Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 44 94 134 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 154  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
Yakumo Fujii 03:06 PM 06-24-19
貳号機好順利amazon 落左隻
今次竟然仲可以直送香港
total 23007yen
Yakumo Fujii 03:08 PM 06-24-19
作者: カンザキ:
幫朋友成功確保左eva 2號機
不過今次amazon竟然可以直接寄海外
初初落左日本地址
朋友話今次可以直送香港
即改返直送
カンザキ 03:15 PM 06-24-19
作者: Yakumo Fujii:
初初落左日本地址
朋友話今次可以直送香港
即改返直送
我係習慣用hk地址先, 仲諗住唔得先轉, 不過一㩒發覺竟然可以直接買
wingzero_W0 03:34 PM 06-24-19
Strike又開魂限
GN00508771 04:00 PM 06-24-19
1分鐘都捱唔到w
clanyuen1 04:07 PM 06-24-19
10秒都冇,
一夠15:59已經不停刷,
到16:00立即缺貨,
日魂有得賣,但是俾唔到錢(只有便利店付款,冇樂天/Am pay
怪盜小G 04:24 PM 06-24-19
訂唔到2號機
C.Ryo 06:06 PM 06-24-19
靈異地search AJ 極都無二號機,search到已經係其他炒價
GN00508771 05:05 PM 08-08-19
魂展2019

又係00RAISER
Rance 09:49 PM 10-02-19
斗斗城訂貳號機個價重狼過炒價...
GN00508771 11:58 PM 10-02-19
作者: Rance:
斗斗城訂貳號機個價重狼過炒價...
幾錢先

反斗城個價正常只係跟瑞華行個建議零售價 應該唔會自行調高先係⋯⋯⋯?

—————————-
魂展2019
METAL BUILDでは『機動戦士ガンダム00』シリーズより、初展示となる2体のMSを公開!

00仲可以再戰幾多次
今次仲要打孖上
C.Ryo 08:59 AM 10-03-19
似睡橫行自己加價多啲,十五雞斗訂三千尾,二號訂二六xx,等深綠店又可以合理開炒
sunhikari 12:53 AM 10-19-19
今日港魂開雪崩正義女神部件
但睇返價錢,套野其實比港魂的單體strike仲要貴
J+1 07:10 PM 10-24-19
呢隻其實貼邊度。。

由手機版發出
fmptsrhk 10:42 PM 10-24-19
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=191668&page=41
其實以前有條Thread架, 不過都沉左兩年了

Ka氏講過動畫化, Frozen Teardrop機設先公開喎
今次這隻想點呢?
Hunter 09:16 AM 10-25-19
港魂OOR 9點開訂
我8:59入去正常, 9點 SERVER即死

以前衰極都係LOAD得勁慢, 宜家剩係見到SORRY版面
martinnitram 11:22 AM 10-25-19
作者: fmptsrhk:
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=191668&page=41
其實以前有條Thread架, 不過都沉左兩年了

Ka氏講過動畫化, Frozen Teardrop機設先公開喎
今次這隻想點呢?
OT: 其實係 Ka 氏未點頭定咩原因, B 社先未對 Frozen Teardrop 呢隻金蛋出手?
見有哂漫畫, 小說, 有首歌 Two-Mix 唱, 起初仲以為係播緊或者已經播完...
GN00508771 12:52 PM 10-25-19
作者: Hunter:
港魂OOR 9點開訂
我8:59入去正常, 9點 SERVER即死

以前衰極都係LOAD得勁慢, 宜家剩係見到SORRY版面
唔知點解09:20-30呢段時間突然好順。
用非香港地區IP、會咁講係因為群組內身處香港既朋友仲係一直SORRY緊、但其他地方既IP 例如澳門、日本就順到好似係日魂買野咁

港魂封香港IP係咩玩法
鳳熾魂 02:17 PM 10-25-19
作者: GN00508771:
用非香港地區IP、會咁講係因為群組內身處香港既朋友仲係一直SORRY緊、但其他地方既IP 例如澳門、日本就順到好似係日魂買野咁

港魂封香港IP係咩玩法
痴線今朝試一陣不斷sorry由佢
Hunter 03:04 PM 10-25-19
作者: GN00508771:

港魂封香港IP係咩玩法
咁神奇?

作者: 鳳熾魂:
痴線今朝試一陣不斷sorry由佢
我試到9點20幾分放棄
赤兵尉SETH 04:12 PM 10-25-19
MB明明有OO新機, 但普通到無人理

GN00508771 07:27 PM 10-25-19
咁等到佢真係出先再討論都未遲既

同埋DYNAMES REPAIR 3少人識唔奇
GN00508771 07:28 PM 10-25-19
作者: Hunter:
咁神奇?

我試到9點20幾分放棄
順到我以為去左假網站⋯⋯
好順利買哂00R DIEND 金銀兔 卡妙
忍者 04:23 PM 11-12-19
好好彩咁訂到2號機
T.K. 09:44 PM 11-13-19
應該都多貨
第一 ... 44 94 134 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 154  ... 最後

返回主題版面