Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 37 87 127 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 147 187  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
charcsc2000 12:11 AM 11-12-18
作者: 半人馬-RigiL-:
ic~~~ 原來game+ball 係$739。
由手機版發出
但日森$688咋,仲係連運費~
W!LL 12:16 AM 11-12-18
作者: 半人馬-RigiL-:
ic~~~ 原來game+ball 係$739。
由手機版發出
之前蘇寧做過預購game+ball $706到10月尾完
lunn 07:24 AM 11-12-18
作者: charcsc2000:
但日森$688咋,仲係連運費~
未試過響日森買野
想問吓係咪出貨果時先會扣數??
同埋到香港時係直接派件去我既地址? 係咪SF派架??
高級嘍囉 08:49 AM 11-12-18
作者: rinxlun:
未試過響日森買野
出貨扣數
快用DHL,慢用Amazon嘅外判,會自稱係Amazon 。

外判tracking link:http://www.ecmsglobal.com/cn/index.html
leungky1 08:59 AM 11-12-18
作者: W!LL:
之前蘇X做過預購game+ball $706到10月尾完
仲Search到資料嘅
Game+Console+Ball 2906
Game+Ball 706
Game 423
Ball 352
由手機版發出
野良猫 09:38 AM 11-12-18
15號應該又係全黃金嘅鋪頭都打緊,但就唔俾賣
忍者 09:42 AM 11-12-18
行版唔係皮卡丘咩?
charcsc2000 11:15 AM 11-12-18
未試過響日森買野
出貨扣數...真心好好用...
因為香港game shop好多都係奸商...
有時情願去日森買好過...
仲可買攻略本添...

最重要係免稅...(係日本買要夠5000yen先可退稅)

另外係直接派件去你地址...

另外學左買日森...朋友或自己去旅行就可以寄去酒店...
好過自己周圍搵攻略或game...慳好多時間~

作者: 高級嘍囉:
出貨扣數
快用DHL,慢用Amazon嘅外判,會自稱係Amazon 。

外判tracking link:http://www.ecmsglobal.com/cn/index.html
慢好似係中通...
就算慢都好快...仲比少一半運費...
charcsc2000 11:17 AM 11-12-18
作者: 野良猫:
15號應該又係全黃金嘅鋪頭都打緊,但就唔俾賣
不嬲老任game都好少偷賣....正常既...
因為真係會捉...
上次老闆話有同行偷賣fifa19被警告...
高級嘍囉 11:28 AM 11-12-18
慢好似係中通...
就算慢都好快...仲比少一半運費...
薄嘅話用信封(書、雜誌、CD),仲有可能免費轉用DHL。
八仙果 11:30 AM 11-12-18
發售日確定!

https://www.facebook.com/myTVgames/p...53415521585854

charcsc2000 11:31 AM 11-12-18
作者: 高級嘍囉:
薄嘅話(書、雜誌、CD),仲有可能免費轉用DHL。
上次我買3本攻略都係用中通...
同期買兩本二手書, 經集運帶...要兩星期後先拎到
野良猫 11:36 AM 11-12-18
不嬲老任game都好少偷賣....正常既...
因為真係會捉...
上次老闆話有同行偷賣fifa19被警告...
魷魚2嗰次已經出哂信警告啲鋪

不過我諗收鋪時應該會有人偷賣
八仙果 12:01 PM 11-12-18
作者: MO:
https://www.sogo.com.hk/cwb/tc/thank...php?section=25

銅鑼灣SOGO Thankful week
18/11
Nintendo Switch + Super Mario Party
$2380

即係買機送GAME
得 10 部,我諗你去到 SOGO 門口見到啲人已經調頭走。
charcsc2000 12:05 PM 11-12-18
魷魚2嗰次已經出哂信警告啲鋪

不過我諗收鋪時應該會有人偷賣
係呀...唔急咪等下...早玩又沒得平既...
最緊要係價錢唔好炒就得~
lunn 05:00 PM 11-12-18
謝謝樓上幾位版友既解答
依家搞到心郁郁想訂大亂鬥同皮卡丘加埋個波.....
野良猫 05:29 PM 11-12-18
係呀...唔急咪等下...早玩又沒得平既...
最緊要係價錢唔好炒就得~
我相反,最重要早買早享受
最好水貨早到迫行版早啲拎出嚟賣
charcsc2000 07:39 PM 11-12-18
謝謝樓上幾位版友既解答
依家搞到心郁郁想訂大亂鬥同皮卡丘加埋個波.....
大亂鬥如果買dl版,建議ns轉區去南非買係最便宜,一樣有code和雙倍金幣~

我相反,最重要早買早享受
最好水貨早到迫行版早啲拎出嚟賣
快得幾多,之前就係有商鋪早賣左幾日,搞到全行都被人警告沒得早買~
風間鈴木仁 01:49 AM 11-13-18
http://dengekionline.com/elem/000/001/832/1832151/

『ビリオンロード』ビリー隊長が登場する最新PVとTV-CMが配信。エクササイズをしながら作品を紹介
lunn 07:30 AM 11-13-18
大亂鬥如果買dl版,建議ns轉區去南非買係最便宜,一樣有code和雙倍金幣~
快得幾多,之前就係有商鋪早賣左幾日,搞到全行都被人警告沒得早買~
訂左實體版喇
我都係鐘意儲實體GAME多D
MultiPASS 11:08 AM 11-13-18
咁熱鬧就睇下真人版比卡超偵探(電影)
啲Pokemon設定...

iu fu pig 12:36 PM 11-13-18
估唔到老任捉得咁緊
因為記得早年嘅pokemon都會早一兩日有得玩⋯
波我應該唔捨得買,除非有其他用途
由手機版發出
charcsc2000 01:14 PM 11-13-18
作者: iu fu pig:
估唔到老任捉得咁緊
因為記得早年嘅pokemon都會早一兩日有得玩⋯
波我應該唔捨得買,除非有其他用途
由手機版發出
老任先捉得緊...
上次Mario Odyssey偷步直播已經有網主被ban 3個月...

個波用途真係自high多..捉到怪識發聲嫁...
wsx360 01:37 PM 11-13-18
老任先捉得緊...
上次Mario Odyssey偷步直播已經有網主被ban 3個月...

上次Mario Odyssey早個成個禮拜偷步直播,老任先ban佢
原本偷步1-2日老任都唔會理
iu fu pig 02:09 PM 11-13-18
老任先捉得緊...

因為有夢夢了(明明上次夢夢喺預約送嘅,同埋買真黃版送嘅)
因為個波在其他遊戲用不著,Skip

其實不嬲偷跑都唔應該咁高調,仲要直播,老任又好難唔理
其實我貪心,我預聽日有得拎架喇
由手機版發出
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 37 87 127 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 147 187  ... 最後

返回主題版面