Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 09-26-07, 10:11 PM   #1
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
一吋長,一吋強

首先,以畫為喻:

當一個人眼界一開,就會有所追求,盡管是1mm也好,總會帶來一些新衝擊。

(閒話休題)

W:醫生呀醫生呀,我想要呢個藥杯......

醫生:咦,識野喎,呢個名藥杯好多新病人都會轉用。

W:係呀,用左個舊藥杯成年,開始唔夠用啦。

醫生:只要你意志堅定,呢個名藥杯夠你頂幾年架。

醫生:診金就咁咁咁......

就係咁,庶民三寶終於結集啦,相信呢一兩年唔會入新鏡啦。

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-07, 10:19 PM   #2
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
恭喜晒~~能美是買game時的特點?
[睇我唔到]幾時買埋支300/4呀[/睇我唔到]

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363

此篇文章於 09-26-07 10:22 PM 被 嘖HEIHEI 編輯。
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-07, 10:47 PM   #3
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
恭喜~ 賀喜~

下回是 85 & 135.
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-07, 11:18 PM   #4
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
引用:
作者: 嘖HEIHEI 查看文章
恭喜晒~~能美是買game時的特點?
[睇我唔到]幾時買埋支300/4呀[/睇我唔到]
唔記得係邊期GS送的

300/4暫時都唔會諗架啦,雖然影雀仔用小小白好似打遊擊咁

你都快D儲齊佢啦\/

引用:
作者: KKH 查看文章
恭喜~ 賀喜~

下回是 85 & 135.
定焦係有可能,不過85 & 135暫時毒唔到我

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-07, 11:24 PM   #5
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
引用: