Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-07-17, 11:41 AM   #11
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: HakiK 查看文章
純收集+pvp(ai)好快玩完,浪費火紋game play
只係第二隻pokemon go

回合制有先後攻問題做唔到實時pvp
無fgo gbf 白貓呢類大世界觀既故事/角色黎燒
之後係睇活動難度同回報夠唔夠心思
以家既每日英雄譚送隻抽角仲要得1.2星真係不知所謂

佢另一問題係
覺醒本身無錯,但係就將育成定義否定得好嚴重
隻角色所有限界突破,lv,五圍都reset
毛又唔易打
咁其實我養隻低星到20lv後仲升黎為乜,
覺醒完又抽返隻高星出黎更加得啖笑,根本係一樣

至少限界突破有得帶走
我都即刻有心機養隻1星突滿慢慢升呀
限界突破有reset點咩?(我未試過突破)
應該唔會啊,又唔係跌返落lv1,唔係另加Lv1咩?
但限界突破加Lv1太少(應該要改啦),抽到重複5星都唔捨得突.....
貓太部 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
櫻井孝宏, 火焰之紋章 英雄, 野獣先輩

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
樹林伸.コザキユースケ「ファイアーエムブレム Fire Emblem」漫画化決定!2015年秋から連載開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 07-24-15 09:04 PM
[ETC] Fire Emblem Akaneia Chronicle Memorial Book neo2046 電視遊戲討論版 0 10-11-10 01:49 AM
[Wii] Fire Emblem 曉の女神 neo2046 電視遊戲討論版 370 11-13-07 12:26 PM
fire emblem or Saga.... LEDIV 電視遊戲討論版 11 04-25-05 05:52 PM
[GBA]Fire Emblem問題 小寶 手提遊戲機討論版 1 03-31-05 03:36 AM

現在的時間是 11:39 PM

手機版 | APP版