Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 10-20-09, 07:08 PM   #1
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
花甲轉運又新天

我係老..........但未到花甲之年..

今天行過即將結業的龍門大酒摟,見到花甲阿叔似找女友

而我呢............尋晚找到了.....

早魚少一晚.

舊 10-20-09, 07:19 PM   #2
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
連老餅都揾女朋友~!

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-09, 07:22 PM   #3
OldCake
Moderator

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
連老餅都揾女朋友~!
嘿嘿.........我係電飯煲粉絲........我仲用緊 LX1.

而家睇 KK 點了.....

舊 10-20-09, 10:08 PM   #4
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
工起工起!老餅兄, 我期待睇你個女友同dm字頭合體o架~
welcome to 閹機組!

舊 10-20-09, 10:20 PM   #5
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: OldCake 查看文章
嘿嘿.........我係電飯煲粉絲........我仲用緊 LX1.

而家睇 KK 點了.....
恭喜~ 賀喜~ 有沒冇入 M->M4/3 adapter?

點解會燒到我嗰疊? 我唔萌 M4/3 架... /\

LX1 好東西來的. 防油! //
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-09, 11:34 PM   #6
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
KK十月十日一o的乜科

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-09, 11:46 PM   #7
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: Rabbidas 查看文章
KK十月十日一o的乜科
我萌... [細細聲]Foveon[/細細聲]

//
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-09, 12:20 AM   #8
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
餅老哥都入手啦...
吾等不及呀.....

舊 10-21-09, 08:54 AM   #9
OldCake
Moderator

引用:
作者: KKH 查看文章
恭喜~ 賀喜~ 有沒冇入 M->M4/3 adapter?

點解會燒到我嗰疊? 我唔萌 M4/3 架... /\

LX1 好東西來的. 防油! //
M adapter..........訂左了........未到手

KK............multi system 嘛.........一腳總要踏幾船.

舊 10-21-09, 11:05 AM   #10
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: M-eye 查看文章
餅老哥都入手啦...
吾等不及呀.....
m眼兄你唔係仲等啊

舊 10-21-09, 04:42 PM   #11
M-eye
菜鳥蛋

引用:
作者: Strider 查看文章
m眼兄你唔係仲等啊
但人家有E-P1嘛...
玩古鏡..有機身防震好重要啊....
電飯煲又沒有...

舊 10-21-09, 10:59 PM   #12
monster8
Game Master

註冊日期: Dec 2002
呢排個個都同條女出街....
monster8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-09, 11:58 AM   #13
OldCake
Moderator

引用:
作者: Strider 查看文章
工起工起!老餅兄, 我期待睇你個女友同dm字頭合體o架~
welcome to 閹機組!
合體來了....

奶........一定試紅色啦

綠色......也........ok 掛

又紅又綠......又點

試埋無厘頭.......嘿嘿

舊 11-04-09, 08:18 AM   #14
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
M>M34

餅爺

舊 11-04-09, 05:44 PM   #15
OldCake
Moderator

引用:
作者: KTN 查看文章
M>M34

餅爺
小K...........R 也可以轉架

舊 11-05-09, 12:32 AM   #16
KTN
~♡

R...餅爺恰我這些細的

引用:
作者: OldCake 查看文章
小K...........R 也可以轉架

舊 11-05-09, 02:46 AM   #17
M-eye
菜鳥蛋

餅爺邊會玩R丫...不要騙小孩....係M吧....

舊 11-05-09, 08:52 AM   #18
OldCake
Moderator

引用:
作者: M-eye 查看文章
餅爺邊會玩R丫...不要騙小孩....係M吧....
no........我知小K少有R.......提下佢乍

我影的是用........Milk.........

舊 11-05-09, 10:04 AM   #19
KTN
~♡

一個二個都恰我無Milk

舊 11-05-09, 04:43 PM   #20
M-eye
菜鳥蛋

引用: