Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-15-03, 06:08 PM   #1
咭咭王子(一V一)p
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
有冇人睇"咒樂園"?

好恐怖!! 請我都唔會去睇

舊 10-15-03, 06:12 PM   #2
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
陳文媛+蕭正楠....
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-03, 06:20 PM   #3
咭咭王子(一V一)p

係呀...我想睇BOBOo家!!!
不過太恐怖啦

舊 10-15-03, 06:22 PM   #4
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by card_captor :
係呀...我想睇BOBOo家!!!
恕我直言
佢條友演技太浮誇...." (汗)
舊 10-15-03, 06:31 PM   #5
Haken Kreuz
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2002
有幾恐怖? "
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-03, 07:00 PM   #6
咭咭王子(一V一)p

我睇"無間道II"時,開頭有預告片....我已經覺得好驚............

舊 10-15-03, 07:53 PM   #7
袓哥
Ultimate Gamer

引用:
Originally posted by card_captor :
我睇"無間道II"時,開頭有預告片....我已經覺得好驚............
咁就要睇下喇~
至今仍未有一套電影嚇到我
袓哥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-03, 08:06 PM   #8
Fio

可以張野唔大睇唔清楚,不過就咁睇好似笑片...
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-03, 08:13 PM   #9
靈格斯
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
3D電影
仲唔係恐怖?

舊 10-15-03, 09:10 PM   #10
貓仔1031
Game Master

註冊日期: Sep 2002
幾時有得睇呀??
我好期待~~~
貓仔1031 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-03, 01:36 AM   #11
ase
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
想睇~
唔知點3d法~~~

舊 10-16-03, 02:43 PM   #12
貓仔1031
Game Master

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by 至愛石川梨華 :
想睇~
唔知點3d法~~~
戴3d眼鏡~
貓仔1031 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-03, 02:52 PM   #13
pongg

PSN  IDpongg / Pongg514
應該未上都幾過兩日上ga la..
bobo..想睇...但呢d戲又好少睇...驚..
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-03, 03:03 PM   #14
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by ★★奸人堅★★ :
陳文媛+蕭正楠....
乜佢地....識做戲架咩??a
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-03, 03:07 PM   #15
咭咭王子(一V一)p

任何人都係由唔識做戲做到識做戲o家啦!

舊 10-16-03, 03:17 PM   #16
愚零鬥武多

註冊日期: Mar 2003
即係好新的歌手,由唔識唱,唱到都係好似唔識唱禁.
只要識講野都可以做歌手.
愚零鬥武多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-03, 03:35 PM   #17
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by 愚零鬥武多 :
我就係想講呢個point
而家d"歌手"真係....
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-03, 05:11 PM   #18
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
任何人都係由唔識做戲做到識做戲o家啦!
的確有道理

但佢地仲係冇進步,呢套戲搵佢地做真係好浪費....
舊 10-16-03, 05:29 PM   #19
石光

PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
引用:
Originally posted by ★★奸人堅★★ :
的確有道理

但佢地仲係冇進步,呢套戲搵佢地做真係好浪費....
俾你講左我想講o個句tim...
咁我唯有講....
但佢地仲係冇進步,俾錢入去睇咪超浪費!?
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-03, 07:21 PM   #20
ase
H.P.小博士

引用:
Originally posted by 貓仔1031 :

戴3d眼鏡~
好攪笑~~~~我驚俾人望住~~

舊 10-16-03, 07:30 PM   #21
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
套野up咩架~
睇road show佢介紹到"懶"恐怖~
但係佢又無片段俾我睇有幾恐怖

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-03, 07:35 PM   #22
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
Originally posted by 愚零鬥武多 :
笑死左...

舊 10-17-03, 07:04 PM   #23
馬馬
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
好似好正咁
好似SPY 咁整3D 眼鏡
上畫之後睇下好唔好睇先

舊 10-19-03, 12:59 AM   #24
kurama
Game Master
美食獵人

註冊日期: Mar 2003
在日本Disney、Universal睇過3D,都有?衋~親~ 不過的確幾過癮,所以依套我都幾想睇?謞雖然有點怕怕~HOHO~

舊 10-20-03, 10:42 PM   #25
千野 衛
KY KISKE

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
可能有得睇首影!

論壇跳轉

現在的時間是 11:28 PM

手機版 | APP版