Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
魔靈娘 03:26 PM 01-28-18
係吾係真係有波動拳出
定叫豪鬼出黎一瞬千擊
鳳熾魂 03:41 PM 01-28-18
作者: Chris Redfield:
未有炮術王前都似唔夠其他武大力

Sent from my iPhone using Gaforum
龍杭炮好似唔會食琴炮術王效果
Chris Redfield 04:06 PM 01-28-18
作者: 鳳熾魂:
龍杭炮好似唔會食琴炮術王效果

但會加普通炮擊威力、龍擊炮威力&減reload時間,已夠
依家lv2,等出多件炮術裝備就lv3
同時要整把擴散GL先得

Sent from my iPhone using Gaforum
Chris Redfield 04:10 PM 01-28-18
作者: HONDA:
炮術王係???

砲術,以前上到+15就叫砲術王

鳳熾魂 04:13 PM 01-28-18
作者: Chris Redfield:
但會加普通炮擊威力、龍擊炮威力&減reload時間,已夠
依家lv2,等出多件炮術裝備就lv3
同時要整把擴散GL先得

護石咪得lor
DevilElvis 04:14 PM 01-28-18
想問開頭整乜裝好?泥魚龍裝?

我從使用 Tapatalk 的 LG-K535 發送
小光 04:24 PM 01-28-18
作者: DevilElvis:
想問開頭整乜裝好?泥魚龍裝?

我從使用 Tapatalk 的 LG-K535 發送
我個人覺得開頭求其整到乜就整乜
開頭唔難打, 又好快就衝過, 唔駛太執著整套裝
Chris Redfield 04:26 PM 01-28-18
作者: 鳳熾魂:
護石咪得lor

係bo,打廢版暴龍先

ビスケット 05:04 PM 01-28-18
頭po幾個wiki有冇話邊個好啲
←之前從未玩過mh+隻game未寄到黎
捲毛老爺 06:41 PM 01-28-18
今集未買+冇ps4 。 耐心等 G 版。
係咪今集仲未見牙獸種
野良猫 08:12 PM 01-28-18
馬仔惡打咗
holsety 08:50 PM 01-28-18
出波。。系統上傷害可能即係踢腳術或消費性道具投射器w
kog 08:57 PM 01-28-18
新手一問,開始時選擇的五官,之後可否再更改?
sgouki 08:59 PM 01-28-18
冇, 不過IN GAME 會變樣 過場就冇乜野
kog 09:09 PM 01-28-18
開始時我是但選....
好彩問一問,那重新開始過好過。
Thx!
ゆり 09:28 PM 01-28-18
又死psn?
由手機版發出
野良猫 09:29 PM 01-28-18
作者: sgouki:
冇, 不過IN GAME 會變樣 過場就冇乜野
個靚樣得LOAD SAVE嗰陣可以睇到
所以我依家都係番個頭裝備算
滅龍士 10:03 PM 01-28-18
偷跑王法國佬都未出財寶龍?咁佢唔係DLC怪話就係真黑幕boss怪
lightsnakes 10:30 PM 01-28-18
已買,Gaf快開公會啦
Tannhauser Gate 11:34 PM 01-28-18
岩岩返 又爆ser
STRIFE 12:09 AM 01-29-18
滅盡龍寶玉地獄中
ALEX CHOW 12:13 AM 01-29-18
作者: Tannhauser Gate:
岩岩返 又爆ser
剩係PSN局部死
Tannhauser Gate 12:21 AM 01-29-18
隻猫仲識捉怪
下集係咪加埋MHS d對戰
qwe 12:48 AM 01-29-18
一隻MH玩死PSN SERVER 3次, SONY同CAPCOIN實黑人問號
鳳熾魂 01:15 AM 01-29-18
終於見到滅盡gunlance毒同麻係唔係好難先儲到個屬性?
之前無玩gunlance唔知邊幾支好用
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124  ... 最後

返回主題版面