Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後
攻略及心得交流區>[WiiU] ゼルダの伝説 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | < 海拉爾旅遊交流區>中文版已上市
野良猫 07:30 PM 04-02-17
作者: 信長:
開最後地圖....
無準備下去火山區,邊食野邊衝,入村去買衫
店長仲好驚訝表情 好驚訝我成身燒著左,仲叫我買D 買衫
邊個會唔驚訝
昏迷童子Sleepy 10:33 PM 04-02-17
作者: 信長:
Zelda: Fighting Lynel naked with only 3 hearts and a rock
https://youtu.be/1lQzF_5jVMk

人馬: ...........
睇唔明......

佢其實係求其fing舊鐵埋去就有攻擊判定...定係擺舊鐵響面前等人馬撼頭埋牆自殘......
野良猫 10:42 PM 04-02-17
作者: 昏迷童子Sleepy:
睇唔明......

佢其實係求其fing舊鐵埋去就有攻擊判定...定係擺舊鐵響面前等人馬撼頭埋牆自殘......
金屬物品FING落敵人度會有傷害
如果升高放手跌落紅哥布度可以一擊死
信長 10:45 PM 04-02-17
睇唔明......

控磁時掂下都有判定
第一下最痛
昏迷童子Sleepy 10:54 PM 04-02-17
唔該哂......

高空擲物本童子都玩過...係冇諗到原來連揩下都有判定咁惡......
新月 02:01 AM 04-03-17
唔該哂......

高空擲物本童子都玩過...係冇諗到原來連揩下都有判定咁惡......
郁小小就有傷啦
唔洗試磁武器啦,我試過唔得
fortel 08:58 AM 04-03-17
終於解晒D SHRINE 想問問WILD裝2星加MASTER SWORD個攻高唔高? 見到龍鱗都幾煩下
kain_plus 09:08 PM 04-03-17
睇唔明......

有個地圖塔上去前有兩隻直升機,上去前有個位有三個鐵箱而且有牆擋住d laser,我磁個鐵箱fing爆曬d直升機先上塔

Sent from my iPhone using Gaforum
信長 09:16 PM 04-03-17
我掹左劍
好爽呀,用master sword 快快手斬晒Guardian 的腳..
快手的話,隻野會反肚, 尼刻如果仲有少少腳,快D 定住佢補刀
無晒腳反肚,佢番唔到身, 好似反轉烏龜咁

昏迷童子Sleepy 10:05 PM 04-03-17
作者: kain_plus:
有個地圖塔上去前有兩隻直升機,上去前有個位有三個鐵箱而且有牆擋住d laser,我磁個鐵箱fing爆曬d直升機先上塔

Sent from my iPhone using Gaforum
......
本童子果陣仲搞左成粒鐘MGS先入到去......
新月 11:11 PM 04-03-17
......
本童子果陣仲搞左成粒鐘MGS先入到去......
MGS fans
chrischun 11:59 PM 04-03-17
個大石頭BOSS點打嫁,另外有無邊D武器係無損壞嫁
fortel 01:01 AM 04-04-17
作者: chrischun:
用The World停左佢之後爬上佢上面,如果停唔到就去LAB升技

好似得MASTER SWORD係識回損壞值

我自己用開古代裝+古代武,一到RED MOON就去刷一大堆,完全唔怕唔夠刀用
jyeung1 01:50 AM 04-04-17
好奇一問link 可吾可以潛水??
時之笛個時可以潛水

雖然山川河道整得好誇張仔細
(未玩到火山,沙漠)

有無人計過成個地圖邊緣行一圈要用幾耐時間??
(吾用馬,吾飛)

新月 02:24 AM 04-04-17
作者: jyeung1:
好奇一問link 可吾可以潛水??
時之笛個時可以潛水

雖然山川河道整得好誇張仔細
(未玩到火山,沙漠)

有無人計過成個地圖邊緣行一圈要用幾耐時間??
(吾用馬,吾飛)
無潛水
邊緣好多地方唔好行,好多山爬,計唔到
野良猫 08:47 AM 04-04-17
作者: chrischun:
之前睇片見人用炸彈打斷兩隻手先上去

初期遇見冇炸彈响身,我係直接响背爬上去打弱點
同埋最好用頓器打
信長 10:55 AM 04-04-17
作者: 野良猫:
之前睇片見人用炸彈打斷兩隻手先上去

初期遇見冇炸彈响身,我係直接响背爬上去打弱點
同埋最好用頓器打
最煩係腰中間,要炸... 或者佢啱姿態定佢再打
依家炸彈箭炸算...
講開炸彈箭.. 火山區用 O 嘴
三射炸彈箭又係好痴線
ZERO NEKO 01:17 PM 04-04-17
想請問做火衣隻蟲在那裏捉 thx
赤武神 03:23 PM 04-04-17
作者: ZERO NEKO:
想請問做火衣隻蟲在那裏捉 thx
火山附近周圍都係
信長 04:01 AM 04-05-17
Zelda Breath of the Wild - Infinite Flying Machine (Magnesis Airship)

繼磁力船後,另一"科技"
3:00 昇空
ZERO NEKO 08:45 AM 04-05-17
作者: 赤武神:
火山附近周圍都係
thank you
天野 09:01 AM 04-05-17
作者: kain_plus:

打左140個鐘,有105 shrines同200 seeds, 主線未打蜥蜴同耕農,記憶差兩個

邊度有得睇打左幾耐?
赤武神 02:38 PM 04-05-17
作者: 天野:
邊度有得睇打左幾耐?
Switch user profile有remark每隻game大約玩左幾耐
也可以看到friend list佢地各人玩過咩game同玩左幾耐
天野 02:49 PM 04-05-17
作者: 赤武神:
Switch user profile有remark每隻game大約玩左幾耐
也可以看到friend list佢地各人玩過咩game同玩左幾耐
唔該晒
原來唔係係隻game到睇
寫輪眼 03:29 PM 04-05-17
作者: fortel:
終於解晒D SHRINE 想問問WILD裝2星加MASTER SWORD個攻高唔高? 見到龍鱗都幾煩下
YOUTUBE睇咗條LOOP 龍角影片
標籤:Breath of the Wild, The Legend of Zelda, ゼルダの伝説
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後

返回主題版面