Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-14-20, 02:16 AM   #14601
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
今次我沒衝, 而是LINE友

最氣的是最後30分鍾完全搜不到那人出來

此篇文章於 12-14-20 02:22 AM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-20, 07:05 PM   #14602
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
真係出佢

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-20, 01:02 PM   #14603
J+1
望過黎呀!!!!!!

以為天威可以重返榮耀。睇片似用來塞位。。。

由手機版發出
舊 01-01-21, 02:27 AM   #14604
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
普通PVP有點弱,又沒必中又少HIT 用隱形陣隨便玩都贏
EX今次特殊規則又沒優勢

玩減傷要求又高,要等新低COST輔助救....

舊 01-07-21, 05:33 PM   #14605
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
突自命運合體技⋯⋯⋯!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-21, 07:55 PM   #14606
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
最痴線既一次

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-21, 01:35 PM   #14607
J+1
望過黎呀!!!!!!

比我開口中
都好,算係一個解脫

由手機版發出

此篇文章於 01-29-21 01:41 PM 被 J+1 編輯。
舊 01-29-21, 01:45 PM   #14608
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
各位DD再見

真心覺得呢隻好過DD, 唉...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-21, 02:23 PM   #14609
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

主線其實完左未

舊 01-29-21, 02:28 PM   #14610
J+1
望過黎呀!!!!!!

上一話出完新3p 其實都叫完左。。。嗰時都諗個故仔仲點落去。。。
由手機版發出
舊 01-29-21, 03:49 PM   #14611
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
完左都係好事,出左五年都好難再有突破.....
至於DD真係玩唔落手,個節奏好慢....

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-21, 06:48 PM   #14612
王蛇

極機連發時已經很明顯

不過最後呢個月三連合體技陰人又不手軟其實同之前沒分別(勇者打情懷結果設計係垃圾)
有時真係官方自找

舊 01-29-21, 07:09 PM   #14613
Crazy Gamer

超改係最後一根稻草
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-21, 08:34 PM   #14614
J+1
望過黎呀!!!!!!

好彩呢兩個月嘅極合體都係一輪山抽到,變成每月開支都只有月票。。
由手機版發出
舊 01-29-21, 09:25 PM   #14615
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
我反而覺得各位唔會來dd玩
其實dd個坑真係幾深
冇咩必要唔洗跳落黎
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-21, 09:56 PM   #14616
Crazy Gamer

有玩xomg嘅要玩dd嘅開服就玩咗喇,唔會依家先過檔囉
舊 01-30-21, 01:03 AM   #14617
王蛇

引用:
作者: 魔法之子 查看文章
我反而覺得各位唔會來dd玩
其實dd個坑真係幾深
冇咩必要唔洗跳落黎
現在難度愈來愈高,過多年可以人人10LV寶珠

舊 01-31-21, 04:45 AM   #14618
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
電擊Online說夏天有大料爆 笨大一大堆家用機新作反正疫症又來借口延期

該唔會有特別生放送看班寺田介紹模型
Sega原版鎖鏈戰記原版第四部剛開始難關服 借一堆自家combo騙課金。。。

舊 02-01-21, 07:34 AM   #14619
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
電擊Online說夏天有大料爆 笨大一大堆家用機新作反正疫症又來借口延期

該唔會有特別生放送看班寺田介紹模型
Sega原版鎖鏈戰記原版第四部剛開始難關服 借一堆自家combo騙課金。。。
上星期既OGラジオ 寺田亦都再派多次定心丸

係估唔到上星期二聽完 星期六呢邊就話收皮

舊 02-01-21, 09:18 AM   #14620
J+1
望過黎呀!!!!!!

會唔會30週年機戰xΩ家機化?

都係嗰句,咁多3D model 整左出來佢哋一定會諗點資源再用

由手機版發出
舊 02-01-21, 12:53 PM   #14621
J+1
望過黎呀!!!!!!

無廢話的終回

由手機版發出
舊 02-01-21, 10:49 PM   #14622
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

大概係最後一次錄....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-09-21, 05:27 PM   #14623
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 03-16-21, 07:20 PM   #14624
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
應該最後一次更池

開左淨XΩ原創同All SSR

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-21, 12:14 AM   #14625
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

最後半日,終於有D唔捨得感覺...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:32 AM

手機版 | APP版