Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-30-09, 09:37 PM   #1
getter173
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
早到左既醫生煲...=[

我: 早幾日打邊爐比人係咁毒我玩marco鏡, 又真係比佢毒到丫
醫: 呢位阿生, marco平極有個普wo...
我: 比個鴨記微距環我頂頂得唔得丫....
醫: 你d鏡咁巨光圈, 我怕你對唔到焦ja wo
我: 即係我可以番屋企等毒死la
醫: 平平地加多枝咪得lo, 橫掂你早已經中左毒
我: 即係屈我機je.....

係乜自己睇la...

明天去鴨記搵埋舊膠先...

舊 02-10-09, 02:04 PM   #2
charcsc2000
God of Gamer
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
即係買左邊支鏡??
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-09, 07:00 PM   #3
getter173
Crazy Gamer

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
即係買左邊支鏡??
睇EXIF la

50.8

舊 02-11-09, 11:05 AM   #4
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: getter173 查看文章
睇EXIF la

50.8
唔好意思, 因為係公司問的, 所以沒SOFTWARE睇到你個EXIF..
50.8..我昨日都入手了,
今晚補病紙先~
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-09, 06:56 PM   #5
getter173
Crazy Gamer

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
唔好意思, 因為係公司問的, 所以沒SOFTWARE睇到你個EXIF..
50.8..我昨日都入手了,
今晚補病紙先~
唔洗架~
save左落你部機
然後睇內容已經有~

舊 02-12-09, 12:57 PM   #6
charcsc2000
J神哥