Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[IOS][AN]スーパーロボット大戦DD
王蛇 07:20 PM 08-23-19
作者: GN00508771:
AREA 既重點都係睇咩屬性剋BOSS 再用番相應既野拿拿聲BREAK左佢
例如EI02驚打擊 尊尼驚BEAM

一隊打哂唔係唔得既 風險高
5000防左右,尊尼普攻扣1000內 超必就2千幾左右
用信賴戰法都OK,不過打得耐

最後都係養部V 遠射BREAK

依家預備將D垃圾SR升爆用去突SSR
GN00508771 07:36 PM 08-23-19
作者: 王蛇:

如果好彩抽到原創女戈隻SSR (普攻同必殺都係BEAM屬性)

會再輕鬆d
GN00508771 09:16 PM 08-23-19
5石2卷⋯⋯⋯⋯⋯
ShinDou 09:57 AM 08-24-19
見中左第2張按摩人諗住升爆75LV凸上去,揀凸料果陣唔俾我揀,話要升爆LV先俾揀做凸料

重打左按摩人NU再開局
aquarius 04:00 PM 08-24-19
無跟機體BGM始終不能同機戰相比

呢隻應該玩多陣就棄game
GN00508771 12:52 AM 08-25-19
跟電擊咁做

想要強化素材暫時只能打故事既EX關
用埋 3倍掉落
一個鐘都有唔錯既成果
王蛇 08:16 AM 08-25-19
作者: GN00508771:
跟電擊咁做

想要強化素材暫時只能打故事既EX關
用埋 3倍掉落
一個鐘都有唔錯既成果
到想知道精神之書點攞,養成關金箱?
GN00508771 12:14 PM 08-25-19
到想知道精神之書點攞,養成關金箱?
應該係吧

佢自己都咁寫

越後越易跌呱
Eking 06:16 PM 08-25-19

SR 唔可以上SSR 吧?
王蛇 06:56 PM 08-25-19
作者: Eking:
SR 唔可以上SSR 吧?
可以5張SR突一次SSR
Eking 07:41 PM 08-25-19
SR 不是只突破上限?
昏迷童子Sleepy 01:07 AM 08-27-19
個server似乎又仆左......
係咁error 9990001......
aquarius 01:22 AM 08-27-19
作者: 昏迷童子Sleepy:

日版無事喎
王蛇 02:31 AM 08-27-19
作者: 昏迷童子Sleepy:
唔好玩台版,收入差就關服 好多代理都比原版早死(多數半年)
GN00508771 07:47 PM 08-27-19
感覺目前最好刷肥料係世界1既EX3

易打 用2倍掉落 平均約2-3場出2張SR肥

不過講真 佢再唔改善 我唔知頂得幾耐
打一關要按幾次 LOAD幾次 又出又入 好不利周回
Reishin 09:08 AM 08-28-19
成隻game UI設計無問題,但係用戶體驗就好唔流暢
呢d位都未搞掂就去搞課金item,派石又派得少
我都係想追鐵血孤兒個故仔先玩(唔知幾時先出到S2……)
ShinDou 09:18 AM 08-28-19
暫時睇個故事寫得唔錯,其他野就仲有好大進步空間,岩岩又重打刷翼霸ggg開局

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
STRIFE 12:10 PM 08-28-19
玩哂正常世界,extra3星已經唔夠打
好老實,我就黎堅持唔到
ShinDou 12:20 PM 08-28-19
34星開始好似連卒都有罩,出兩隻爆罩,兩隻打手會易d

cat722 02:02 PM 08-28-19
制壓戰1-3 boss已經打唔入, 已經用弱點屬性都打唔入, 好難堅持繼續玩...
由手機版發出
ShinDou 02:42 PM 08-28-19
Zone1第3版?唔記得

不過之前我打每日3場果d唔記得3星定4星版,d卒大佬都4 5千攻防有罩,未爆罩我都係扣十,爆左罩就打得入,4千幾攻ggg必好似扣到差唔多過萬

Eking 03:53 PM 08-28-19
作者: cat722:
制壓戰1-3 boss已經打唔入, 已經用弱點屬性都打唔入, 好難堅持繼續玩...
由手機版發出
1-3....? Zone 1 中BOSS ? 你冇升過任何野? 正常制壓戰要過哂普通先打, 最起嘛有32XX攻左右吧
不是藍星人 05:28 PM 08-28-19
一本精神書250石,飲大咗呀
Eking 05:32 PM 08-28-19
精神書其實會隨機掉, 不過好RARE
ShinDou 05:34 PM 08-28-19
買1本作用唔大,要好多本先得,250石買晒3張保底飛好過

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面