Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
chow263 10:43 PM 10-18-18
制作組上集比沙渣欺凌到咩地步, 直接將人家上集175cost占200cost既V.S.B.R鬼隱左都得既,

上集可以一鍵達成BZ > VSBR > Miss 秒殺格機

而家個武器排位垃圾到

好似仲係第1部刪招既機
Hunter 10:54 PM 10-18-18
STEP1 十抽得垃圾
STEP2 十抽中蟹姨, 沙渣LV1, 宇宙吉指LV3, 地吉指LV4, 老虎改LV2

其實最想中都係吉狙改LV2或3, 吉狙II, 普通FA Gundam
宜家唯有繼續係300場用吉狙改LV1玩2連鎗算

蟹姨手掌LASER唔識用, 爪感覺上又短過劍
不過改到42格, 叫做打凡用機都幾大力, 同埋有緊急迴避
DanielDaniel 01:24 PM 10-19-18
蟹姨都唔算弱,手掌光束3下打停,boost 中可以放飛彈好似中兩粒會停。
勇士大砲一矻5千幾傷都唔係講笑
Gundam MK-2 01:47 PM 10-19-18
作者: DanielDaniel:
蟹姨都唔算弱,手掌光束3下打停,boost 中可以放飛彈好似中兩粒會停。
勇士大砲一矻5千幾傷都唔係講笑
幾勁嘅炮,打唔中都係無用
經歷過精神渣支光炮嘅感受

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
安安 02:19 PM 10-19-18
沙渣幾好 200仲想點
https://www.youtube.com/watch?v=du6vwA8qcGg
KENSNAKE 02:27 PM 10-19-18
勇炮真係垃圾到爆,夠膽同我講係三星機。

咁渣古坦克係4星。
DanielDaniel 03:18 PM 10-19-18
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?b...1&top=4&ltype=

高達流星搥教學

我用佢就主力支援友軍,幫手砲停人等隊友去斬再N格瞓低左的敵人。後格係超大力,但係硬直十分大,極大機會比人砲停。
Chris Redfield 12:36 AM 10-20-18
作者: KENSNAKE:
勇炮真係垃圾到爆,夠膽同我講係三星機。

咁渣古坦克係4星。
係容錯率低既機黎既,BC命中率夠既話可以高輸出
不過佢弱點真係全部武器reload都好耐做唔到持續火力輸出

同樣450支援,FA根就無責任亂轟駁手槍
炮勇就要睇準機會一下轟落去
DanielDaniel 02:26 PM 10-20-18
十抽中量產雷射大砲level1,感覺上同渣古大砲好相似。
肩砲一次兩飛命中會易過渣砲,12發射6次reload。敵人停或者瞓底用凟牛式放血。
挑戰渣砲300cost皇者地位。
aquarius 08:16 PM 10-20-18
唔打rating都可以完成每日任務
KENSNAKE 08:17 PM 10-20-18
作者: Chris Redfield:
係容錯率低既機黎既,BC命中率夠既話可以高輸出
不過佢弱點真係全部武器reload都好耐做唔到持續火力輸出

同樣450支援,FA根就無責任亂轟駁手槍
炮勇就要睇準機會一下轟落去
炮勇自定場玩下就好。分級戰唔夠膽用。
DanielDaniel 11:32 PM 10-20-18
量產雷射大砲速度係快渣砲少少,我個人覺得好好用
鳳熾魂 12:35 AM 10-21-18
作者: KENSNAKE:
炮勇自定場玩下就好。分級戰唔夠膽用。
分級照用連贏兩場
我當佢支炮係狙咁用 射番支援同對面一炮換都有賺
Chris Redfield 01:47 AM 10-21-18
用炮勇真係要用自己講冷靜
唔中就好大獲
安安 09:19 PM 10-22-18
一D一路

https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=3532
<開発便り>10月下旬アップデートについて その2
忍者 09:50 PM 10-23-18
炮勇支肩炮都係用O係追down或者同對面支援對射用啦
都冇容錯咁滯,無謂搏

反而係成日掛住用佢支main唔記得左支肩炮
安安 02:07 AM 10-24-18
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=3644
アップデートファイル配信予定日
2018年10月24日(水) 15:00頃 [予定]

作者: :
ハロウィンイベント実施日のお知らせ
2018年10月25日(木) 14:00頃 [予定] ~

安安 06:03 PM 10-24-18
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=3435
アップデートファイル ver.0105 の配信
chow263 09:06 PM 10-24-18
繼對艦炮削成大硬直,V.S.B.R成招鬼隱後,

戰車的戰車炮由上集即down削到得返普通硬直, bandie係想有心杜絕即down定係好似上集咁留返落漫畫書度逼人科水
KENSNAKE 10:43 PM 10-24-18
B+都唔係路……成班連集合一齊攻都唔識。
aquarius 12:39 AM 10-25-18
打rating最激氣係
一開波就有人走去裝炸彈
打少過連地盤都比人搶埋結果比焗屈
Ginji 12:50 AM 10-25-18
自己人由開場放支援炮火放到完場

我佔個點唔係用嚟比你龜架
aquarius 04:01 AM 10-25-18
有新兵応援login bonus 送30石
KENSNAKE 09:24 AM 10-25-18
作者: aquarius:
有新兵応援login bonus 送30石
虐殺新兵補償30石。
鳳熾魂 09:46 AM 10-25-18
呢排都好少玩,其實上次玩發覺火箭炮咪一樣係咁打不過鎚就真係換超快
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75  ... 最後

返回主題版面