Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-24-04, 08:17 PM   #926
老點紅
Junior Member

註冊日期: Apr 2004
大家好~
我打太鼓的
老點紅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-04, 09:15 PM   #927
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 老點紅
大家好~
我打太鼓的
歡迎歡迎~~~

(好難得太鼓區有新血加入...)

日後請多多指教,最緊要多來交流啊~

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-04, 11:11 AM   #928
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
我打頭d 架
多多指教
多數係沙田fun zone玩~~
簽名:ALPHA
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-04, 04:15 PM   #929
Billywto
Senior Gamer

PSN  IDBillywtohk
Hi

引用:
作者: 天立﹏.
我打頭d 架
多多指教
多數係沙田fun zone玩~~
簽名:ALPHA
Hi,我打頭d and Z gundan

係奧海城Game Area and 成興遊戲機玩

ZGundan簽名: 連邦兵 or 才赤中長大 連邦兵

頭d簽名: =WTO=
Billywto 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 12:56 PM   #930
星星

我玩z ga
新仔 多多指教
星星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 06:11 PM   #931
kamkam
God of Gamer
匿名的好友

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDRainie--v3v
歡迎

舊 05-02-04, 03:13 PM   #932
ARMS
Ultimate Gamer
Always Blu

註冊日期: Dec 2001
我係gaf唔算新手
但係街機版唔係成日黎
say個hi先

以家重多唔多人玩ggxx?

Caught unaware, they discover each other and take a chance
ARMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-04, 07:48 PM   #933
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: ARMS
我係gaf唔算新手
但係街機版唔係成日黎
say個hi先

以家重多唔多人玩ggxx?
hi,你是玩xbox live的?
我用dizzy

舊 05-03-04, 11:45 PM   #934
~_~
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDvieri_kenshiro
i play GGXX three day
now say say hi sin ,hope can study more good thing
~_~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-04, 11:52 PM   #935
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: ~_~
i play GGXX three day
now say say hi sin ,hope can study more good thing
多點發問, 但不要問得太空泛

舊 05-04-04, 12:08 AM   #936
~_~

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDvieri_kenshiro
ngng okok...
~_~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-04, 03:58 AM   #937
saint-barry

註冊日期: Mar 2004
Hello. 剛剛發現街機版.
我有玩下高達dx 同埋學緊玩 Z 高達 架

Gundam vs Gundam : 冇玩
戦場の絆 : 冇玩
saint-barry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-04, 01:08 PM   #938
mkl

註冊日期: May 2004
大家好
我除左太鼓之外就無玩其他game 架喇
所以呢, 一有太鼓聚就記得叫我喇
my ICQ#100044484
mkl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-04, 02:50 PM   #939
艾薩斯

註冊日期: May 2004
大家好
我叫艾薩斯or 206WRC r
我打開頭d ga................
我icq 85866874
順便問下C@T 仲響唔響道r??
艾薩斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-04, 08:44 PM   #940
太鼓初心者 - 蚊
太鼓廢人

註冊日期: Jun 2004
大家好丫..我新黎ga..^^"
多多指教...
太鼓初心者 - 蚊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-04, 06:58 PM   #941
reality
新手

hi
我打dm既 ~

舊 06-21-04, 12:22 PM   #942
坐右面的鼓仔
Game Master
 / 

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 太鼓初心者 - 蚊
大家好丫..我新黎ga..^^"
多多指教...
歡迎加入太鼓呀

坐右面的鼓仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-04, 11:33 AM   #943
貓部
愚かな姫

hi~
細老係打 dm 同 ggxx 既..........

PAD:164 378 676
MAIN :HYPER龍8 & 狗頭 & 月讀 & BBA_SYS

強討大大們好友

貓部 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-04, 09:18 AM   #944
靈芝

註冊日期: Nov 2002
hello~
靈芝 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-04, 08:05 PM   #945
kusee

註冊日期: Jul 2004
大家HIHI
偶是新人,打RPG,FIG,ACT,
街機打 GGXX(用 搖搖[紅色], testment[紫色] ) , The rumble Fish[黑色護士姐姐]
侍魂(用把'姐'個男仔,唔記得咩名,梨舞,奈戶)
打鼓 (好屎,用auto bass, 打adv,ext ,好多過唔倒)
etc
多係灣仔出現,有時會係mongkok CYBER 打GGXX,鼓
多多指教呢
kusee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-04, 04:03 AM   #946
獨劍行

註冊日期: Aug 2004
大家好
我玩高達的
還是一個新手呢
多多指教
獨劍行 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-04, 01:53 AM   #947
Per 烽

hello~~I am new comer

各位好

我係第一次到
Per 烽 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 08:39 PM   #948
Red Patrick
唔再做cdrom

大家好,我是超超新人,簡稱超人^^

此篇文章於 08-23-04 08:41 PM 被 Red Patrick 編輯。
Red Patrick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-04, 01:50 PM   #949
hey-jude

註冊日期: Sep 2004
你們好,我是新人一個
多多指教
hey-jude 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-04, 04:35 PM   #950
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

註冊日期: Jan 2002
Cool

各位好呀,我唔係新人,不過差唔多有一年冇上過黎呢版講野,so當我係新人都得ga

Click---> 大陸創意毒食物------[版主按]:中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。<---
Click--->[電玩產業]全球轟動Capcom 2007年10月10日: << 1010魔物獵人空投支票 >>事件
Abale~姬絲汀小美 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM
Blue Impact (Studio E.go ! 子公司) 的新作!! [ Angel's Feather ] O_o||| Yakumo Fujii H-GAMEの部屋 5 06-08-02 02:01 PM

現在的時間是 03:50 AM

手機版 | APP版