Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-10-12, 07:55 AM   #501
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: dust11 查看文章
由右到左
第一到第五代主角
無錯
只是跟次序排

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-12, 08:13 AM   #502
dust11
God of Gamer

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: pet3 查看文章
無錯
只是跟次序排
見到大門大磨拳擦掌個款就笑左出黎
對隻咁既野大門大獸一個就夠
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-12, 08:40 AM   #503
pet3
The One

引用:
作者: dust11 查看文章
見到大門大磨拳擦掌個款就笑左出黎
對隻咁既野大門大獸一個就夠
設定上 要大門大獸 打中一拳先會出現數碼之魂比 新亞古獸進化吧
去到後期
比你打一拳都死左啦
仲洗叫亞古獸進化?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 01-10-12, 09:45 AM   #504
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
阿古獸唔出黎食下槍大門大獸邊有氣出覺醒技

大門大獸你都係比返亞古獸太一啦
佢已經一無所有嫁啦

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-12, 10:10 AM   #505
pet3
The One

引用:
作者: 廢人 查看文章
阿古獸唔出黎食下槍大門大獸邊有氣出覺醒技

大門大獸你都係比返亞古獸太一啦
佢已經一無所有嫁啦
這就是我的友情啦

FGO 目標預算
舊 01-10-12, 11:14 AM   #506
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
被友情ntr的勇氣

基本上唔好話大門獸,有啟人一個都夠打啦

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-12, 01:29 PM   #507
封印魔劍神式
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
大輔得自己一個仲進唔進化到究極體嫁
封印魔劍神式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-12, 01:33 PM   #508
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 封印魔劍神式 查看文章
大輔得自己一個仲進唔進化到究極體嫁
二手進到v仔ex就夠

拓也應該會搞到其他人好驚訝

舊 01-10-12, 07:26 PM   #509
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 細路翔 查看文章
被友情ntr的勇氣

基本上唔好話大門獸,有啟人一個都夠打啦
會背叛的的愛情
會NTR的友情
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-12, 07:44 PM   #510
廢人
The One

出埋大和同太一digi cross嘛
由手機版發出
舊 01-10-12, 07:45 PM   #511
pet3
The One

引用:
作者: ゆり 查看文章
二手進到v仔ex就夠

拓也應該會搞到其他人好驚訝
明明黑影果時
似係太一, 遼,啟,拓也,大門大獸

彩色時變左2手真失望

單體最強 次序
大門大獸(世界樹級)>紅連騎士獸(一般版-比較高級的究極體)>戰鬥暴龍獸(究極體)>金甲龍獸(完全體級)>拓也(雙重戰魂果隻叫咩 ?完全體級)

引用:
出埋大和同太一digi cross嘛
由手機版發出
我無d咁既朋友

FGO 目標預算
舊 01-10-12, 07:48 PM   #512
廢人
The One

你沒有相信友情與愛的勇氣嗎
由手機版發出
舊 01-10-12, 07:50 PM   #513
細路翔
The One

引用:
作者: pet3 查看文章
明明黑影果時
似係太一, 遼,啟,拓也,大門大獸

彩色時變左2手真失望

單體最強 次序
大門大獸(世界樹級)>紅連騎士獸(一般版-比較高級的究極體)>戰鬥暴龍獸(究極體)>金甲龍獸(完全體級)>拓也(雙重戰魂果隻叫咩 ?完全體級)

我無d咁既朋友
金仔究極體黎架

曾經

英國說大家抱團死
舊 01-10-12, 07:52 PM   #514
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
快d出場
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-12, 07:54 PM   #515
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
裝甲體定義一直都怪怪
所以我個人將佢統一為裝甲體定不在幼年~究極的範圍
簡單來說:論外,邪門

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-12, 07:56 PM   #516
pet3
The One

引用:
金仔究極體黎架

曾經
英文版D3 暴龍機第1代.........
奇蹟甲珍貴到我只用過一次就唔用了

真的最強

但去到d3 2代 ....難拿又廢

d3 3代 完全無用過

FGO 目標預算
舊 01-10-12, 07:57 PM   #517
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
話說愛情係同友情結婚的嗎

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-12, 07:58 PM   #518
廢人
The One

用咩金甲龍啊
出埋佢老婆digi cross帝皇龍咪得囉
由手機版發出
舊 01-10-12, 08:00 PM   #519
細路翔
The One

藏頭露尾的金仔

捉隻成長期都要用人質

英國說大家抱團死
舊 01-10-12, 08:02 PM   #520
細路翔
The One

引用:
用咩金甲龍啊
由手機版發出
金仔皇騎黎喎

帝皇龍要拎埋奧米加條底褲先有得入席皇騎

英國說大家抱團死
舊 01-10-12, 08:08 PM   #521
pet3
The One

引用:
用咩金甲龍啊
由手機版發出
講緊單體啦

玩合體叫大器把大門大獸和奧米加x2 就贏哂啦

引用:
金仔皇騎黎喎

帝皇龍要拎埋奧米加條底褲先有得入席皇騎

帝皇龍聖騎好像係創會人
所以係點都唔算
創完無份入

絕對不認為奧米加會輸比帝皇龍的 死忠
大不了X化 出 全刪除

FGO 目標預算
舊 01-10-12, 08:08 PM   #522
廢人
The One

有咩關系
最1重要係出埋佢老婆出黎合體

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
舊 01-10-12, 08:10 PM   #523
廢人
The One

大門大獸有需要和人合體的嗎?
是全世界合體同大門大獸打咋下

舊 01-10-12, 08:10 PM   #524
細路翔
The One

咁阿爾法算咩?

明明無出過黎都要比人拉入會,雖然依隻根本係大門大既同等存在

英國說大家抱團死
舊 01-10-12, 08:11 PM   #525
pet3
The One

引用:
大門大獸有需要和人合體的嗎?
是全世界合體同大門大獸打咋下

佢老豆

FGO 目標預算

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] ラビリンスの彼方 (Tri-Ace x Konami) 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 186 04-15-13 11:01 AM
[多機種] Ong Bak Tri – The Game (องค์บาก Tri) ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 1 02-20-13 07:12 PM
[PSP] 『デジモンアドベンチャー』2013年1月17日発売予定 GN00508771 手提遊戲機討論版 61 01-27-13 10:43 PM
林佑樹「カイチュー!」再びアニメ化 money 日本動漫畫討論版 0 10-12-11 05:35 PM
Torica TRI MP3 結他佬 影音館 0 05-16-05 04:58 PM

現在的時間是 06:31 AM

手機版 | APP版