Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 12-23-09, 11:17 PM   #1
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
魔鬼茶聚....

某天潮樓....
事發經過....

我: (食蝦餃中...)
某王:今日見到有人放支OO鏡,好抵喎~
某示申:幾抵先~
某王:XXXX Lor~
我/某示申:真係好抵喎~
某示申:你又有興趣~
我:有少少少少咁啦...
某示申:咁我用大砲,又冇埋由同你爭既...
我:咁....
某示申:你唔要咁我去馬架啦....
我:咁...(打開銀包)...唔....,咁我要番屋企出PM先...
某王:唔緊要~ARM ARM留左你電話~
我:

一陣先補相

舊 12-23-09, 11:37 PM   #2
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
Bid到了?
做得好

舊 12-23-09, 11:43 PM   #3
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
Bid到了?
做得好
都係多得油王助我一把姐~

此篇文章於 12-23-09 11:52 PM 被 seetold 編輯。
seetold 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-09, 01:17 PM   #4
seetold
真貧窮堅冇錢....

oo鏡影野真係有oo
不過支野落gf1冇腳....好難用...

舊 12-24-09, 01:28 PM   #5
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM

其實係唔係 $4XXX?
玄武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-09, 01:34 PM   #6
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
作者: 玄武 查看文章

其實係唔係 $4XXX?
4XXX太貴啦

舊 12-24-09, 11:44 PM   #7
Rosicky
God of Gamer
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
變左迷你女友

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-09, 01:40 PM   #8
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
咁抵我又想要....

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-09, 03:55 PM   #9
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: antony chan 查看文章
咁抵我又想要....
你得個講字
我之前放過2支, 你次次都話要...
最後都是不了了之...總是話遲D
遲D...有好野都唔敢搵你啦

舊 12-27-09, 05:23 PM   #10
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
引用:
你得個講字
係都搵我先啦,我有誠意好多,係難約 D o者
玄武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-09, 07:00 PM   #11
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: 玄武 查看文章
係都搵我先啦,我有誠意好多,係難約 D o者
得...你係要的話, 幫你搵

舊 12-28-09, 01:40 AM   #12
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
引用:
你得個講字
你野野話有話有, 之後冇晒下文....問返又話放左
仲有隻神話又係咁....邊個問題a

GGFR
好Game分享
舊 12-28-09, 07:18 AM   #13
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: antony chan 查看文章
你野野話有話有, 之後冇晒下文....問返又話放左
仲有隻神話又係咁....邊個問題a
大佬,你換轉係我…問你幾次你都話
諗下,遲下先,問得多我都唔好意思啦
又唔見其他人話我甩底,人地一就一,
二就二,只有要同唔要,冇拖字架
咁你而家係咪要?要就同你搵支

ps果盒神話我仲放在家

舊 12-28-09, 09:06 AM   #14
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
拗乜鬼丫, 下次有咩就即決左先, 俾埋錢, 唔o岩咪二手放出去!

舊 12-28-09, 09:35 AM   #15
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: Strider 查看文章
拗乜鬼丫, 下次有咩就即決左先, 俾埋錢, 唔o岩咪二手放出去!
我不是師兄你咁…識印銀紙,話買就買XD
我bid番黎佢唔要,咁我點算
過左去的唔好再題啦
講番正題陳生你係咪要?係就幫你搵?

舊 12-28-09, 10:17 AM   #16
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
油王, 如果真係有4k樓下我好有興趣架 /

Rice

舊 12-28-09, 10:38 AM   #17
antony chan
大合奏部隊!

引用:
大佬,你換轉係我…問你幾次你都話
諗下,遲下先,問得多我都唔好意思啦
又唔見其他人話我甩底,人地一就一,
二就二,只有要同唔要,冇拖字架
咁你而家係咪要?要就同你搵支

ps果盒神話我仲放在家
我又問左你幾多次呀?果幾次都唔係我話要嫁喎
真真正正問先得果一次,唔係咁都要入我數下嘛?
神話你話你之後唔諗住放嫁,唔好扮野

講返正題:
4K樓下要!

GGFR
好Game分享

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:23 AM