Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-07-08, 06:42 PM   #26
亞利古
God of Gamer
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
今日見到都呆左
可以平成咁
即刻買左幾隻

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-08, 06:49 PM   #27
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: HFK 查看文章
即係大把貨?咁下星期2買DC先順便買~
係咪信和地下個層??
賣左至少2,3個月都仲有咁多貨, 點會咁快賣o西. 但d貨可能會唔同law
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-08, 10:38 PM   #28
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: Jamie 查看文章
因為BR當道, DVD已成死貨吧 ^^
係都唔錯,br 係未來趨勢..
希望多d dvd 平d.... (我自己要求唔高,dvd 已覺ok)

不過奇就奇在vcd 仲未死

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-08, 10:40 PM   #29
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
我想買倒A gundam DVD boxs....

不過得1-26集....

so冇買到

舊 03-07-08, 11:05 PM   #30
MS331
Game Master

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
我想買倒A gundam DVD boxs....

不過得1-26集....

so冇買到

幾錢?
得26集都照買
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 12:34 AM   #31
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: wing 查看文章

買西片就冇所謂la, 有英文原音同英文字幕.

不過有d戲都有中文字幕, 好似back to the future同hulk
引用:
作者: KIM 查看文章
部份都有中文字架! 要自己留意背後有寫, 不過可能是簡體字!

係,咁我得閒又去睇下先,正確位置係邊,可以pm我嗎?
我去信和多數係CD、漫畫&GAME之後就走人,今次又走寶了…

舊 03-08-08, 01:03 AM   #32
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
係,咁我得閒又去睇下先,正確位置係邊,可以pm我嗎?
我去信和多數係CD、漫畫&GAME之後就走人,今次又走寶了…
pm左

我間唔中都去行下,有時d碟真係平到唔信

舊 03-08-08, 02:43 AM   #33
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
pm左

我間唔中都去行下,有時d碟真係平到唔信
巴打我都想知
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 04:20 AM   #34
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
我覺得隻death note最慘
3DVDs+海砂CD只係賤價$10...
當初我有諗過入港版上下篇Box set, 好彩

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 04:36 AM   #35
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: W!LL 查看文章
係邊間咁平
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 10:50 AM   #36
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
不過佢得日文字幕
如果唔識日文但打慣機應該都明
p.s. 我都係差d入港版,好在見到呢set平野即買,0個時買$28....不過開左後裡面個盒爛左,但都無所謂la(咁抵玩 )......而家$10...攪到有d想買多隻黎儲
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 12:11 PM   #37
wing
格鬥低手

引用:
巴打我都想知
信和地庫, 最多人果幾間.
舊 03-08-08, 01:19 PM   #38
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
賣左至少2,3個月都仲有咁多貨, 點會咁快賣o西. 但d貨可能會唔同law
耐唔耐落去睇下,又有之前冇見過 o既新戲
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 02:30 PM   #39
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 燈蛾撲火 查看文章
不過佢得日文字幕
如果唔識日文但打慣機應該都明
p.s. 我都係差d入港版,好在見到呢set平野即買,0個時買$28....不過開左後裡面個盒爛左,但都無所謂la(咁抵玩 )......而家$10...攪到有d想買多隻黎儲
睇過原著, 又有日文字幕, 問題真係唔大~
$10抵儲啦~

仲有Will套Robot、畢仔既fight club, 廿幾雞真係幾抵
引用:
係邊間咁平
1/F落扶手果邊~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 02:46 PM   #40
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
近來仲有《Final Fantasy 7》既 movie DVD,只售$30,算係咁啦。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 04:30 PM   #41
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
睇過原著, 又有日文字幕, 問題真係唔大~
$10抵儲啦~

仲有Will套Robot、畢仔既fight club, 廿幾雞真係幾抵

1/F落扶手果邊~
I robot我都有買但無諗住睇...開左個packing...好靚
p.s. 呢套睇左兩次(一次係戲院,一次係電視),但忍唔住又買返黎儲
另外<情陷紅磨坊>呢套又係好抵,雖然得英文字幕,但見廿幾又要比錢
以上仲抵過買vcd

此篇文章於 03-08-08 09:58 PM 被 半熟蕃茄 編輯。
舊 03-08-08, 05:16 PM   #42
無聞
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
近來仲有《Final Fantasy 7》既 movie DVD,只售$30,算係咁啦。
ff7 ac
咁低
真是買到隻返來擺都抵

舊 03-08-08, 08:57 PM   #43
wing
格鬥低手

引用:
以上仲抵過買vcd
好似king kong港版vcd都要29, 果度dvd賣28.
舊 03-08-08, 09:42 PM   #44
arcadia
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
我好少去
請問可唔可以pm我正確位置
謝!
arcadia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 09:55 PM   #45
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

不過其實呢d碟好似大陸買仲平....聽聞$10左右有交易

引用:
好似king kong港版vcd都要29, 果度dvd賣28.
$28.....仲要有本靚靚booklet送(不過我無買,因為之前已買左港版dvd)

此篇文章於 03-08-08 10:00 PM 被 半熟蕃茄 編輯。
舊 03-08-08, 10:02 PM   #46
wing
格鬥低手

引用:
不過其實呢d碟好似大陸買仲平....聽聞$10左右有交易

$28.....仲要有本靚靚booklet送(不過我無買,因為之前已買左港版dvd)
始終拿上手個重量感同靚靚包裝係唔同的.......................

而且有d片大陸版會cut野. 之前買左大陸版通天塔... 睇睇下講日本果段就知瀨野
舊 03-08-08, 10:08 PM   #47
MS331
Game Master

GUN X SWORD DVD都係$38@
不過搵唔到水著果話,無買
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 10:30 PM   #48
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

註冊日期: Dec 2005
3DS Friend Code3909 8573 2961
XBox Live Gamertagwc3tom
Death Note 好似貴番
$10 ----->$15 q
TOMCHEUNG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 10:32 PM   #49
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
引用:
作者: TOMCHEUNG 查看文章
Death Note 好似貴番
$10 ----->$15 q
It's around 15-18...
I have seen $38 at 2/f

舊 03-08-08, 11:09 PM   #50
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
始終拿上手個重量感同靚靚包裝係唔同的.......................

而且有d片大陸版會cut野. 之前買左大陸版通天塔... 睇睇下講日本果段就知瀨野
我係指大陸都有呢d 日版dvd..聽聞d鋪有d就係0個邊入貨

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:56 AM

手機版 | APP版