Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41 81 131  ... 最後
手機平板遊戲討論版>『VALKYRIE ANATOMIA -THE ORIGIN-』(ヴァルキリーアナトミア ジ オリジン)
chimchim 03:50 AM 06-07-16
啱啱畢左業

隊伍:第一代女神、闇魔、黑蘿、那智 ( 戰力30xxx )

我打法係刷到第一隻怪出箱我先繼續打落去,14本書total花費二百石
ShinDou 07:38 AM 06-07-16
打多次強化1,本凸破書唔係必跌架?仲諗住爆石換,唔打了
chimchim 08:08 AM 06-07-16
作者: ShinDou:
打多次強化1,本凸破書唔係必跌架?仲諗住爆石換,唔打了
強化1~4 必定有一本,打後果啲 強化5打怪有機會跌
ShinDou 08:16 AM 06-07-16
作者: chimchim:
強化1~4 必定有一本,打後果啲 強化5打怪有機會跌
刷唔到強化5即係唔駛升
Dyhalt Rushifar 09:37 AM 06-07-16
啱啱畢左業

隊伍:第一代女神、闇魔、黑蘿、那智 ( 戰力30xxx )

我打法係刷到第一隻怪出箱我先繼續打落去,14本書total花費二百石
全暗隊3萬戰力都要CON

話時話,你係咪已經所有人都平均LV70架嘞…好似完全難唔到你咁既
chimchim 10:00 AM 06-07-16
作者: Dyhalt Rushifar:
全暗隊3萬戰力都要CON

話時話,你係咪已經所有人都平均LV70架嘞…好似完全難唔到你咁既
唔洗con 我講係二百石 齊書
30000可以輕鬆打,大佬要半手動,放超必同補血
(特登起神界拎返把突爆光劍出黎打)
除左那智其他已過七十,但我覺得武器等級比人物等級重要
chimchim 10:01 AM 06-07-16
刷唔到強化5即係唔駛升
正解~~~~~~
Dyhalt Rushifar 10:04 AM 06-07-16
唔洗con 我講係二百石 齊書
30000可以輕鬆打,大佬要半手動,放超必同補血

除左那智其他已過七十,但我覺得武器等級比人物等級重要
已經冇得升武器,亦已黑到在下唔想再抽
有LV至少多血D,回血都多D嘛…

咁智那三突要用咩?記憶3?
chimchim 10:07 AM 06-07-16

我都唔想抽 伏到爆33抽得四把五星
chimchim 10:09 AM 06-07-16

要弓手記憶2本藍,再上就二本金 ,唔可以用無名書
Dyhalt Rushifar 10:12 AM 06-07-16
我都唔想抽 伏到爆33抽得四把五星
5星劍/大劍,在下多多都要,不過佢出親5星都係弓…
明明在下就唔鍾意用弓,主力在下寧願用少把6星都唔想放探索佬。
要弓手記憶2本藍,再上就二本金 ,唔可以用無名書
謝情報
chimchim 10:29 AM 06-07-16
5星劍/大劍,在下多多都要,不過佢出親5星都係弓…
明明在下就唔鍾意用弓,主力在下寧願用少把6星都唔想放探索佬。

謝情報
弓既話 暫時
只覺得那智和女神比較好
大劍 黑蘿攻擊力很強
【麥斯】 11:06 AM 06-07-16
スクエニ『ヴァルキリーアナトミア』が大炎上中!

「ガチャ終わる終わる詐欺が酷い」

「しかも特効武器が全然特効じゃない」

「イベントの難易度も表記と違う」

http://blog.esuteru.com/archives/8601311.html

之前打極都唔出書都停左冇打,
出個強化QUEST2, 寫明LV45既QUEST但派隊平均50既隊伍唔夠打,
隻糞GAME既活動都唔駛再期待
ShinDou 11:27 AM 06-07-16
個強化任2根本起碼都6,70lv

