Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 123 173 213 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 233 273 323  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
kev00269270 01:39 AM 07-21-19
最近打繼往
勁唔勁先唔講
因為士氣使用需要一定控制
真係唔適合新手

上限+6武,對到真桃或者魏王之類第一波10/12士氣難守
就算係7氣+7的張承都難攪,偏偏依三副好多人用

而且第三波後有回血,好睇控血能力,新手會變成普通+6號令
maxwaver 11:10 AM 07-21-19
砌副遠弓舞麻矢hea推下算,反正未入輪隨便打

--

係咪因為我副火焰d人弱智?成日開征知FC都唔覺大力左好多咁既
直接推上去打增援再飄風壓場反而仲安定

LR猫 02:56 PM 07-21-19
作者: maxwaver:
砌副遠弓舞麻矢hea推下算,反正未入輪隨便打

--

係咪因為我副火焰d人弱智?成日開征知FC都唔覺大力左好多咁既
直接推上去打增援再飄風壓場反而仲安定
無老母都叫FC?
maxwaver 03:24 PM 07-21-19
作者: LR猫:
無老母都叫FC?

唔記得邊場但我記得有睇過頂上都係就咁叉電征知推上去再副計副計咁打一波
但落埋老母就3弓了
kaka2433 10:39 PM 07-21-19
義亂呂布岩新手?
b_boy 10:43 PM 07-21-19
作者: kaka2433:
義亂呂布岩新手?
叫易用0既
LR猫 11:19 PM 07-21-19
作者: maxwaver:
唔記得邊場但我記得有睇過頂上都係就咁叉電征知推上去再副計副計咁打一波
但落埋老母就3弓了
副計火焰戰法都叫3粒啦
你呢副計全部5粒點副呀
GUSTAV 12:14 AM 07-22-19
作者: kev00269270:
最近打繼往
勁唔勁先唔講
因為士氣使用需要一定控制
真係唔適合新手

上限+6武,對到真桃或者魏王之類第一波10/12士氣難守
就算係7氣+7的張承都難攪,偏偏依三副好多人用

而且第三波後有回血,好睇控血能力,新手會變成普通+6號令
6氣+6 十零洲好夠用啦 控乜鬼血
kaka2433 01:09 AM 07-22-19
作者: LR猫:
副計火焰戰法都叫3粒啦
你呢副計全部5粒點副呀
我都係諗住玩繼往玩到霸者先再算
6eo 10:45 AM 07-22-19
近排玩番古典既1.5劉曼, 夾決刻

可能D人升哂上去, 又叫打得幾順
GUSTAV 10:49 AM 07-22-19
作者: iamleoluk:
近排玩番古典既1.5劉曼, 夾決刻

可能D人升哂上去, 又叫打得幾順
老師都輕鬆升到就知D人上哂去

一上到去就一街義兄弟無特技:0)
kaka2433 11:24 AM 07-22-19
作者: GUSTAV:
老帥都輕鬆升到就知D人上哂去

一上到去就一街義兄弟無特技:0)
幾時neft
darkvolver 02:45 PM 07-22-19
近排為了打副將器,整左個4枚效率deck。

周泰, 黃昏少女, 李典加個魏王。感覺良好用來打下電腦,輕鬆下
kaka2433 08:49 PM 07-22-19
想問下近呢2日先玩返,但我咩都唔記得哂,有d咩需要申請返同下載,唔該咁多位師兄
b_boy 12:07 AM 07-23-19
想問下近呢2日先玩返,但我咩都唔記得哂,有d咩需要申請返同下載,唔該咁多位師兄
帶卡同開.net
darkvolver 01:07 PM 07-23-19
作者: b_boy:
帶卡同開.net
最重要係平心靜氣打三國,事緣琴日見人大聲叫囂及拍台吊住人媽媽
kaka2433 08:42 PM 07-23-19
有冇師兄可以帶玩,謝謝
b_boy 12:07 AM 07-24-19
lee 度主要係閒雲野鶴,你有心跟人學最好去最就腳果間,搵D好"雙乳"又長駐0既師兄學仲實際
BUT 係小心D講多2句就想同你換卡0既老襯
GUSTAV 09:58 AM 07-24-19
明明BGOR 就係教到人既高手

繼往條FORM 唔算難 你經過見到我地可以打聲招呼大家交流下

我新之多 ID GTR
b_boy 11:04 AM 07-24-19

繼往條FORM 唔算難 你經過見到我地可以打聲招呼大家交流下

我新之多 ID GTR
最近沉迷另一隻三國麻, 好日先打一次
kaka2433 11:28 AM 07-24-19

我新之多 ID GTR
多謝師兄
ouki 03:17 PM 07-24-19

我新之多 ID GTR
你E期係新之多咩唔係觀記啦?
GUSTAV 03:33 PM 07-24-19
呢期係太子返工嘛
kaka2433 06:01 PM 07-28-19
試完繼往有d難玩,基武太平均,對到好多基武高既deck已經好難打
ouki 07:30 PM 07-28-19
試完繼往有d難玩,基武太平均,對到好多基武高既deck已經好難打
繼往WO,不是會落一隻関興做高武腳咩....
第一 ... 123 173 213 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 233 273 323  ... 最後

返回主題版面