Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-30-04, 08:41 PM   #1
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
The Apprentice III (飛黃騰達 III)

新一輯"飛黃騰達"開始了,今次的街頭戰役將由擁有大學程度的"書院派 Book Smarts"大戰只有中學程度的"街頭黨 Street Smarts",首集任務是要到大型連鎖快餐店推銷新產品,當然仲要鬥買得多。書院派等人在快餐店內理論多多,實際建樹又不多,而成員之一的Danny更在店外彈結他,似玩多過做,成為眾矢之的。相反街頭黨勝在落力,個個都做好本份,只是有勇無謀的街頭黨是否如此容易便勝出第一仗?

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.pixelate(maxsquare=8)" contentEditable="false">意味不明</font>
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.blur(pixelradius=9);" contenteditable="false">意味不明</font>

此篇文章於 05-06-05 11:15 PM 被 Yakumo Fujii 編輯。
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-04, 08:48 PM   #2
bbaeric
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2002
睇緊 la!!! Today men or women win lel??

舊 10-30-04, 08:49 PM   #3
steve
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
我都睇緊
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-04, 09:07 PM   #4
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
好似有個中國人喎....今次啲女仔都不錯

舊 10-30-04, 09:40 PM   #5
Astaroth
Moderator
上善若水

PSN  IDAstaroth_Tsz
今次d人個個都無d氣質,感覺上係d做唔到大事ge人咁...

班仔衰左竟然賴哂個女,真係不知所謂

唔知遲d會唔會變

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-04, 09:49 PM   #6
Orphen
Game Master
はわわっ(ノ><)ノ

註冊日期: Dec 2001
第一次睇
當奴杜林普係咩料?

下集賣雪糕應該幾有趣

舊 10-30-04, 09:52 PM   #7
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
睇到個肥佬個女友
我就很不爽...
單眼皮男孩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-04, 09:55 PM   #8
Astaroth
Moderator
上善若水

PSN  IDAstaroth_Tsz
我睇到佢間屋不爽一點....#

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-04, 11:14 PM   #9
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
作者: 小伙子
睇到個肥佬個女友
我就很不爽...
窮人睇見有錢人就不爽既定律?
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-04, 01:11 AM   #10
leotam3

第一輯d人有style d
諗係個sam......
今次呢批人唔搞笑

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-04, 08:13 AM   #11
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Orphen
第一次睇
當奴杜林普係咩料?

下集賣雪糕應該幾有趣
Donald Trump...有錢佬一個lor...搞地產起家...同香港啲地產冇咩分別...

舊 10-31-04, 02:14 PM   #12
owen10
Game Master

註冊日期: Jul 2002
條友成日都話人唔比野佢做,
但佢自己又唔去主動d..
就算今次唔foul,遲早都比人out
owen10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-04, 04:51 PM   #13
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: leotam3
第一輯d人有style d
諗係個sam......
今次呢批人唔搞笑
遲d啦... 班女仔會玩內哄... 勁鬧交

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-04, 05:33 PM   #14
leotam3

引用:
作者: oogami
遲d啦... 班女仔會玩內哄... 勁鬧交
又好似第一輯咁?
一開始8:4......
最後1:4......

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-04, 07:34 PM   #15
MarkS
Crazy Gamer

今次pearl 真係好快呀
美國先做到第8集~~

今集o的女candidates 無論樣貌同才智都唔夠上集好~~
又成日不和~~
MarkS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-04, 09:14 PM   #16
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
原來「當奴杜林普」唔係好勁炸喎…好多都自吹…

舊 11-06-04, 10:16 PM   #17
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

PSN  IDYakumoFujii
今集真係發人心醒
記住講野要經大腦
唔係好易禍從口出

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.pixelate(maxsquare=8)" contentEditable="false">意味不明</font>
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.blur(pixelradius=9);" contenteditable="false">意味不明</font>
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-04, 10:33 PM   #18
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
今集真係好鬼抵死,幾刺激下
o個幾條女今次死好命
有條傻佬衰多口做替死鬼

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-04, 10:50 PM   #19
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 怪人怪人
今集真係好鬼抵死,幾刺激下
o個幾條女今次死好命
有條傻佬衰多口做替死鬼
個女雙眼令人諗起孔威廉

條友係衰唔要不死身定up錯女評判個名呢
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-04, 10:57 PM   #20
S.T.A.R.S.
Banned

條友衰多口...
應該炒既唔炒...
舊 11-06-04, 11:05 PM   #21
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
引用:
作者: 阿高
個女雙眼令人諗起孔威廉

兩樣都係啦,唉

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-04, 11:43 PM   #22
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: Yakumo Fujii
今集真係發人心醒
記住講野要經大腦
唔係好易禍從口出

睇到被指串成日搭嘴o個個最後死狗講sorry真係

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-04, 12:06 AM   #23
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 阿高

一定係不死身...比你一開波就破壞呢個規則,之後仲駛繼續咩....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-04, 12:56 AM   #24
S.T.A.R.S.
Banned

有冇人可以講講今日男組第一個plan既大概內容?
舊 11-15-04, 10:17 AM   #25
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
我覺得第二集個男人被炒純綷係出於商業考慮:
1. donald trump想留番個黑人鬼妹, 等d女仔有交嗌.
2. 正如上面所言, 呢輯新加既規則若果第一次用就俾人廢左, 咁以後就形同虛設.

其實我覺得個男人做得好o岩. 佢只係想表現到同其他隊員共同進退, 贏取隊員既尊重, 嚮以後既比賽會好有幫助. 點知遇著donald trump玩野........
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Front mission 4 討論區 Q頭 攻略及心得交流區 185 05-09-05 09:47 AM
Dolby Pro Logic II totalz 電視遊戲討論版 12 10-15-04 11:07 AM
慘 無 人 道 - 閹 【十八禁】 NARC ~清談館~ 28 08-16-04 09:18 PM
IGN The Best of 2003 Award Janus 電視遊戲討論版 0 01-19-04 11:17 AM
Cheaters Get the Boot from Battle.net!! (WCIII,Diablo II) GimGim PC電腦遊戲討論版 0 04-03-03 09:39 AM

現在的時間是 01:53 AM

手機版 | APP版