Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-17-03, 02:03 PM   #1
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
今晚去睇容祖兒演唱會!

有冇其他人去?(尋日第一場又好,之後o個4場又好)

坐第7行呀

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-03, 02:07 PM   #2
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
你就好啦....我都好想去睇呀....
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-03, 02:12 PM   #3
HIM
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
19號睇, 坐第5行

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-03, 03:34 PM   #4
majicman
~珠海護法~

註冊日期: Dec 2001
我知E度尋晚有人去左睇!!!
佢話Joey走音幾多wo!!:bface:
majicman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-03, 10:44 PM   #5
大雄
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
引用:
Originally posted by majicman :
我知E度尋晚有人去左睇!!!
佢話Joey走音幾多wo!!:bface:
果個咪係我囉

第一句SEE ME FLY..I'M PROUD TO FLY UP HIGH....:@_@":

喉嚨有問題啦佢...
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-03, 10:51 PM   #6
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
Originally posted by 大雄 :

果個咪係我囉

第一句SEE ME FLY..I'M PROUD TO FLY UP HIGH....:@_@":

喉嚨有問題啦佢...
咁大鑊

舊 10-17-03, 10:52 PM   #7
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
噢.....我o既joey呀....
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-03, 10:54 PM   #8
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
引用:

喉嚨有問題啦佢...
會唔會料子唔夠??? (汗)
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-03, 11:02 PM   #9
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
我聽晚(18/10)去睇~:bface:
$150既70段25行~:bface:

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-03, 11:49 PM   #10
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:

果個咪係我囉

喉嚨有問題啦佢...
死囉...呢句咁易唱都走音...
咁如果唱習慣失戀仲要唱晒成首咁咪.....

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-03, 11:55 PM   #11
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by Hitomi :

死囉...呢句咁易唱都走音...
咁如果唱習慣失戀仲要唱晒成首咁咪.....
可能唱中音先走音...
唱高低音唔走音呢...
又或者戴住個鑽石鏈面罩...阻住個咪搞到佢走音...

舊 10-18-03, 12:36 AM   #12
咭咭王子(一V一)p

我呀!!!!!!! 整体俾90分!!! 始終我都覺得佢得唔係我expect咁樣(以前佢好好),不過都睇見佢盡o左力! 交足貨!!!
但完場果度有d問題啦.....最後一次變o左最後三次,擺明吊癮!!!
不過我都覺得好好睇!!!!!!!!!!!!全場人一齊唱歌果度好感動呀!

舊 10-18-03, 12:41 AM   #13
大雄
卡啦騷

今晚有無走音?
琴晚佢首首都走

係呀..ENCORE 好攪鬼..第一次ENCORE D 人走左一半..有D 人O係STAIR 度企左O係度...突然又再ENCORE..D 人勁無奈
舊 10-18-03, 12:52 AM   #14
咭咭王子(一V一)p

今日我唔覺佢走喎........喊住唱唔計啦!!!!!!

我部MP3 Player錄哂全場

得李克勤一個嘉賓!! 去到中段仲以為有twins

舊 10-18-03, 01:02 AM   #15
ULTRASEVEN
Insane Gamer


註冊日期: Aug 2003
禽日聽電台訪問佢,
發覺佢把聲已經沙晒…
ULTRASEVEN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-03, 01:09 AM   #16
咭咭王子(一V一)p

我覺得佢都有dd focus在快歌...由其show up,突出唔到佢把聲,佢唱慢歌真係好正

舊 10-18-03, 01:12 AM   #17
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
TO card_captor :

好夠膽啊, 錄音都咁揚, 不過我欣賞你
JOEY 唔係咁大鑊啊, 又沙聲

舊 10-18-03, 01:20 AM   #18
咭咭王子(一V一)p

個場咁黑,我部mp3又冇backlight...............開住都冇人知

舊 10-18-03, 01:29 AM   #19
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
Originally posted by JACKY :
TO card_captor :

好夠膽啊, 錄音都咁揚, 不過我欣賞你
JOEY 唔係咁大鑊啊, 又沙聲
呢輪聽電台訪問佢把聲都沙沙地

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-03, 01:36 AM   #20
大雄
卡啦騷

引用:
Originally posted by card_captor :
今日我唔覺佢走喎........喊住唱唔計啦!!!!!!

得李克勤一個嘉賓!! 去到中段仲以為有twins
琴晚無喊喎

質素OK??

我有CHRIS WONG同阿LAM
舊 10-18-03, 01:38 AM   #21
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

[QUOTE]Originally posted by card_captor :
等我今晚(18/10)又試下先...
揚左出去...可能遲D連MP3都唔俾帶入場~~~

舊 10-18-03, 01:41 AM   #22
咭咭王子(一V一)p

Busconcamp: 我都唔係擺明拎入場~我收埋部mp3先o家!

大雄: 錄音質素???? 雜音一定有,而且唔少...不過都叫做聽到joey唱乜

我覺得joey著得太多衫喇!!!! 得開頭果件見到多d肉

舊 10-18-03, 01:48 AM   #23
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by card_captor :
Busconcamp: 我都唔係擺明拎入場~我收埋部mp3先o家!

大雄: 錄音質素???? 雜音一定有,而且唔少...不過都叫做聽到joey唱乜
咁我就梗係先將部MP3收埋係袋度~
而唔係咁揚掛係係心口度喇~~~
係呢~
您用咩格式錄音架~
我部機用192kb...錄得90分鐘咋(部機128MB):@_@":

舊 10-18-03, 01:50 AM   #24
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:

我覺得joey著得太多衫喇!!!! 得開頭果件見到多d肉
在下係入去睇演唱會聽歌~:bface:
而唔係去睇'睇'肉會~~~

舊 10-18-03, 02:06 AM   #25
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by Busconcamp :

咁我就梗係先將部MP3收埋係袋度~
而唔係咁揚掛係係心口度喇~~~
係呢~
您用咩格式錄音架~
我部機用192kb...錄得90分鐘咋(部機128MB):@_@":
我用jnc ssf-72 256mb,1600hz錄,我諗成場用咗7x Mb

論壇跳轉

現在的時間是 01:01 AM

手機版 | APP版