Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

查看投票結果: 請投票入左邊個SEVER
Atomos 1 0.75%
Bahamut 30 22.39%
Chocobo 0 0%
Garuda 1 0.75%
Ifrit 2 1.49%
Mandragora 0 0%
Ramuh 0 0%
Tiamat 1 0.75%
Titan 28 20.90%
Tonberry 4 2.99%
Alexander 1 0.75%
Anima 0 0%
Carbuncle 1 0.75%
Fenrir 1 0.75%
Hades 0 0%
Aegis 57 42.54%
Durandal 0 0%
Gungnir 1 0.75%
Masamune 1 0.75%
Ridill 0 0%
Ultima 2 1.49%
Typhon 2 1.49%
Ixion 2 1.49%
Kujata 3 2.24%
Valefor 1 0.75%
多重選擇投票。 投票者: 134. 您不可以參加此投票
不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67  ... 最後
攻略及心得交流區>FINAL FANTASY XIV -ONLINE-
ZeroChow 02:44 PM 09-06-13
Any Bahamut guild? Need an invite.

Name: Final Gpoint
佐佐木莊尼 03:55 PM 09-06-13
作者: ZeroChow:
Any Bahamut guild? Need an invite.

Name: Final Gpoint
有個華人公會. 你找 Siren Sena 或者 Yi Rito
yuhchan5 04:26 PM 09-06-13
今日下晏開始玩,成日都error 2002,隻game都未入到。。。。
holsety 04:46 PM 09-06-13
作者: yuhchan5:
今日下晏開始玩,成日都error 2002,隻game都未入到。。。。
那個server? 平曰下午入唔到真係惨
佐佐木莊尼 05:33 PM 09-06-13
由於裁縫已 47, 於是去做下功課睇下最後個 class quest 究竟要做咩 ...... 然後發現 ........

裁縫 50 個 quest 唔係人做的
上繳 50 級 HQ 製品三件
我未有 50 級 crafting 裝, 我唔傾家蕩產買 HQ 素材點整俾你

以為 45 o個個"上繳三件 HQ 羊毛製品"已經夠 PK
hydefai 05:57 PM 09-06-13
作者: 佐佐木莊尼:
有個華人公會. 你找 Siren Sena 或者 Yi Rito
P.S. 佢地要識講廣東話的.
Target 之後開到teamspeak 打多人副本.
佐佐木莊尼 06:19 PM 09-06-13
作者: hydefai:
P.S. 佢地要識講廣東話的.
Target 之後開到teamspeak 打多人副本.
(入左會 N 日都掛住 craft 野冇乜點同佢地傾過計)

會打多人副本就好. 有冇聽佢地講過打算 2.1 後買公會屋之類? (據聞 crafter 匿埋係公會屋度整野會有 bonus)

其實本來考慮緊退會去搵個有 crafter 支援的職人向公會加入, 但一來我地個規模愈來愈大 (過百人), 而見過其他幾個打住職人旗號的 FC 又太少人 ....... 好似留低反而更有前途 ...
hydefai 06:55 PM 09-06-13
作者: 佐佐木莊尼:
(入左會 N 日都掛住 craft 野冇乜點同佢地傾過計)

會打多人副本就好. 有冇聽佢地講過打算 2.1 後買公會屋之類? (據聞 crafter 匿埋係公會屋度整野會有 bonus)

其實本來考慮緊退會去搵個有 crafter 支援的職人向公會加入, 但一來我地個規模愈來愈大 (過百人), 而見過其他幾個打住職人旗號的 FC 又太少人 ....... 好似留低反而更有前途 ...
XDDDD
退會... 佢地好睇好你架, 痴線的職人.

你見佢地成立公會的日子就知佢地班攻略組是痴線的, 有的話一定會買屋啦...
你要知道成個Server 頭10個lv 50 的人有幾多個是佢地...
要衝的話都不是問題只係依家佢地掛住刷裝... 同埋幫上lv50 的會員打東西...

同時佢地都開始有留意到隻GAME 的經濟體系問題.
你有機會就同佢地傾下啦我唔講咁多喇. 我只是薯仔一個.
佐佐木莊尼 07:33 PM 09-06-13
作者: hydefai:
XDDDD
退會... 佢地好睇好你架, 痴線的職人.

你見佢地成立公會的日子就知佢地班攻略組是痴線的, 有的話一定會買屋啦...
你要知道成個Server 頭10個lv 50 的人有幾多個是佢地...
要衝的話都不是問題只係依家佢地掛住刷裝... 同埋幫上lv50 的會員打東西...