走去打lv55主線超易

真係未玩過有咁差既營運,搞死左隻好game

咁耐得上次個防衛戰ok,其他活動呀,gate呀,曜日都好垃圾
Hawk 11:33 AM 06-07-16
個營運都低智既, 出ev都唔係想賺錢只係想虐待玩家, 正常冇時間肝就課金抽勁武打啫, 哩隻嘢抽到專武但lv唔夠都係自虐....
Dyhalt Rushifar 11:41 AM 06-07-16
曜日你俾初期果個在下OK架嘞,家陣真係就算有LV抽到6星,都要用上千石先升得爆。
改惡行極行到家陣都只係出過一次銀槌…

平均60唔係全黑暗隊一樣冇運行。
物/魔系強化同四屬耐性根本就唔應該並行。
物理都仲有一般角色既非屬性攻擊,魔你冇練弓戰乙女同屍女,真係靠LV40那智做主砲咩…
rhgab 11:51 AM 06-07-16
其實我高難度第一關都過唔到, 請問今個星期有乜好打??
小嘉 11:53 AM 06-07-16
都唔知打黎做乜
無練弓女武神果d真係屎都不如
完全無動力開隻game 玩
ShinDou 11:59 AM 06-07-16
我另外有玩過se其他game,例如ffbe, ffrk, dqmsl, 星dq,冇1隻難度有呢隻咁誇張

1開server冇幾耐就開女賊,唔俾時間人升,根本冇乜人凸到上去同升武

好喇今次俾時間你升,但唔知係咪上次防衛戰set錯掉寶率搞到好多人d武勁左好多,佢改番低個掉寶又驚冇人打,所以調高d exp等人易升d

我諗佢都估唔到咁多人谷左上60lv,而家見你咁高lv就迫你抽暗武,但又set埋晒d鬼攻防既怪,仲限爆1次石,人地想爆石俾佢賺都唔得,真係唔話佢智將都唔得
Dyhalt Rushifar 12:01 PM 06-07-16
作者: rhgab:
其實我高難度第一關都過唔到, 請問今個星期有乜好打??
你依家既咩LV先?
我諗佢都估唔到咁多人谷左上60lv,而家見你咁高lv就迫你抽暗武,但又set埋晒d鬼攻防既怪,仲限爆1次石,人地想爆石俾佢賺都唔得,真係唔話佢智將都唔得
在下真係唔介意燒二千幾三千石硬食到畢業,不過佢咁都唔俾,仲點樣課俾佢…
就算全員70都好,你D黑暗角色太差都係一樣死,事關物系又好魔系又好,女神以外既大招一定係屬性…而且佢地係四屬全耐性,仲要應該CUT 9成…
樹靈DRYAD 12:06 PM 06-07-16
作者: 【麥斯】:
スクエニ『ヴァルキリーアナトミア』が大炎上中!

「ガチャ終わる終わる詐欺が酷い」

「しかも特効武器が全然特効じゃない」

「イベントの難易度も表記と違う」

http://blog.esuteru.com/archives/8601311.html

之前打極都唔出書都停左冇打,
出個強化QUEST2, 寫明LV45既QUEST但派隊平均50既隊伍唔夠打,
隻糞GAME既活動都唔駛再期待
已經決定放棄唔玩~~~成隻GAME出左今耐除左故事外根本無一可取.....
rhgab 12:12 PM 06-07-16
你依家既咩LV先?
弓女神 lv 未夠20, 屍女lv53, 黑蘿lv52, 那智lv40........
小嘉 12:21 PM 06-07-16
過唔到正常,你唔使自責
Dyhalt Rushifar 12:22 PM 06-07-16
作者: rhgab:
弓女神 lv 未夠20, 屍女lv53, 黑蘿lv52, 那智lv40........
無視突書既,在下覺得隨心LOOP下極都OK既,可以博下5、6星突石。

如果你唔介意爆石,要操起弓女神既打EVENT既,在下覺得操GATE會快手D。
不過操GATE爆石就等星期四好D,至少B印女神用得上。
ShinDou 01:33 PM 06-07-16
而家打強化極刷凸破石,紅怪唔跌箱就retire
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41 81 131  ... 最後

返回主題版面