Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 35 85 125 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 145  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
赤兵尉SETH 09:50 AM 05-10-19
真係好耐無開game......Iceborne要熱一熱身先 :-)
安安 12:48 PM 05-10-19
http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/world-iceborne/
鈴蘭 02:10 PM 05-10-19
獸龍種骨格
魚龍種骨格
轟龍骨格
古龍種(鋼龍骨格?)
即係隻game目前呢一刻淨係加左轟龍骨格入去就完左:-)
赤兵尉SETH 02:54 PM 05-10-19
仲係第一條片 下定論太早
而且仲有新動作玩
小昭Teddy 04:31 PM 05-10-19
收得呢個價錢應該會有唔少新野
鈴蘭 02:02 AM 05-11-19
可唔可以叫相棒(笑)留係舊大陸 我地同交付姐姐出去雪山玩:-)
風間鈴木仁 07:43 AM 05-11-19
https://asia.playstation.com/cht-hk/...orld-iceborne/

『Monster Hunter World: Iceborne』決定於2019年9月6日(五)發售!
本日5月10日(五)開始接受預訂!

全世界出貨量已經突破1,200萬的『Monster Hunter: World』即將進一步深化,決定於9月6日正式發售!介紹了新舞台與新魔物的最新影片亦已公開!

若您已經擁有實體版/下載版『Monster Hunter: World』,只希望購買超大型遊戲內容擴展包『Monster Hunter World: Iceborne』,可以選擇『Monster Hunter World: Iceborne』(下載版)。

全新舞台「永霜凍土」登場。
魚伕 11:59 AM 05-11-19
作者: 鈴蘭:
獸龍種骨格
魚龍種骨格
轟龍骨格
古龍種(鋼龍骨格?)
即係隻game目前呢一刻淨係加左轟龍骨格入去就完左:-)
放心,片入面都講會陸續出新怪資訊。。。:-)

個人覺得至少都十幾隻以上 :-)
魚伕 12:02 PM 05-11-19
打夠5場歷滅盡

ENDGAME :-)
Attached: IMG_1345.jpg (118.8 KB) 
爽神 01:17 PM 05-11-19
本身玩緊碟
如果到時直接買master edition下載版係咪都直接食得返個save,因為唔想入碟:-)
STRIFE 01:00 PM 05-13-19
回塘,依家見到太刀都唔會入,真係怕左
見到輕重弩,統槍會安心好多
darkvolver 01:21 PM 05-13-19
琴日打歷滅盡被跳躍屈combo死左幾次。

我用大劍:-):-)
大覺屋師真 10:35 PM 05-14-19
solo歷戰王滅盡,我廢我用長槍要打半粒鐘先過
打左兩場隻手緊張到手都痛:-), 過幾日試下其他武
打到後面都吾係貪吾貪刀問題...等機會游走已係咁食招:-)
鐵之侍 08:20 AM 05-15-19
上星期假期開始回歸,我這種進度大幅落後的手殘很失禮人(歷戰都未入到)

現在改用雙刀比較合我這手殘,要追上各位大大真是非常遙遠之路:-)
darkvolver 09:52 AM 05-15-19
作者: 大覺屋師真:
solo歷戰王滅盡,我廢我用長槍要打半粒鐘先過
打左兩場隻手緊張到手都痛:-), 過幾日試下其他武
打到後面都吾係貪吾貪刀問題...等機會游走已係咁食招:-)
我覺得最大問題係跳躍連動combo好難捉...:-)
鈴蘭 01:18 PM 05-15-19
都係solo死隻野先好出街打 隻野個新招煩到震
大覺屋師真 01:40 PM 05-15-19
都係solo死隻野先好出街打 隻野個新招煩到震
唔敢想像街團慘況
一野新山田掌拍死三件即完場:-)
darkvolver 01:42 PM 05-15-19
唔敢想像街團慘況
一野新山田掌拍死三件即完場:-)
還有瘋狂跳躍:-):-)
ヨコ男 03:52 PM 05-15-19
中招後唔好即起身
同瀕死飛d石比佢等佢翻轉頭
就開始覺得易打
Eternal Wind 08:04 PM 05-15-19
岩岩回鍋,太刀裝高耳solo過左,叫得太密:-)

街場成日入火山區就3貓
大覺屋師真 08:32 PM 05-15-19
果然攻擊係最大嘅防禦
跟長槍TA裝砌,防性+3就夠. 只係為自保攻護石換体力護石,
雖然無神人嘅走位,仲要帶貓,,但都爆到幾下刺打down
打一場即快左10分鐘

吾係緊訓覺犯左次錯死一, 仲有屈我追去到sleep區竟然吾比我眠爆直接開打,
應該15分鐘搞得掂
kog 08:41 PM 05-15-19
隻歷滅盡乜都食(麻,睡和毒),
第一區有兩個落石,第二和第三區又有斜坡比你騎,
還有爆裂結晶和閃光彈可打停佢,再走佬補血,
唔心急,先擋後攻,其實算易打。
大覺屋師真 08:43 PM 05-15-19
之前太傻, 成日驚死裝勁多保命技
打出嚟傷害少一大半,根本打吾窒爆吾到刺打得仲慢:-)
拖越耐犯錯機會更多
鈴蘭 02:07 AM 05-16-19
之前太傻, 成日驚死裝勁多保命技
打出嚟傷害少一大半,根本打吾窒爆吾到刺打得仲慢:-)
拖越耐犯錯機會更多
其實係 同埋招新招都大致上係飛撲完之後有機會派生同某一兩個位會出
而判定本身唔係太勁 你有著回避裝衣係唔難

用槌打真正既難題係儲3仆個位好易比隻翼食左
所以主力變左儲2 但要較位較得靚之餘又要留位避
大覺屋師真 11:22 AM 05-16-19
其實係 同埋招新招都大致上係飛撲完之後有機會派生同某一兩個位會出
而判定本身唔係太勁 你有著回避裝衣係唔難

用槌打真正既難題係儲3仆個位好易比隻翼食左
所以主力變左儲2 但要較位較得靚之餘又要留位避
我都想試下用鎚
但我一向用佢solo難度高嘅野都唔掂, 成日埋唔到位:-)
上網睇下神人片學下野先:-)

今次做得幾好,封面怪最終做last boss威番次(XX果啲無打唔知)
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 35 85 125 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 145  ... 最後

返回主題版面