Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-25-10, 11:21 PM   #651
小黑
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
作者: steve 查看文章
打到 4-2 打隻 ARGUS CORE (打2次),打死佢之後佢放 laser 射我,試過幾次都避唔到仲要一野死,係咪要避係d 牆後面定點?
我不斷DASH 就避到
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-10, 11:30 PM   #652
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
想問問3-2個杯有咩技巧?

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-10, 11:48 PM   #653
松田悟志
隼龍

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
引用:
作者: 7ming_格鬥苦手 查看文章
拎3發火箭炮,o係敵方戰車出黎時盡快去佢後面開AR打WEAK POINT

舊 10-25-10, 11:51 PM   #654
will1223
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
Wii U IDwill122388
PSN  IDjpwill1223
引用:
作者: steve 查看文章
打到 4-2 打隻 ARGUS CORE (打2次),打死佢之後佢放 laser 射我,試過幾次都避唔到仲要一野死,係咪要避係d 牆後面定點?
直接衝去佢後面

引用:
請善用EMP手榴彈+手榴彈打小兵
坦克DASH去佢後面用SHOTGUN打弱點 4鎗內必爆

淨番3個盃唔知解到幾時

此篇文章於 10-26-10 12:18 AM 被 will1223 編輯。
will1223 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 12:08 AM   #655
小黑

引用:
作者: will1223 查看文章
直接衝去佢後面

請善用EMP手榴彈+手檔彈打小兵
坦克DASH去佢後面用SHOTGUN打弱點 4鎗內必爆

淨番3個盃唔夠解到幾時
咁快淨返3個盃,我而家先打到ACT5,有幾多個MISSION架?
舊 10-26-10, 12:17 AM   #656
will1223
Crazy Gamer

引用:
作者: 小黑 查看文章
咁快淨返3個盃,我而家先打到ACT5,有幾多個MISSION架?
LAST 5-3
好快啫
之後仲有HARD
舊 10-26-10, 12:25 AM   #657
小黑

引用:
LAST 5-3
好快啫
之後仲有HARD
5-3 又真係好快喎,聽日先打埋佢
HARD 應該都用差唔多時間就可以KO啦
舊 10-26-10, 02:17 AM   #658
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
SSP竟然會無晒貨Gapcom HK搞乜

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 08:43 AM   #659
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
有更新,唔知改咗d乜
話說有冇人會去開攻略區?

引用:
淨番3個盃唔知解到幾時
我剩返隱藏盃
我覺得我會白金唔到...
我連第4個challenge都仲未搞掂
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 11:55 AM   #660
小黑

引用:
作者: 沙翁 查看文章
有更新,唔知改咗d乜
話說有冇人會去開攻略區?

我剩返隱藏盃
我覺得我會白金唔到...
我連第4個challenge都仲未搞掂
有心試多幾次就實打得贏既,可能隻GAME 冇咩特別野好討論所以唔洗開掛
舊 10-26-10, 03:15 PM   #661
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
引用:
作者: 小黑 查看文章
有心試多幾次就實打得贏既,可能隻GAME 冇咩特別野好討論所以唔洗開掛
好辛苦終於挨過咗challenge4
排120位
challenge 6好似而家ranking都仲係得幾個人過到
聽日先挑戰埋佢

其實我覺得呢隻game高難度/challenge好多技術野可以討論
不過GAF好似個個都比4個鐘game評嚇走哂
明明demo個時好多人讚好,完成品出黎好多地方又係良好評價...

此篇文章於 10-26-10 04:26 PM 被 沙翁 編輯。
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 05:40 PM   #662
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
看完依編文章後
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...=83666&tnum=22
就令我想起以前依隻game的新聞
"昔のXboxゲームのGunValkyrieみたいな感じ"
GunValkyrie同樣唔算得上一隻好長的game,不過係一隻好考技術的game,角色一路玩一路升級,再加上自己技術提升,
由一個認為只識跳/空中滑行的角色因自己技術上升後令到佢好似識飛咁齊~
跟住自己重新挑戰所有關卡~新的體驗~玩到和第一次比之下完全變左咁一隻game.

如果依隻真係可以到比我相同感覺,我應該會解了naruto的一千成就後,或出龍珠時一齊買.

此篇文章於 10-26-10 05:42 PM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 07:13 PM   #663
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
SSP竟然會無晒貨Gapcom HK搞乜
關GAPCOM咩事?
呢隻係SEGA喎

舊 10-26-10, 07:25 PM   #664
C.N
Junior Member

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: AiStudio 查看文章
看完依編文章後
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...=83666&tnum=22
就令我想起以前依隻game的新聞
"昔のXboxゲームのGunValkyrieみたいな感じ"
GunValkyrie同樣唔算得上一隻好長的game,不過係一隻好考技術的game,角色一路玩一路升級,再加上自己技術提升,
由一個認為只識跳/空中滑行的角色因自己技術上升後令到佢好似識飛咁齊~
跟住自己重新挑戰所有關卡~新的體驗~玩到和第一次比之下完全變左咁一隻game.

如果依隻真係可以到比我相同感覺,我應該會解了naruto的一千成就後,或出龍珠時一齊買.
先DL demo玩玩吧~特別係Challenge Mode DEMO~

C.N 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 07:34 PM   #665
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: kyo353 查看文章
關GAPCOM咩事?
呢隻係SEGA喎
關事,因香港行貨係CAPCOM ASIA 代理,同埋淨係得CAPCOM冇GAPCOM...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 07:50 PM   #666
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: C.N 查看文章
先DL demo玩玩吧~特別係Challenge Mode DEMO~
第一個demo一出之時已經玩過,感覺太易;(只要去左教學mode之後.)
第二個唔想玩,原因我唔鍾意玩類似持久戰之類的東東.
不過第一個demo都感受唔到巴哈文入面的感覺,又或是GunValkyrie的感覺.(GunValkyrie係一開始已經覺得好難打)

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 07:52 PM   #667
7ming_格鬥苦手
小霸王

thx樓上幾位解答!!~

其實...早一年左右(實際日期忘記了),Capcom HK賣晒廣告紙話代理Sega game的=.=".....

上次魔女都冇人開,差不多尾段,小弟膽粗粗地走去開...

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
舊 10-26-10, 09:20 PM   #668
影山

註冊日期: Aug 2002
玩後感
隻Game既true ending係.....

男主角會係肺癌死的
一播片就見他攞支煙出黎食....(隻Game講緊幾個鐘頭内的故事)..
重勁煙癮過蛇叔

此篇文章於 10-26-10 09:29 PM 被 影山 編輯。
影山 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 09:29 PM   #669
7ming_格鬥苦手
小霸王

再問一問,2-3呢個杯要點做呢?
其中一個core不會變形的呢...=.="

舊 10-26-10, 09:39 PM   #670
魔王-將
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
PSN  IDkingjoe_1988
引用:
再問一問,2-3呢個杯要點做呢?
其中一個core不會變形的呢...=.="
你要先打到佢冇血之後會叫你射炮口....得左就會企上去自轉,係呢度你唔按制就會比佢掃
之後就會變形架拿
lock on laser果個成就好難解,有冇人可以教下
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 09:49 PM   #671
will1223
Crazy Gamer

引用:
作者: 魔王-將 查看文章
你要先打到佢冇血之後會叫你射炮口....得左就會企上去自轉,係呢度你唔按制就會比佢掃
之後就會變形架拿
lock on laser果個成就好難解,有冇人可以教下
升下把野啦 用用下就會出
舊 10-27-10, 12:03 AM   #672
C.N

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: AiStudio 查看文章
第一個demo一出之時已經玩過,感覺太易;(只要去左教學mode之後.)
第二個唔想玩,原因我唔鍾意玩類似持久戰之類的東東.
不過第一個demo都感受唔到巴哈文入面的感覺,又或是GunValkyrie的感覺.(GunValkyrie係一開始已經覺得好難打)
唔計DEMO2~DEMO1中只有normal選擇~如果你想有挑戰性d起碼要去玩hard~GunValkyrie本人未玩過~呢聽你咁講又覺得冇咩特別~只不過係一款有挑戰性嘅遊戲~呢D元素VANQUISH同樣具備~

C.N 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-10, 01:31 AM   #673
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
隻game係幾過癮,不過d自己友真係好神,在下用sniper瞄到敵人時一個唔該就擋咗係前面…
有時又好似去錯game咁勇,開波15秒唔夠就有5個人因為亂衝而重傷。
「出すぎだ!自重せ!」

舊 10-27-10, 01:43 AM   #674
Ginkan
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2004
ps3係未得 720p?
Ginkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-10, 08:37 AM   #675
KONG529
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: joeypong 查看文章
關事,因香港行貨係CAPCOM ASIA 代理,同埋淨係得CAPCOM冇GAPCOM...
而台灣的capcom行貨則全是由EA台灣代埋.
KONG529 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收ps3 game: vanquish 蝦片人 買賣專區 0 09-30-15 06:43 PM
[Rumor] VANQUISH 2 |三上真司 武藤遊戲 電視遊戲討論版 27 06-16-15 04:36 PM
賣PS3 vanquish,少量輕小說 jzeroj2 買賣專區 2 10-08-13 04:52 PM
放/賣 全新未開封PLAT ART 改 Vanquish Sam Gideon shukei 買賣專區 0 07-13-13 01:39 AM
賣PS3 vanquish,少量輕小說 jzeroj2 買賣專區 4 03-26-13 11:31 PM

現在的時間是 02:31 AM

手機版 | APP版