Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.020
gsw 07:50 PM 04-19-17
第一場失敗,第二場22秒結束,加埋等開場足足打左45分鐘先打完...
c12 07:52 PM 04-19-17
失敗左
可以輸出ge時間好少
收工,可以唔玩住
Squall-Lucifer 08:09 PM 04-19-17
我以為自己打緊遠呂智......
c12 10:07 PM 04-19-17
要人唔好排斥寄生
唔好追DPS
結果又搞埋d咁嘅屎棍
Squall-Lucifer 10:11 PM 04-19-17
作者: c12:
要人唔好排斥寄生
唔好追DPS
結果又搞埋d咁嘅屎棍
打這遠呂智,你DPS少一點或是床ペロ多一點都會game over
綾風祐希 06:00 AM 04-20-17
作者: c12:
要人唔好排斥寄生
唔好追DPS
結果又搞埋d咁嘅屎棍
屎棍似係內部鬥爭的結果

作者: Squall-Lucifer:
打這遠呂智,你DPS少一點或是床ペロ多一點都會game over
重要最後都係SU同大劍等爆發力夠高的職業救全家

DPS高固然好,爆發力高先會推得起個DPS……
好彩7點場返屋企途中睇咗人地實況先Plan定自己點打……

一次冇死到真係幸福

但冰光複合打落去都係見唔到10字頭輸出……
冰爆闇爆未試,但感覺唔多Work (冇乜辦法俾你企定定咁玩),目前都係單純長杖光槍輸出,風陣輔助
kiburedo 08:49 PM 04-20-17
我錯, 我唔再去XH BLOCK喇
Squall-Lucifer 08:55 PM 04-20-17
下次要試試用法職去打打看
綾風祐希 03:34 PM 04-23-17
作者: kiburedo:
我錯, 我唔再去XH BLOCK喇
……想問你個簽名檔係唔係你來,好似add過你……
單純XH Block (B015 B016)真係唔掂,一入Expert Block,未必OK但機會率高好多
kiburedo 12:46 AM 04-24-17
作者: 綾風祐希:
……想問你個簽名檔係唔係你來,好似add過你……
單純XH Block (B015 B016)真係唔掂,一入Expert Block,未必OK但機會率高好多
係w
ヨコ男 07:14 AM 04-24-17
D人打造神已經剩成分鐘有突,揸下流攤都無問題
話說最後段路有人跑就得
我已經懶跑

Arena mode
腳都叫可以二段跳突入..
箭好雷

試過下開幕武器都唔拎加防skill衝去食晒d星再走
贏在起跑線
Kaori Yae 09:25 AM 04-25-17
今次套防具好易出
月母打左咁耐一件都冇出過但造神已經出齊左一SET+1件
代官 10:20 AM 04-25-17
樓上歐洲人自己點火燒自己好嗎
Squall-Lucifer 11:35 AM 04-25-17
表示一set12星防都沒…
Kaori Yae 11:55 AM 04-25-17
防具姐
出到14星比你地放題任燒又點話
Blur 05:56 PM 04-25-17
燒左先講
綾風祐希 08:02 PM 04-25-17
唔理,照燒
Thaws 08:43 PM 04-25-17
作者: Kaori Yae:
今次套防具好易出
月母打左咁耐一件都冇出過但造神已經出齊左一SET+1件

Kaori Yae 09:25 PM 04-25-17
岩岩睇過個表堆防具出產數仲多過12星武
係易出冇錯麻
Squall-Lucifer 09:29 PM 04-25-17
打了這麼多次デウス還是得個吉.....
綾風祐希 09:45 PM 04-25-17
作者: Kaori Yae:
岩岩睇過個表堆防具出產數仲多過12星武
係易出冇錯麻
歐洲人ID
代官 10:49 PM 04-25-17
同出左兩把14星的人講14星比13星仲易出有87%像
綾風祐希 10:53 PM 04-25-17
作者: 代官:
同出左兩把14星的人講14星比13星仲易出有87%像
唔可以怪佢呢類太空法老,佢地係唔理解非洲人要刷到100%先可以出到Item的苦況
Kaori Yae 11:30 PM 04-26-17
想問一下我有隻lv20既跳高戒子
如果裝落防具度係咪只有lv1既能力?
Thaws 01:23 AM 04-27-17
唔會, 一樣係Lv20, 只係無晒所有ステータス補正
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面