Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-29-04, 12:23 AM   #1
6402oen
God of Gamer
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003
BASTARD 23

皆旺見到JAP版有得賣, $19x
想問HK版幾時有得賣?

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 12:29 AM   #2
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
聞說隻莉莉絲做得好差喎....

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 12:29 AM   #3
6402oen
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Mage.千砂望
聞說隻莉莉絲做得好差喎....
YES!
so I only want the comic

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 12:31 AM   #4
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
絕對唔會買特別版......

舊 04-29-04, 12:33 AM   #5
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
咁細隻重要賣17xx yen
最平見過$162(銅鑼灣賊船)
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 12:33 AM   #6
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
引用:
作者: 6402oen
so I only want the comic
x 2

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 12:34 AM   #7
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
手工唔掂, 又細件, 唔抵.
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 12:51 AM   #8
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
早就show過果樣
fan才會買

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 12:52 AM   #9
亞山。修加
Insane Gamer

原來漫畫仲有出.........
亞山。修加 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 12:53 AM   #10
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
作者: mike^2又名館主
早就show過果樣
fan才會買
我味係law

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 12:53 AM   #11
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: DQGUNDAM
我味係law
me too

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 04-29-04, 02:06 AM   #12
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
我只想知佢會唔會連單行都玩埋草稿...

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 06:45 AM   #13
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: GUSTAV
同富奸一樣
不過佢手畫好過富奸播
睇佢d草稿都順眼d

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 01:42 PM   #14
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
個特別版始終會勁跌價

引用:
作者: GUSTAV
第19期
咁都出修訂版

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 09:50 PM   #15
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

並沒有想像中咁差

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
無限地帶 23 Q頭 日本動漫畫討論版 8 02-11-04 01:24 AM
戀之風景 Vcd/ Dvd - [預計推出日: 23 Dec] URA Neo Entertainment TREND 39 12-21-03 02:31 PM
GIGI ~ 我想我唱 (2nd Version) [預計推出日期: 23 Dec] JACKY Neo Music UNIVERSE 11 12-20-03 02:30 AM
Beckham will wear number 23!!! G.G 體育版 53 07-04-03 04:39 PM

現在的時間是 10:24 PM

手機版 | APP版