Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 11-28-05, 10:23 PM   #1
Kenji少
God of Gamer
暴走中

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKenji1445
PIONEER Built-in Dolby Digital with Headphone : SE-XB1

耳機部份
特率特性:10~24,000Hz
重量:約360g (不連充電池)
播放時間:約20 小時
主機部份
內置杜比數碼, DTS, DTS-ES 及PCM 解碼
對應6.1ch 聲道輸出
24bit 數碼信號處理器
杜比Headphone 模式:DH1 / DH2 / DH3 / Off
杜比Pro Logic II 模式:Auto / Movie / Music / Off
數碼光纖輸入
模擬音頻輸入
重量:約1.1kg
日本製造

小弟言:

呢套headphone應該係最夾xbox360~

夜晚用黎打機係一個唔錯既選擇
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-05, 12:36 AM   #2
好肥女友
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2002
唔知 幾錢錢呢?????有D 想買~

舊 11-29-05, 01:27 AM   #3
Kenji少
暴走中

引用:
作者: 好肥女友
唔知 幾錢錢呢?????有D 想買~

pioneer都出左幾隻無線headphone~
我post呢隻係xbox專用version~
有隻普通版銀色的~
開價就3千幾~後來水尾好似28xx左右就有~
最近出左套新model~
我就冇睇過咩價位~
不過大約都係3千幾吧~

此篇文章於 11-29-05 01:31 AM 被 Kenji少 編輯。
舊 11-29-05, 01:29 AM   #4
Kenji少
暴走中

呢隻係最新既

http://www.pioneer.co.jp/topec/produ...ead/index.html

此篇文章於 11-29-05 01:37 AM 被 Kenji少 編輯。
舊 11-29-05, 01:36 AM   #5
Kenji少
暴走中

呢隻係舊model

PIONEER Dolby 5.1ch Headphone : SE-DIR1000C

內置杜比數碼, DTS, 杜比Pro Logic II, PCM, 杜比數碼EX 及DTS-ES 解碼
對應24bit 數碼訊號輸入
連續使用時間約20 小時
充電時間約8 小時
數碼光纖輸入端子
立體聲模擬輸入端子
前置耳機輸出端子
接收範圍:10m
頻率特性:10Hz~24kHz
使用2 枚AAA 鹼性電池
尺寸 (闊x高x深):
- 調諧器:87 x 152 x 221mm
重量:
- 耳機:約360g (不連電池)
- 調諧器:約1.1kg
日本製造
舊 11-29-05, 10:45 AM   #6
Zaku
The One

點解會話係 Xbox 專用??
同普通版有乜唔同??
(唔好話只係多左個 Xbox logo~ )
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-05, 11:34 PM   #7
好肥女友

邊到~有得買呢?大家有無用過O 唔OK 呢?

舊 12-03-05, 12:34 AM   #8
好肥女友

PIONEER Dolby 5.1ch Headphone : SE-DIR1000C
定係用
DIR2000C好呢~~
有無人用過同知唔知E + 咩價位呢

舊 12-03-05, 01:17 AM   #9
Kenji少
暴走中

引用:
定係用
DIR2000C好呢~~
有無人用過同知唔知E + 咩價位呢

2000c好d~
3千尾吧~
舊 12-03-05, 01:22 AM   #10
好肥女友

3~千仲要尾呀............咁1000C 呢~~3000內得唔得呢?

舊 12-03-05, 01:24 AM   #11
Kenji少
暴走中

引用:
3~千仲要尾呀............咁1000C 呢~~3000內得唔得呢?

如果仲有貨既話~應該大約2k8左右

可能去旺角德發問下~
舊 12-03-05, 01:28 AM   #12
好肥女友

旺角德發?請問一下係邊嫁呢~~有無電話呀??唔該晒
仲有我想請問下知唔知LG 有一SET 5.1 後置啦巴係無線的好唔好用呢~唔該

舊 12-03-05, 01:32 AM   #13
Kenji少
暴走中

德發商場係旺角電腦中心隔離~
漢榮書局對面~
冇果度電話耶...

lg..um...如果房用既話都ok既...5千蚊唔洗又有無線後置~
不過後置要另外供電
舊 12-03-05, 01:36 AM   #14
好肥女友

不過後置要另外供電..........係喎無諗到E 層,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
唔該晒你~~

舊 12-03-05, 10:40 AM   #15
Kenji少
暴走中

套headphone我今晚問完價之後再話你知

不過我淨係落德發,因為女朋友唔俾我再上友誠
舊 12-04-05, 12:57 AM   #16
好肥女友

好呀~~唔該晒~~
同我想請問一下LG 果SET 5.1 有無咩網介紹呢?<<無線果SET~

舊 12-04-05, 01:17 AM   #17
Kenji少
暴走中

引用:
好呀~~唔該晒~~
同我想請問一下LG 果SET 5.1 有無咩網介紹呢?<<無線果SET~

今日落到去.已經閂左........\./

俾個model我
舊 12-04-05, 01:23 AM   #18
好肥女友

SORRY ~~我就係搵唔到個MODLE~@@.......唔知有無計搵到呢?

舊 12-04-05, 01:28 AM   #19
Kenji少
暴走中

http://www.lge.com/proddivergent.do?...ategory_level=

呢度有冇?
舊 12-04-05, 01:43 AM   #20
好肥女友

無喎~@@唔通我睇錯BRAND~@@@我係沙田果到見到~@#@

舊 12-04-05, 02:00 AM   #21
光之審裁者
最終兵器仙人

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Kenji少
套headphone我今晚問完價之後再話你知

不過我淨係落德發,因為女朋友唔俾我再上友誠
您要友誠定要女朋友?

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

四年的單戀,己隨時間消逝,沒有了感覺,當時每夜輾轉反側,每日承受住千刀萬剮之痛,驀然回首,己成了過去,己成了回憶,那些日子是如何過的?己經記不起了
四十九年一睡夢 一期榮華一杯酒
光之審裁者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-05, 02:13 AM   #22
Kenji少
暴走中

引用:
無喎~@@唔通我睇錯BRAND~@@@我係沙田果到見到~@#@

我search過都係得果幾個model~
舊 12-05-05, 10:10 PM   #23
好肥女友

今日去左睇~~1000C $2650 2000C $3250~
真係唔知買邊部好~~請問效果係唔係差好遠定係差唔多呢~
如果差唔多我就買1000C 算啦~@@又靚D

舊 12-06-05, 04:09 AM   #24
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
點解有XB個字既?

舊 12-06-05, 05:47 PM   #25
Kenji少
暴走中

引用:
今日去左睇~~1000C $2650 2000C $3250~
真係唔知買邊部好~~請問效果係唔係差好遠定係差唔多呢~
如果差唔多我就買1000C 算啦~@@又靚D

價錢差幾舊水當然買新好過買舊~~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
台三動畫DVD 江楓隨波流 日本動漫畫討論版 11 07-22-05 12:55 PM

現在的時間是 06:12 PM

手機版 | APP版