Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 44 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 64 104 154  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
anyone 08:54 PM 10-07-15
留黎做乜je
小嘉 08:55 PM 10-07-15
N卡留黎做咩...
亍 ◣ 09:01 PM 10-07-15
放屋仔玩
另外d fans數會唔會冇埋....
sd03021 10:51 PM 10-07-15
首紅限定MASTER打完後 第一個反應就係好想講粗口
axe1292 10:52 PM 10-07-15
唔小心DEL左隻GAME,
引繼番之後果3千無課石........仲係到,好彩
尼路 11:32 AM 10-08-15
想問一下,goin、蘭子個兩首同杏的master個d左右加左拉右拉有無邊首pro可以練,定呢d就係拇指的極限……
~小鬼~ 11:36 AM 10-08-15
作者: axe1292:
唔小心DEL左隻GAME,
引繼番之後果3千無課石........仲係到,好彩

剩係由an轉ios, ios轉an 先會唔見晒
kimtch 12:34 PM 10-08-15
作者: 尼路:
想問一下,goin、蘭子個兩首同杏的master個d左右加左拉右拉有無邊首pro可以練,定呢d就係拇指的極限……
帶盾帶補血入場練?
Cly 12:39 PM 10-08-15
已經忘記左pro點打

但master蘭子首華蕾用姆指反而易過放平打
anyone 12:52 PM 10-08-15
pro蘭子最尾bbb
kimtch 12:57 PM 10-08-15
懶打fc pro 直接玩mas pass 算
尼路 01:03 PM 10-08-15
作者: kimtch:
帶盾帶補血入場練?
無盾已經四補血,次次都中間就死
除左呢幾首,其他都已經靠補血硬過……
kimtch 01:06 PM 10-08-15
無盾已經四補血,次次都中間就死
除左呢幾首,其他都已經靠補血硬過……
咁帶萬聖肥妹堆血??
尼路 04:40 PM 10-08-15
作者: kimtch:
咁帶萬聖肥妹堆血??
我都想可惜無。
不過帶返兩回血頂返高行血反而真係過左goin……
anyone 09:19 PM 10-08-15
呢幾日訓醒/lunch滿左體都唔係太想打
~小鬼~ 09:36 PM 10-08-15
作者: anyone:
呢幾日訓醒/lunch滿左體都唔係太想打
重有好多人要特訓,唔可以咁快停住
anyone 09:41 PM 10-08-15
n卡算啦
個非洲0ssr acc都升爆晒會用ge卡lv儲緊trainer
sd03021 10:03 PM 10-08-15
其實果D折返長SLIDE究竟要點掃法?

昨晚初見藍限定1MISS 就係斷果條長掃

never say never又係超長掃必斷
anyone 10:04 PM 10-08-15
長ge可以左右手交互掃
JMi 10:32 PM 10-08-15
作者: sd03021:
其實果D折返長SLIDE究竟要點掃法?

昨晚初見藍限定1MISS 就係斷果條長掃

never say never又係超長掃必斷
never say never中間
5432右手掃 1234左手掃 然後重複
埋尾5拉右 左手掃埋或者換右手都得
sd03021 11:42 PM 10-08-15
作者: anyone:
長ge可以左右手交互掃

作者: JMi:
never say never中間
5432右手掃 1234左手掃 然後重複
埋尾5拉右 左手掃埋或者換右手都得
下次試下先

PS.
今次呢個AC終於可以正式上路
十抽1SSR 2SR
代官 02:25 PM 10-09-15
係味狂洗最簡單就得
仲有rank影唔影響rare drop

係的話放置play算
J+1 02:34 PM 10-09-15
打左3舖master跌左兩隻綾瀬算唔算叫易跌...?

另外要入過event頁先會比個棺材??

唔知棺材入面仲有冇其他...

由手機版發出
~小鬼~ 02:40 PM 10-09-15
如果易跌打一堆黎升技都幾好
Cly 02:51 PM 10-09-15
全type歌冇出現up =Д=

作者: J+1:
打左3舖master跌左兩隻綾瀬算唔算叫易跌...?

另外要入過event頁先會比個棺材??
由手機版發出
4場全R
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 4 44 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 64 104 154  ... 最後

返回主題版面