同時佢地都開始有留意到隻GAME 的經濟體系問題.
你有機會就同佢地傾下啦我唔講咁多喇. 我只是薯仔一個.
好. 咁留低當職人要員
littleyip 07:52 PM 09-06-13
又1017 地獄.
fantasy俊仔 11:36 PM 09-06-13
有奇蹟? 呢個時間一次login 就入左
賈圖 12:03 AM 09-07-13
作者: fantasy俊仔:
有奇蹟? 呢個時間一次login 就入左
我都係一入排隊好快入到
黑澤夜 04:09 AM 09-07-13
終於係 Bahamut 開左個人
依家 level 4

有冇版友係 Bahamut ? 可以一齊玩 ? 我明天全日都 ok
minekaoru 05:39 AM 09-07-13
作者: 黑澤夜:
終於係 Bahamut 開左個人
依家 level 4

有冇版友係 Bahamut ? 可以一齊玩 ? 我明天全日都 ok
我同佐佐木都係bahamut
公會有成百人
join我地啦
tomhk 09:15 AM 09-07-13
我都喺baha :Tung mocheong
keijoey 09:49 AM 09-07-13
哇!baha開到人,又要start from zero.....
都唔知好事定壞事

係咪有公會join?
aquarius 10:08 AM 09-07-13
想問吓玩healer jobs心得
如果在fate battle想幫手heal其他的PC
有甚麼方法可以快速的target到佢..

(有時橫按十字鍵都未必target到PC)
okabe 10:24 AM 09-07-13
作者: minekaoru:
公會有成百人
join我地啦
尋晚我都JOIN左,好快手就入到會
個會真係好多人
okabe 10:29 AM 09-07-13
新規キャラクター作成制限の状況をこちらでお知らせいたします。
この内容は、0:00/5:00/10:00/15:00/20:00 に更新されます。

○:作成可能 ×:作成不可

■日本データセンター
 ○ Aegis
 × Alexander
 × Anima
 × Atomos
 ○ Bahamut
 × Carbuncle
 ○ Chocobo
 ○ Durandal
 × Fenrir
 × Garuda
 ○ Gungnir
 ○ Hades
 × Ifrit
 ○ Ixion
 ○ Kujata
 ○ Mandragora
 ○ Masamune
 ○ Pandaemonium
 × Ramuh
 ○ Ridill
 × Tiamat
 × Titan
 ○ Tonberry
 ○ Typhon
 ○ Ultima
 ○ Valefor

要創角可以快手去試
Hello MiMi 10:42 AM 09-07-13
作者: okabe:
新規キャラクター作成制限の状況をこちらでお知らせいたします。
この内容は、0:00/5:00/10:00/15:00/20:00 に更新されます。

○:作成可能 ×:作成不可

■日本データセンター
 ○ Aegis
 × Alexander
 × Anima
 × Atomos
 ○ Bahamut
 × Carbuncle
 ○ Chocobo
 ○ Durandal
 × Fenrir
 × Garuda
 ○ Gungnir
 ○ Hades
 × Ifrit
 ○ Ixion
 ○ Kujata
 ○ Mandragora
 ○ Masamune
 ○ Pandaemonium
 × Ramuh
 ○ Ridill
 × Tiamat
 × Titan
 ○ Tonberry
 ○ Typhon
 ○ Ultima
 ○ Valefor

要創角可以快手去試
thanks!
Bahamut 開到人了終於
tsubuma 11:03 AM 09-07-13
請問怎樣強化WEAPONS?
黑澤夜 11:30 AM 09-07-13
作者: minekaoru:
公會有成百人
join我地啦
我係新手唔識野 , 我想問下點樣先可以 search 到 or 加入你地個會 ?

作者: tomhk:
我都喺baha :Tung mocheong
我係新手唔識野 , 點 add你 ?

謝謝各位
okabe 11:37 AM 09-07-13
作者: 黑澤夜:
我係新手唔識野 , 我想問下點樣先可以 search 到 or 加入你地個會 ?

我係新手唔識野 , 點 add你 ?

謝謝各位
http://forum.gamer.com.tw/C.php?page...=3594&subbsn=0

你係GAME入面密尼兩位大大,
Yi Rito 或Siren Sena ,問佢可否入會,之後會INVITE你
矢吹丈 12:34 PM 09-07-13
一心決意入坑,點知行哂荃灣黄金買唔到日版,有無大大知道邊道有貨?
hydefai 01:30 PM 09-07-13
作者: 矢吹丈:
一心決意入坑,點知行哂荃灣黄金買唔到日版,有無大大知道邊道有貨?
PS3?
PC?
前日信和熱線有
唔知今日
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67  ... 最後

返回主題版面