Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-07-08, 09:37 PM   #226
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
邊到多Choro QQ Steer??

頭先出mk買35都要去到廣華街先有
舊屎o個D就隨緣啦.......新o個D有代理應該好多地方都有的~行多兩間實有....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-08, 09:50 PM   #227
Tano
God of Gamer
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
今個星期六
日期:2008年7月12日
時間:下午3-4點開始
地點:奧運鐵路站(如果唔得就轉去奧海城Food count)
D出口過橋前集合

歡迎Q車愛好者
Q steer(包括Buggy類或Tamiya Q steer類)車主
BCG車主
Caul等等迷你RC車主參與

免費参加

詳情
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php...extra=page%3D1

我會出現的

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-08, 10:12 PM   #228
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
舊屎o個D就隨緣啦.......新o個D有代理應該好多地方都有的~行多兩間實有....
想搵200 hiace同露筍X

此篇文章於 07-07-08 10:50 PM 被 com1010hkjp 編輯。
com1010hkjp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-08, 10:33 PM   #229
Tano
嫑憅

引用:
想搵200 hiace同露筍V
200Hiace台製現在入手比較困難
露筍V冇出過
有出過露筍III,VI,VII,VIII同X

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 07-07-08, 10:52 PM   #230
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: Tano 查看文章
200Hiace台製現在入手比較困難
露筍V冇出過
有出過露筍III,VI,VII,VIII同X
打錯,露筍X先係

200Hiace我見有3隻

3隻都難搵?

舊 07-07-08, 11:02 PM   #231
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

咁你去深水步關東三煮搵下啦....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-07-08, 11:11 PM   #232
Tano
嫑憅

引用:
打錯,露筍X先係

200Hiace我見有3隻

3隻都難搵?
尾貼紙係唔同的

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 07-08-08, 12:21 AM   #233
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

呢4個有咩分別?

舊 07-08-08, 12:47 AM   #234
ICE冰
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
引用:
呢4個有咩分別?

係指唔同ge速度
標準,快,慢,可變
ICE冰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-08, 10:12 PM   #235
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://delsol.at.webry.info/200702/article_1.html

搵d加燈o既文章....
係唔係加粒100ohm電阻???睇唔清.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-08-08, 10:34 PM   #236
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
http://delsol.at.webry.info/200702/article_1.html

搵d加燈o既文章....
係唔係加粒100ohm電阻???睇唔清.....
我見工房果邊教學唔洗落電阻都冇問題

舊 07-10-08, 09:49 PM   #237
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

真係頂~3mm led大過頭....頂到前轆....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-16-08, 10:34 PM   #238
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

搵到啦....最後都係要去華輝....不過冇白光.....

噴左白灰....好似白色都ok喎....就咁好唔好呢

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 07-16-08 10:37 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 07-16-08, 11:55 PM   #239
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
搵到啦....最後都係要去華輝....不過冇白光.....

噴左白灰....好似白色都ok喎....就咁好唔好呢
呢隻好難焊

仲有最好加電阻

好易燒架

舊 07-17-08, 06:59 AM   #240
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

有冇話加幾大??

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-17-08, 09:01 AM   #241
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
加左燈係長著 or 行個時先著???

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 08:26 PM   #242
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

著電就光....講白d其實即係直駁電池.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-21-08, 06:49 AM   #243
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://www.takaratomy.co.jp/products.../new/index.htm

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-21-08, 10:39 PM   #244
Tano
嫑憅

隻尾翼

十代更加

反而部FD2 Civic Type R個樣幾得

HQ 部R35係唔係返咗行貨?
見有間賣$ &(

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 07-22-08, 10:40 PM   #245
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又做錯野......希望救到....

咁樣好唔好......

參考...
http://www.freewebs.com/skylineclub/...5gtrandgts.htm

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-22-08, 10:49 PM   #246
Tano
嫑憅

引用:
又做錯野......希望救到....

咁樣好唔好......

Skip

參考...
http://www.freewebs.com/skylineclub/...5gtrandgts.htm
跟足的話,
車尾有排執

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 07-22-08, 11:01 PM   #247
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

你見個車頭o個兩個三角形仲係度就知.....咩.啦\

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-24-08, 10:55 PM   #248
Tano
嫑憅

引用:
你見個車頭o個兩個三角形仲係度就知.....咩.啦\
買部新再整過

QSH08 Yellow Hat YMS TOMICA GT-R

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 07-25-08, 08:31 AM   #249
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

呢架tomica出早d....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-26-08, 04:36 PM   #250
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

把鬼....攪左咁耐終於加左上去 仲要犧牲左兩粒燈.....

大概就是如此....不過較正兩粒燈個位都幾麻煩.....仲有個殼都唔知幾時攪好

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

論壇跳轉

現在的時間是 07:21 AM

手機版 | APP版