Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 02-01-09, 10:20 PM   #1
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
玻璃鍊成!?

我:[醫生]
醫生:[咩事...]
我:[我屋企黎左d奇怪的藥]
醫生:[有冇帶黎ar?]
我:[.......](我比)
醫生:[.......](睇)
醫生:[冇事的...只係你屋企人的藥]
我:[我試左d...有冇問題架?]
醫生:[少少唔屎得人的]
我:[但係我係同我自己d藥一齊食左喎]
醫生:[吟樣.........幫你睇睇]
!?

400D+50.8+呢支野的成品

都幾特別

原本比LX-3用

等我買個接筒比G10試下先

此篇文章於 02-01-09 10:46 PM 被 com1010hkjp 編輯。
com1010hkjp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 05:01 PM   #2
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
唔建議買呢種葯..唔係大廠出那些過千元的鏡
一定係色散同化.

當年玩DC已經中左招, 結果都係要買返過千元那些先似樣

仲有上係50.8度..好易整壞個focus motor同gear.

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 09:31 PM   #3
getter173
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
其實係乜來的

舊 02-02-09, 09:43 PM   #4
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk