Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64 114  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
Akira 明 04:44 PM 07-23-17
想問日本7仔版係初回限定或長期都有,8月中先去仲有機買到嗎?

三文魚子件衫拎完再拎係咪只係刷技刷錢,或者新衫換舊
唔會話件衫LV打後個D再勁D?
lineage19 05:34 PM 07-23-17

呢隻game真係心臟差小小都好大穫

Sent from my iPhone using Gaforum
leungky1 05:57 PM 07-23-17
塔防戰上左C,真係多謝咁多位老手幫忙帶著
野良猫 05:59 PM 07-23-17
差9EXP升一級,打咗成粒鐘就係卡响WAVE3過唔到
IDGAF 06:18 PM 07-23-17
玩Splatoon 2聽到呢首歌的時候,
覺得佢好似用廣東話唱緊「去到邊度…去到去到…邊度?」咁~!!!

【Splatoon2】Wet Floor「Rip Entry」
https://www.youtube.com/watch?v=mR1eQa4oDFI
野良猫 07:28 PM 07-23-17
輕量化嗰把雙槍好似唔錯
射程短高攻高機動,三槍就可以爆對面
副武係雷達,SP係吸盤炸彈

轉頭先實戰試下好唔好用
野良猫 08:57 PM 07-23-17
三下死嘅雙槍的確幾好用
不過打樓梯場成日耍帥碌落樓,仲要好高速嗰隻
天野 09:01 PM 07-23-17
想問技能有2個重複左,咁係2倍增強定只會1倍增強?
野良猫 09:02 PM 07-23-17
作者: 天野:
想問技能有2個重複左,咁係2倍增強定只會1倍增強?
大技裝兩個就兩倍
三細技=一大技
野良猫 09:12 PM 07-23-17
終於有屈人機嘅感覺,雖然係屈啲低LV
天野 09:30 PM 07-23-17
作者: 野良猫:
大技裝兩個就兩倍
三細技=一大技
明白
但有冇上限?
leungky1 09:30 PM 07-23-17
啲人仲未習慣爆波
不過要爆多人就需要掩護
否則會俾人圍爆左先
天野 09:39 PM 07-23-17
原本無諗過買住
因過幾日要打DQ
但一玩就停唔到

想問有冇人打爆單打模式?
今集要打幾耐左右?
野良猫 09:41 PM 07-23-17
輕量雙槍太好玩了
唔知又會唔會下修呢

明白
但有冇上限?
唔知,冇試過

但以上集計因為有加攻同加防技
就算裝哂全攻都唔會將三槍死嘅武器強化到一槍死
所以推論其他技應該都有上限
DreamyLuigi 10:08 PM 07-23-17
作者: 野良猫:
啲人唔好咁勇就得

已經到咗合格位就好收手保命算

我依家都費事去拎金魚子,除非冇人拎

高分,都要有命拎先得架,命都唔保掛住執金

同意
保命仔緊要, 3 個boss一齊圍緊果時唔可能勇戰

Sent from my iPhone using Gaforum
ROCAS 10:18 PM 07-23-17
打ranking同打工都好絶望...
乖乖返去油地戰算...(起碼無咁絶望...
任仔 10:31 PM 07-23-17
請問打 rank 是否沒有連勝調子 bonus? Thx

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
antony chan 10:38 PM 07-23-17
成日打到無電...- -"
lodoss 11:31 PM 07-23-17
三文魚真係好難打,
真係要4個都好配合先得,
最難係發光魚(一大班), 同落箱
呢兩個一出, 有一半機會過唔到
野良猫 11:32 PM 07-23-17
作者: 任仔:
請問打 rank 是否沒有連勝調子 bonus? Thx

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送

不過睇片話如果你技術夠高的話可以一下子升一級
信長 11:53 PM 07-23-17
原本無諗過買住
因過幾日要打DQ
但一玩就停唔到

想問有冇人打爆單打模式?
今集要打幾耐左右?
長度好似6-7 個鐘, 仲可以搵下每關一兩件隱藏野
入左第二關,,唔太想玩住, online 唔停手 ,3-5分鍾場真係好緊湊
野良猫 11:59 PM 07-23-17
作者: 信長:
長度好似6-7 個鐘, 仲可以搵下每關一兩件隱藏野
入左第二關,,唔太想玩住, online 唔停手 ,3-5分鍾場真係好緊湊
仲有每關武器都用一次

見有人打ONLINE用初期嗰把機槍
我估要全關卡都用該武器打一次同埋升滿就可以拎去ONLINE度用

依家都係番工搭車先打故事MODE,睇APP話去到44%
不過要全武器制霸真係有排
antony chan 12:21 AM 07-24-17
作者: lodoss:
三文魚真係好難打,
真係要4個都好配合先得,
最難係發光魚(一大班), 同落箱
呢兩個一出, 有一半機會過唔到
唔夠4個真係難...
鈴蘭 12:25 AM 07-24-17
180%都已經覺得好難打
200%究竟會點
芝麻糊 01:18 AM 07-24-17
想問下分拆,合成果度話要累積碎片。有無話要幾多?咩裝都拆得?

Sent from my iPad using Gaforum
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64 114  ... 最後

返回主題版面