髮可能後生返d
好似半月既夏目咁

舊 09-11-06, 12:05 AM   #241
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
第11話  「ルイズの結婚」

舊 09-11-06, 12:06 AM   #242
是但
Game Master

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDseedown
男可以向下兼容ga ma
老都唔緊要
不過佢擺明係想利用louise啦.........

2014 FTCL Approved!!

BLOG
是但 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-06, 12:23 AM   #243
RPG之鬼

引用:
作者: 是但
男可以向下兼容ga ma
老都唔緊要
不過佢擺明係想利用louise啦.........
絕對是沒錯
但從前的事情是真情還是假意就真係唔知

舊 09-11-06, 12:49 PM   #244
Asurada
機動六課的一等空尉

王子去o佐........
但真的十三集完?

舊 09-11-06, 05:18 PM   #245
RPG之鬼

去得好快
快得好離譜
用一集時間講左第二期的後半段故事...
強...
下集應該是最強走私貨出場吧

舊 09-11-06, 10:04 PM   #246
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
個王子都幾慘..咁樣就死左...
不過唔係好明點解把劍會變到好似新的...
姐係係才人把劍之前的幾個使用者都係有咁樣的情況?
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-06, 10:09 PM   #247
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
王子死左..公主真係慘

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-06, 10:20 PM   #248
RPG之鬼

引用:
作者: 凌龍
個王子都幾慘..咁樣就死左...
不過唔係好明點解把劍會變到好似新的...
姐係係才人把劍之前的幾個使用者都係有咁樣的情況?
特別版?
咁樣先可以呃多件精品嘛...

不過就唔記得小說有冇講過

另外小說中王子冇死得咁頹...

舊 09-12-06, 02:46 AM   #249
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: RPG之鬼
下集應該是最強走私貨出場吧
我睇op同上集講個龍同埋所謂的龍之血估
係唔係飛機.........

舊 09-12-06, 04:50 AM   #250
普通人一個