Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 04-21-12, 01:22 AM   #76
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: alucardp 查看文章
我可以黎嗎? 0.0 不過我放工最快都要5.30左右先到
我也不知道荃灣電子是在哪裡....打開城市2期果度

今日打60跌2個證, 降格變番承相
最後出果2張卡都有貼紙, 換左2張ex關...
1個官位換2張ex卡, 證明堅輸中金閃係冇錯既 (倒地

玩魏礎場場都俾人頂到, 時間對我黎講太短
次次都打唔番D城血, 守城有好大既進步空間...
礎... 阿淵哥要用到好盡先得

冇位打機, 未有機會抽關公....
可能遲D要搵人施捨一張比我
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-12, 01:24 AM   #77
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: b_boy 查看文章
NONO, 你中0左SR咩?
咪比你睇左囉,GSR沮授呀
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-12, 01:25 AM   #78
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: kev00269270 查看文章
咪比你睇左囉,GSR沮授呀
係喎, FORGET了, 差5,6張左右啦

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-12, 01:25 AM   #79
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: iamleoluk 查看文章

最近果次窪祐頂上佢奶哂野喎

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-12, 01:48 AM   #80
kawaiibaba
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
引用:
作者: 風音 查看文章
最近果次窪祐頂上佢奶哂野喎
用得盡過頭

今日頂上好好睇 P1用張松用得好神, 不過輸鳥

舊 04-21-12, 02:15 AM   #81
swaggerpuipui
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: kawaiibaba 查看文章
用得盡過頭

今日頂上好好睇 P1用張松用得好神, 不過輸鳥
3連張松,佩服
swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-12, 02:36 AM   #82
邪惡熊仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
引用:
作者: swaggerpuipui 查看文章
3連張松,佩服
輸左係大咒暴風用得早左, 等人地泊城先吹城邊效果好D
同埋3連挑最多都係各路打到一下, 個度一定追唔返
雖然挑得好爽同好勁特別係開幕堅挑
邪惡熊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-12, 09:54 AM   #83
寫輪眼
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
3連張松,佩服
臨尾個度太浪漫喇
如果係挑>挑>卑屈,最尾再挑,應該贏左....
可惜3連挑之後插左槍
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-12, 10:12 AM   #84
wayne123789
newer

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: iamleoluk 查看文章

去荃灣金星啦, 中出率非常地高. 不過會否換晒就唔知
早d爆嚮口麻, 我唔儲卡的又唔識去做deal的...(抽水後run~~)

舊 04-21-12, 11:09 AM   #85
寫輪眼
插槍Master

引用:
作者: wayne123789 查看文章
去荃灣金星啦, 中出率非常地高. 不過會否換晒就唔知
早d爆嚮口麻, 我唔儲卡的又唔識去做deal的...(抽水後run~~)
咁都得
大大換了幾張?
舊 04-21-12, 11:15 AM   #86
wayne123789
newer

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
咁都得
大大換了幾張?
係[咗, 卡了]的機會, 唔好諗埋邊
2日打咗$120 中2張.

舊 04-21-12, 01:12 PM   #87
Nic2
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
$90出左關聖帝

Nic2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-12, 05:07 PM   #88
寫輪眼
插槍Master

中午去VZ打$30,出第一張就有Label,
裡面仲要係快進擊
舊 04-21-12, 08:18 PM   #89

我仲未抽到神關,有冇人有多可換?我有人心香多
swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-12, 08:53 PM   #90
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
我仲未抽到神關,有冇人有多可換?我有人心香多
快啲去打啦....求先去荃灣打120又中左張...我見佢仲有7-8張

舊 04-21-12, 09:31 PM   #91

引用:
作者: Norm 查看文章
快啲去打啦....求先去荃灣打120又中左張...我見佢仲有7-8張
返工,無時間
舊 04-21-12, 10:03 PM   #92
tly651132
Junior Member

註冊日期: Apr 2011
神關我有多~仲要唔要,PM左你
tly651132 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-12, 11:15 PM   #93
咖哩飯
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120421200720
第一次打全場0撤退 @@

舊 04-21-12, 11:24 PM   #94
風音
The One

引用:
返工,無時間
有~~~~呢度~~~////

⊃天⊂
舊 04-22-12, 12:39 AM   #95
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
而家D司空丞相真係難打

昇霸者真係困難

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-12, 12:40 AM   #96
風音
The One

引用:
作者: Chitose1987 查看文章
而家D司空丞相真係難打

昇霸者真係困難
大大你打sub ic打高左d勝率咋

⊃天⊂
舊 04-22-12, 11:09 AM   #97
寫輪眼
插槍Master

引用:
作者: 咖哩飯 查看文章
馬單鬥車,英知照計唔夠神速黎
但係1,3,5知,對面9,10知伏
0撤退真係神奇
舊 04-22-12, 12:18 PM   #98

http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120422125204
點打好?張飛好煩
舊 04-22-12, 12:23 PM   #99
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
佢副野明顯針你
[紙上MODE]大蛇矛要6氣, 盡量唔好比佢11士氣國力2開大蛇矛+顏良清...
早段一定要領先城血先易打D, 之後守就2.5COST 左右出, 唔好比佢圈全家仲有得打

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-12, 12:36 PM   #100

引用:
作者: b_boy 查看文章
佢副野明顯針你
[紙上MODE]大蛇矛要6氣, 盡量唔好比佢11士氣國力2開大蛇矛+顏良清...
早段一定要領先城血先易打D, 之後守就2.5COST 左右出, 唔好比佢圈全家仲有得打
早段我都要儲國力,我要開顔良清佢場嗎?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.L(實第45回) b_boy 街機心得交流討論區 1003 04-03-12 11:11 AM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM

現在的時間是 08:00 PM

手機版 | APP版