Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
日本動漫畫討論版>村田雄介「アイシールド21」総合THREAD Vol.4丨村田雄介:12周年ありがとう
realpeople 09:12 PM 06-01-08
官網

過去の揭示板
Vol.3
Vol.2
Vol.1

-------------------------------------------------------------------------------------------

我覺得一定係要靠低空球門太先有勝算(好似神龍寺個次咁)…
而大和應該都無得揀架喇,應該係非常大力同強壯既身體,可以直線直接爆開所有人達陣…(其實筧都有提過下…)
12號四分衛 10:00 PM 06-01-08
作者: 龍寶寶:
之前都有版友講過,IC21的絕招係現實中都有的,只係以誇張手法去表達者
係,不過呢次有點過火 ....

所以嗎,打完帝黑個故事好完啦....
Mr.66 02:00 PM 06-07-08
大和絕對預告...
泥門0分收場...

我諗就算泥門到最後要輸,
都唔會咁慘烈呱?

不過作者講到帝黑咁誇,
真係好難想像泥門要點去抗衡
拓飛 02:43 PM 06-07-08
泥門話哂都經歷左咁多野,win過d強隊
你話0分就0分咩
Shadow 神 02:49 PM 06-07-08
其實大家都講過應該唔會好似之前對神龍寺咁,半場大比數落後,之後下半場反勝。
咁唔知會唔會好似日劇 pride 咁,對方有自信守死主角,所以只贏 1-0。依家會唔會又係咁?? 一路 keep 住 7-0 到最後先追平打加時 ~
Oscarzero 12:19 PM 06-08-08
大和唔會腦殘到咁掛...佢應該係果d要完全擊潰對手果類人
信長 01:03 PM 06-08-08
花梨 花梨 花梨 花梨
花梨 花梨 花梨 花梨
花梨 花梨 花梨 花梨 ........
fiendray 03:23 PM 06-08-08
下話終於到花梨出招...唔知佢有咩超必
龍寶寶 05:05 PM 06-08-08
作者: Shadow 神:
其實大家都講過應該唔會好似之前對神龍寺咁,半場大比數落後,之後下半場反勝。
咁唔知會唔會好似日劇 pride 咁,對方有自信守死主角,所以只贏 1-0。依家會唔會又係咁?? 一路 keep 住 7-0 到最後先追平打加時 ~
有可能,不過今回覺得唔係咁好睇
lwl 07:32 PM 06-08-08
鷹真係屈機
如果門太係空中捉住鷹,阻止佢接波,咁算ng算犯規???
我係我 07:39 PM 06-08-08
花梨雙重人格咁
Shadow 神 11:20 PM 06-08-08
大家睇真 d 吧 ...
講野個個唔係花梨,而係後面個個 ...

另外真係唔知門太可以點贏鷹,我只諗到扔個勁高的波,等個波垂直跌落黎,然後門太就可以同鷹鬥垂直跳高 (不過應該都輸),或者等鷹接波後搶過黎 (好似對一休時,又或好似如月的絶技咁)

至於大和,真係估唔到佢的真正打法係乜 ... 佢話想瀨那快 d,唔通佢係用太極,想借力打力
12號四分衛 02:01 AM 06-09-08
我覺得鷹勁成咁既話,門太就無謂同佢單打獨鬥搏佢失誤。不如自己做餌引開鷹,傳比泥門接球第二把交椅 ----- 雪光學 好過。

>如果門太係空中捉住鷹,阻止佢接波,咁算ng算犯規???

算,Pass interference。冇記錯NFL入面,會當接球員接到個波,由果個位First Down。
12號四分衛 02:03 AM 06-09-08
大家睇真 d 吧 ...
講野個個唔係花梨,而係後面個個 ...
我最初都以為佢係雙重人格

睇清楚下面果格先發覺有人係後面玩野... hahahhaha
信長 10:08 AM 06-09-08
搵人開vol. 4 啦
龍寶寶 06:31 PM 06-09-08
作者: 信長:
搵人開vol. 4 啦
都係你開好d

至於大和,真係估唔到佢的真正打法係乜 ... 佢話想瀨那快 d,唔通佢係用太極,想借力打力
我覺得大和真正打法都應該同破壞身體有關,可能係關節技之類,至少呢樣野會令阿含都驚先
kennethyu 12:44 PM 06-14-08
花梨都知道好多人想推倒佢

所以第一樣練既就係避XD
秘銀 03:51 PM 06-14-08
卷頭資料少左3個數據

其實睇今話都未知花梨有咩特長,
傳波有天份+回避勁?
Shadow 神 04:19 PM 06-14-08
作者: 秘銀:
其實睇今話都未知花梨有咩特長,
傳波有天份+回避勁?
係啦,佢的傳球準,又可以同時迴避。
下回應該可以見識到真 IC 的打法?!

話時話麻煩搵人開新 topic 吧 ...
光之颱風 01:26 AM 06-15-08
唔係準咁簡單,
係易接呀
smalltung 01:41 AM 06-15-08
唔係準
果招花瓣落下
係應該得鷹接到
信長 08:33 AM 06-15-08
作者: smalltung:
唔係準
果招花瓣落下
係應該得鷹接到
都好屈機,易接的話,門太都可能搶到
不過隻鷹有無敵制空能力,等於鷹接晒

花梨郎 睇個款似係好難sack 低佢(不過我期待sack 低佢 )
elmond 11:45 AM 06-15-08
咁重點應該會係花梨度,只要一次,花梨就可以重傷離場
AGK 12:23 PM 06-15-08
小泉花莉郎
Oscarzero 12:37 PM 06-15-08
遮係小泉係帝黑版瀨那
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面