Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 09-06-07, 12:26 AM   #1
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
決意

以下內容會令部份人情緒不安,敬請留意

舊 09-06-07, 12:30 AM   #2
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
咦..你等唔切呀?

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-07, 12:31 AM   #3
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
KTN家境真慘.....竟然要B嫂做人肉浪衫架

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-07, 09:13 AM   #4
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
KTN家境真慘.....竟然要B嫂做人肉浪衫架
我屋企仲用緊晾衫竹咋

恭喜毒K又睇醫生

舊 09-06-07, 07:50 PM   #5
KTN
~♡

一個完全沒有心理的準備下,毅然而來的決定性瞬間

我-衝動超越了理智,意識一黑,被這位嫂嫂迷惑了

我相信,這是餅爺的旨意/\

舊 09-06-07, 08:06 PM   #6
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: KTN 查看文章
一個完全沒有心理的準備下,毅然而來的決定性瞬間

我-衝動超越了理智,意識一黑,被這位嫂嫂迷惑了

我相信,這是餅爺的旨意/\

人妻呀
你所講的決定性瞬間,我多少都睇會得到

此篇文章於 09-06-07 08:12 PM 被 加賀KAGA 編輯。
加賀KAGA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-07, 08:41 PM   #7
萬能俠
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
掛高D 可以練引體上升喎!!

恭喜豬嫂嫁入豪門!

AF-S 70-300VR 4.5/5.6 + Ais 35mm 2.8
萬能俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-07, 08:57 PM   #8
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
那型號?

講起芝嫂, 就算買返黎唔用都要有支看門口先係男人黎o既.
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-07, 08:59 PM   #9
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
咁先似樣嘛
good job

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-07, 10:06 PM   #10
KTN
~♡

一些不值得鼓勵的頹腳

你兩個屈機/\

引用:
作者: KKH 查看文章
那型號?

講起芝嫂, 就算買返黎唔用都要有支看門口先係男人黎o既.
引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
咁先似樣嘛
good job
我思想態度都不正確

舊 09-06-07, 10:08 PM   #11
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
啊...原來係貴野...我以為K君係買BENRO腳...

根據K大的意思...我唔係男人...我頹...

舊 09-06-07, 10:10 PM   #12
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
引用:
作者: Strider 查看文章

我更頹,依家都未有腳

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-07, 10:14 PM   #13
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:

你唔係男人, 你係斯文o既男人. 不過如果你想做一個完全o既男人, 1540 等緊你!
舊 09-06-07, 10:19 PM   #14
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
...

咁下一步係.... 裝個乜野頭上 1540 好呢?
舊 09-06-07, 10:21 PM   #15
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:

我比左好多介紹佢,佢好似拿不定主意呢

舊 09-06-07, 10:22 PM   #16
Strider
初段

引用:
你唔係男人, 你係斯文o既男人. 不過如果你想做一個完全o既男人, 1540 等緊你!

可惜我冇咁多做完全男人既本錢...

其實到底要幾錢?

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
加賀老兄既主意會唔會係d真正正確東西呢?

舊 09-06-07, 10:24 PM   #17
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
一些不值得鼓勵的頹腳

你兩個屈機/\

我思想態度都不正確
想思想態度正確...你需要"真正正確野"

舊 09-06-07, 10:26 PM   #18
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:

可惜我冇咁多做完全男人既本錢...

其實到底要幾錢?

加賀老兄既主意會唔會係d真正正確東西呢?
其中之一啦,但我仲介紹左幾個頹品牌比佢,
好冷門的,出面唔到人用

舊 09-06-07, 10:27 PM   #19
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
即係咁啦, 好個人架依o的野, 油壓波係起碼囉, RRS 就好適合炫耀咁啦, 俾我就揀有牙o既, 不過咁, 真係好個人咁囉.
舊 09-06-07, 10:30 PM   #20
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
即係咁啦, 好個人架依o的野, 油壓波係起碼囉, RRS 就好適合炫耀咁啦, 俾我就揀有牙o既, 不過咁, 真係好個人咁囉.
點解唔睇下D 另類野呢,前排的損友活動,分別試過
markin,arca,novoflex,arcatech....各有千秋,不一
定要RRS的,由其novoflex的"Q-mount",好過癮

舊 09-06-07, 10:32 PM   #21
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
markin,arca,novoflex,arcatech....各有千秋,不一
定要RRS的,由其novoflex的"Q-mount",好過癮
好! 梗係好啦! 完全冇異議!
舊 09-06-07, 10:32 PM   #22
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
無啦啦醫腳?
有什麼事要發生了嗎?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-07, 10:40 PM   #23
KTN
~♡

裝這個頭最好

引用:

頭重尾輕,想有大劍的威力嗎

引用:
真正正確的東西

舊 09-06-07, 10:50 PM   #24
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
markins 我用緊
不過佢個plate 只係一般
反而之前係天祥玩之一級的photocalm個plate好順

novoflex qmount好鐘意
但係有friction control比較貴

我之前考慮果個flm仲冷門

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-07, 11:06 PM   #25
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: Hayami 查看文章
markins 我用緊
不過佢個plate 只係一般
反而之前係天祥玩之一級的photocalm個plate好順

novoflex qmount好鐘意
但係有friction control比較貴

我之前考慮果個flm仲冷門
markin我玩過的是M10-L同埋M20-L,塊clamp板好唔好用我
就唔知了,因為D衰人將塊clamp板換上arca type....
novoflex....magic ball好smooth,手感唔錯,朋友亦將
RRS的BH25的clamp板換上Q-mount,而Q-mount亦
可以用上RRS plate....

flm.....冇聽過

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:35 AM

手機版 | APP版