Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade 2『異度神劍2』|攻略及心得交流︱**劇透請spoiler**
lunn 01:51 PM 12-22-17
作者: fortel:
唔好抽稀有以上,等到你D角色4相爆左10 10 10 10 先好抽,會易中勁多
等我仲係咁餵稀有比佢地抽……
咁我依家儲吓先…
Darby 02:35 PM 12-22-17
作者: fortel:
唔好抽稀有以上,等到你D角色4相爆左10 10 10 10 先好抽,會易中勁多
4相爆10 即係咩意思? 要點先爆?
Gundam MK-2 03:15 PM 12-22-17
畫汁係咪依舊?

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
lunn 03:52 PM 12-22-17
作者: Darby:
你睇返牽絆圓環果度
有D技既右上角係有心相,你升到果招技,同時就可以升到心相
fortel 04:37 PM 12-22-17
作者: Darby:
你抽野果陣未會有個圖表係上面,寫住勇氣慈悲誠實正義,個數最多去到十,用埋增幅器就上到15

4個心相會影響你中咩屬性既劍,越高越好
MultiPASS 05:03 PM 12-22-17
作者: Gundam MK-2:
畫汁係咪依舊?

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
Handheld mode...唔多覺有改善,睇怕要有大update先得。
Frame rate好似跌少左,右analog轉視點順左。
fortel 05:39 PM 12-22-17
dlc 送三個超頻

Sent from my iPhone using Gaforum
wang2009hk 06:35 PM 12-22-17
有什麼比單吊kos-mos來得絕望-_-|||

任務拿的+抽都抽了...只差這隻Orz
Tannhauser Gate 10:41 PM 12-22-17
easy mode真係好easy
獎品似無分別
lunn 12:37 AM 12-23-17
打到第十章,睇片差不多睇左40分鐘
之後去到一道門,就話"要挑戰最後的戰役嗎?"
睇黎可以行返轉頭升吓其實野玩埋D支線先喇

作者: Tannhauser Gate:
獎品似無分別
咁其實咪無必要打返normal?
野良猫 08:49 AM 12-23-17
作者: Tannhauser Gate:
獎品似無分別
玩咗次第五關唔覺有分別,係咪扣血少咗?
獎品都係出lll嘅部品

最有用都係嗰三萬石
Tannhauser Gate 09:49 AM 12-23-17
作者: rinxlun:
打到第十章,睇片差不多睇左40分鐘
之後去到一道門,就話"要挑戰最後的戰役嗎?"
睇黎可以行返轉頭升吓其實野玩埋D支線先喇

咁其實咪無必要打返normal?

作者: 野良猫:
獎品都係出lll嘅部品

最有用都係嗰三萬石
撞牆唔扣血
fortel 11:15 AM 12-23-17
KOSMOS:haha:

搵唔到PS2完場pose,搵隻figure頂住先

lunn 12:12 PM 12-23-17
獎品都係出lll嘅部品

最有用都係嗰三萬石
咁真係要玩吓,如果撞牆唔扣氣咁真係可以煲吓

想問埋華果3個MODE,其實D裝備點樣配先會好D呢?
holsety 01:15 PM 12-23-17
請問地圖原本的問題是?
lunn 02:27 PM 12-23-17
作者: holsety:
請問地圖原本的問題是?
一係就放到最大
一係就縮到最細
依家多左個唔大唔細
ZERO NEKO 04:25 PM 12-23-17
請問要解迦具土 圓環 檀佩蘭提亞的巴羅肯甲狼獸在那?找不倒 thx
PatrickNo42 04:48 PM 12-23-17
作者: ZERO NEKO:
請問要解迦具土 圓環 檀佩蘭提亞的巴羅肯甲狼獸在那?找不倒 thx
中間個大平地有架,level三字頭好易搵
ZERO NEKO 05:25 PM 12-23-17
作者: PatrickNo42:
中間個大平地有架,level三字頭好易搵
找到了 吾該
yuhchan5 06:30 PM 12-23-17
同問白虎 弗沃力豚蜥邊到可以搵到T。T
lunn 06:55 PM 12-23-17
其實好多怪都要打,但都係唔知D位置…
依家升緊光同水分…難搵到嘔電
野良猫 06:59 PM 12-23-17
睇攻略啦,攻略有講埋位置响邊
lunn 07:20 PM 12-23-17
睇攻略啦,攻略有講埋位置响邊
日版WIKI??
好難對D地名同怪物名喎…?
高級嘍囉 09:16 PM 12-23-17
作者: 歌絲˙暮斯:
主角第二個 blade ,拳擊果個,好難 cancel ,完全出唔到 XD

就算係炎我都係得 20% 成功率,已經裝左 cancel 時間 +50%
拳手第一輪係2Hit,第二輪係1Hit,第三輪係2Hit,數掂Hit數出cancel就得。
fortel 09:27 PM 12-23-17
作者: rinxlun:
其實好多怪都要打,但都係唔知D位置…
依家升緊光同水分…難搵到嘔電
主線角色果個日文攻點網講到地點邊個傳送點出左定右既啦波
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48  ... 最後

返回主題版面