Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55 105  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
leungky1 12:15 PM 05-05-14
作者: the fool:
今集好好睇!
話說貴虎真係幾低能下,係俾人圍果陣見到自己細佬,
佢無諗過件事可能係細佬策劃?
就算無,見佢唔出o黎救自己都會奇怪掛?仲要咁大聲叫佢走,唔驚佢走唔甩?

雖然換轉係我我都會即刻做野,但唔會咁明顯lo
佢似乎忘記左電單車都可以去到森林
嗰陣只可以理解為愛大於一切了
成個關係嘅角色同開頭完全逆轉

Sid應該係想限制博士分析新資訊吧
至少目前嘅電單車同鬱金香都無咩可能運載到大型機器~
當然,我肯定佢無諗過自己係最弱
J+1 12:22 PM 05-05-14
唔明Sid 佢自已入左樹海有咩作用,以佢一個人能力根本做唔到咩....
由手機版發出
魔璃 12:23 PM 05-05-14
作者: J+1:
唔明Sid 佢自已入左樹海有咩佢用,以佢一個人能力根本做唔到咩....
由手機版發出

拎便當收工
casio 06:57 PM 05-05-14
作者: B..:
呀哥無死可喜可賀
睇完今集都係唔明黑實既目的係咩?單純係想鏟除橙哥?咁之後呢
佢好似三隊人(博士,呀哥原本果套,橙)既理念都唔buy
年青人米青虫上腦,
對佢嚟講,橙只係同佢爭女嘅存在,完
小忍~~ 07:30 PM 05-05-14
大亂鬥真好睇~~
桃女應該都有自己既目的~
5角大戰
GN00508771 07:49 PM 05-05-14
本身蕉爺用戰極已經唔係特別弱
(雖然佢冇贏過)<---重點!
做乜事光實弟弟會咁有信心可以滅到佢口
仲要當中蕉爺係手拎Genesis

光實弟弟做乜唔一早變身之後偷襲蕉爺?

呀哥無死可喜可賀
抱歉 今集邊到睇到阿哥冇死=-.- (雖然我都覺得冇咁易退場)

蕉爺......
casio 11:16 PM 05-05-14
作者: GN00508771:

抱歉 今集邊到睇到阿哥冇死=-.- (雖然我都覺得冇咁易退場)
因為三個無確認屍體之餘,仲講咗「咁高跌落去死硬」同「唔死都無可能係森林生存到」掛
呢兩句傳說係一定會被打臉的對白
axe1292 12:09 AM 05-06-14
作者: 滅龍士:
咪唔記得虎虎仲有條戰極腰帶+蜜瓜鎖變斬月
首先佢要頂得到見到CRACK仲可以成功回到家或公司拿/偷
axe1292 12:10 AM 05-06-14
作者: casio:
因為三個無確認屍體之餘,仲講咗「咁高跌落去死硬」同「唔死都無可能係森林生存到」掛
呢兩句傳說係一定會被打臉的對白
非公認戰隊已經同你講左咩叫FLAG XD
fami~yan 12:18 AM 05-06-14
作者: axe1292:
腰帶變身器之類的,不是手伸到背後/外衣的內袋口就有的嗎?
赤兵尉SETH 01:42 AM 05-06-14
貴虎依家...

http://www.sakataseed.co.jp/special/...014/index.html
小忍~~ 11:06 AM 05-06-14
作者: axe1292:
唔通俾榴槤救返??
邪氣小貓 02:16 PM 05-06-14
比綠色 OVERLOAD試條腰帶都有可能。
gingq7 11:35 PM 05-06-14
呀哥無死可喜可賀
黑提應該係buy呀哥原本果套, 但眼見哥哥轉投橙果套, 就送哥哥一程;
問題是, 送走左哥哥後, 佢有能力扳倒凌馬嗎

--
話說呢幾集開始有提哥哥仲有上司 (明明頭幾集有提過世界樹是家族生意?!), 唔知世界樹集團仲有無其他人出場?
綾小路雷太 01:44 AM 05-07-14
作者: gingq7:
黑提應該係buy呀哥原本果套, 但眼見哥哥轉投橙果套, 就送哥哥一程;
問題是, 送走左哥哥後, 佢有能力扳倒凌馬嗎

--
話說呢幾集開始有提哥哥仲有上司 (明明頭幾集有提過世界樹是家族生意?!), 唔知世界樹集團仲有無其他人出場?
父上大人!
地場衛 01:47 AM 05-07-14
幕後又係財團BX?
比卡SP 02:08 AM 05-08-14
作者: 亍 ◣:
bug??...香蕉part A o個幕係舊變身器...?
就係咁岩唔記得帶榨汁機出街,心諗冇勝算,先出口術扮放過黑提
太機智了
gingq7 05:24 AM 05-08-14
作者: 比卡SP:
就係咁岩唔記得帶榨汁機出街,心諗冇勝算,先出口術扮放過黑提
太機智了
我無印象黑提有同其他rider一對一打過 (連一打一高級怪人都好似無), 但肯定既係無一場show倒佢係打得, 斷估佢都係同四眼仔同級;
而另一邊既香蕉亦係不勝戰神....

其實我好想睇佢兩個打一場

話說戰神連避戰都型過人: "橙阻頭阻勢, 但佢唔係敵人; 你我雖然無仇無怨, 但你係我敵人"
mikemike 09:02 AM 05-08-14
見唔到條屍即是未死
W!LL 09:22 AM 05-08-14
幪面超人OOO AND W FEAT. SKULL MOVIE大戰CORE - 導演剪輯版

http://www.deltamac.com.hk/newdeltam...76&item=bluray
魔璃 09:55 AM 05-08-14
咁好有港版出既
比卡SP 10:28 AM 05-08-14
作者: gingq7:
我無印象黑提有同其他rider一對一打過 (連一打一高級怪人都好似無), 但肯定既係無一場show倒佢係打得, 斷估佢都係同四眼仔同級;
而另一邊既香蕉亦係不勝戰神....

其實我好想睇佢兩個打一場

話說戰神連避戰都型過人: "橙阻頭阻勢, 但佢唔係敵人; 你我雖然無仇無怨, 但你係我敵人"
上次救橙打黑提時勝負已分啦,咪係傲蕉廿六集以來既初勝利囉
拓飛 11:44 AM 05-08-14
黑實變左斬月真後點解把聲會變左-.-
比卡SP 03:54 PM 05-08-14
作者: 拓飛:
黑實變左斬月真後點解把聲會變左-.-
佢學柯南用變聲器都唔係第一次,應該都係類似既方法
0001 11:15 PM 05-08-14
我比較想睇...四眼用榨汁機~~~
ELS-05...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55 105  ... 最後

返回主題版面