Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-05-16, 08:33 PM   #276
Thaws
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: kog 查看文章
希望唔好比我估中,
美馬取了男主角個妹(喪屍)既心臟移植比無名成屍人...
主角唔係親手炸左個妹o既心臟咩?

舊 06-05-16, 08:43 PM   #277
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
無名真係集集唔同情緒
上集講完佢開始改變,今集又開始混亂狀態

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-16, 09:26 PM   #278
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: mario0606 查看文章
無名真係集集唔同情緒
上集講完佢開始改變,今集又開始混亂狀態
跟本就係seed d 入面個stella
男主=路人真,兄長=議長
只要兄長講句禁語就會聽晒話

無名, 男主, 兄長既三角關係:
男主--(妹)--> 無名 --(兄)--> 兄長
↑___(弟)___|         |
↑________(戀)___________|

感覺好似係咁

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-16, 05:38 AM   #279
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
痴孖根, 城主條匙隨便叫人去拎, 你係當人地傻定點先

仲好理所當然話, 佢對你既信任唔夠

此篇文章於 06-06-16 05:43 AM 被 Van仔 編輯。
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-16, 05:46 AM   #280
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Thaws 查看文章
主角唔係親手炸左個妹o既心臟咩?
冇炸到,當時支槍都未完成,睇返第三集,
是拉了條線出來和流血就KO了?

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-16, 09:44 AM   #281
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: kog 查看文章
冇炸到,當時支槍都未完成,睇返第三集,
是拉了條線出來和流血就KO了?
佢應該係用果D拉繩就爆既可大可小炸彈炸咗,唔係佢應該走唔甩。
不過D汁可以係用佢個妹搾出黎既

舊 06-06-16, 02:20 PM   #282
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: Freddy 查看文章
唔同,兵長型好多

我估佢只係打左d G Virus汁液落去....

OP男主個妹同無名重疊應該只係無名填補左男主失去妹妹的空洞

不過如果真係要硬將妹妹同無名拉上關係
好似樓上咁講心臟移植
咁劇情好有可能無名會暴走,就快唔掂變屍果陣
妹妹的靈魂醒覺,叫左幾聲哥哥
最後無名回復正常
兩兄妹從此過著快樂的生活 (大誤
唔係型唔型 只係覺得個音有D似

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-16, 03:46 PM   #283
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Van仔 查看文章
痴孖根, 城主條匙隨便叫人去拎, 你係當人地傻定點先

仲好理所當然話, 佢對你既信任唔夠
我覺得係美馬有心令無名覺得果車人唔信佢,而唔係美馬真係咁天真覺得無名會拎倒條匙

如果美馬真係有心想無名成功拎倒條匙,起碼都會講個理由佢聽轉告菖浦,而唔係暗示(明示)叫佢可以用武力搶

此篇文章於 06-06-16 03:49 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-16, 03:52 PM   #284
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-16, 06:57 PM   #285
事丫娃些
京アニに祈りを

漫畫版
舊 06-07-16, 01:05 AM   #286
事丫娃些
京アニに祈りを

乃木坂46生駒里奈が「生駒」になる

此篇文章於 06-07-16 01:19 PM 被 事丫娃些 編輯。
舊 06-07-16, 01:17 PM   #287
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 06-09-16, 02:21 PM   #288
事丫娃些
京アニに祈りを

鰍ちゃんで9話の宣伝
舊 06-10-16, 12:21 AM   #289
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
......乜咁搞法呀w

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 07:52 AM   #290
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我o係度睇緊巨人?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 10:13 AM   #291
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
冷汗眾生平等
咁都講得出
家族糾紛要攬炒全國人
呢D精神病俾人丟去餵屍好正常啦
話唔定本身佢有份開發隻病毒
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 10:39 AM   #292
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
無名妳真是太單純了,妳的兄長可是一個超黑的瘋子啊

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 11:11 AM   #293
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
只能講見到大河內個名就預左依家既發展w

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 02:23 PM   #294
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 06-10-16, 02:48 PM   #295
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
well,有頭無尾既感覺出哂黎

舊 06-10-16, 03:12 PM   #296
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
主城都未入就係度玩宣言,佢係咪諗住下次無名出馬打爆個城門自己攻入去
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 04:25 PM   #297
gingq7

註冊日期: May 2008
其實呢套係一季定兩季?

只係為左快d打爛幅牆就浪費了兩大戰力之一的滅火,
再作出毫無用處的宣言令到餘下的唯一戰力有離心

除非美馬仲有大把貨在手,如果唔係只能話佢瘋狂得黎無腦
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 04:26 PM   #298
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
無名醬今集完全變成無能醬。

美馬為咗報仇中二病上咗腦

融合群體原來有分野生同人工鍊成架?兩者睇落都係以卡巴尼利為核心,後者可以被操控但維持時間唔長。

全部生還者被捉晒,得返處男武士下落不明,要靠佢嚟救大家出嚟。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 07:51 PM   #299
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
啲吐嘈位開始出嚟

依家比較關心個武士
跌落去被人咬完再用血清變卡巴內利
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 10:45 PM   #300
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
攪乜鬼尾獸炮

成套野古古怪怪。

此篇文章於 06-10-16 10:52 PM 被 KENSNAKE 編輯。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:21 PM

手機版 | APP版