Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 774 1274 1674 1724 1764 1768 1769 1770 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1777 1778 1779 1780 1784  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
Hextor 12:45 PM 10-19-19
上次AUO祭去旅行得10箱到宜家萬聖2018都未開始打
做左LOGIN派感覺良好
好多新角都冇練反正都係用哈哈哈同えっちゃん
Hextor 05:05 PM 10-26-19
saber war 2
space伊絲塔同jane
冇活動角
覺得好頹
the fool 01:56 AM 10-27-19
今年無哈佬喂event定Saber War2就係?但無送角想點
估唔到真係爆隻太空凜出o黎
GN00508771 03:11 AM 10-27-19
磨菇寫 希望係正經故事
最近都係搞笑系多
digiharuka 11:21 AM 10-27-19
延續今年金閃祭的劇情, 甚至是 2-5 的前傳 (那堆bonus對象的神性..)?

作者: the fool:
今年無哈佬喂event定Saber War2就係?但無送角想點
Bonus對象有龍娘啦
只是(宇宙屬性)兩隻機龍娘卻沒出現... 說來兩隻... 填補這個送角吧(假)
鈴蘭 02:09 PM 10-27-19
作者: the fool:
香菇︰哈佬喂Event?我將他遺留在平成了,你明白吧?
Hextor 06:12 PM 10-29-19
太空澟藍卡avg光炮
仲要低atk白值
GN00508771 06:13 PM 10-29-19
睇下HIT數同NP回收率點啦
the fool 01:53 AM 10-30-19
太空凜寶具強化extra attack雖然係第一次,但如果同一般加攻技效果差唔多就好雞肋...(雖然寶具效果應該唔會差得去邊,但extra attack唔係成日有機會用到)
ジェーン攻擊寶具有雙debuff好似係第一隻?
上次金閃祭終於連唔捨得升o既アトラス院都升爆左,終於有新魔術礼装用
作者: GN00508771:
磨菇寫 希望係正經故事
最近都係搞笑系多
邊度有講係磨菇寫無理由官網唔標榜呢樣野
LordofNightmare 03:59 AM 10-30-19
ev有特登提係磨菇寫
GN00508771 04:05 PM 10-30-19
【決算】ソニー、3期連続で営業益過去最高を更新!半導体好調、PS4販売計画を下方修正、『FGO』は減収

偉大既FGO竟然賺少左
Sar8 04:15 PM 10-30-19
正常
今年淡左咁多
digiharuka 08:52 PM 10-30-19
SP凛, 自充50, 3色寶具自選

抽光, 無緣 =__ =
出彩蛋都可以出月神的 orz
Sar8 09:19 PM 10-30-19
X傻係咪強化
GN00508771 09:28 PM 10-30-19
5PACK 寶5
東山寶4

然後s凜⋯⋯⋯⋯技8升9又要15舊真理之卵⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
GN00508771 10:05 PM 10-30-19
6張禮裝既SYSTEM周回 應該唔得
雙嫁王+醫神 都係回收得76NP....

技3 10左既話或者有機會@@依家差2粒卵 試唔到
T.K. 10:37 PM 10-30-19
要六禮又太過份
T.K. 10:47 PM 10-30-19
迷X第四次強化…
the fool 04:29 AM 10-31-19
今次故事幾好笑
X應該係第1隻全技+寶都有得強化o既人
太空凜寶具可轉色未知有無特別玩法可以配合到?
ジェーン技3 d字多到強化成功up同單體集星都係少有,但要50星先可以充NP就有d難
蛋撻王子 09:24 AM 10-31-19
對於鐘意凜既玩家黎講呢個劇本都幾滿足

暫時打完比利
gingq7 12:59 PM 10-31-19
40符寶1
8/8/10,走去打種火,
綠卡: 突滿寶石翁+WCBA+換人孔明, 腦死3T周回
16.x萬 > 18.x萬 > 46.x萬, 即是W3平均每隻15.X萬

勁過仇信和兔王太多, 想衝寶2, 但又覺得浪費金錢 (上次浪費了100抽在仇信寶2(仲要唔中))
gingq7 01:08 PM 10-31-19
寶具轉色, 配上自充50, 寶具前加寶傷三回合, 可3T, 三招都有加攻, 點睇都係OP角
對上一隻有齊自充+三招加攻+可3T的角色應該係弓貞

藍寶具有咩優勢要等人試
綠寶具腦死3T, 火力仲要唔差
紅寶具配黑聖杯+孔+梅+EX攻擊+100%, 火力肯定高
GN00508771 01:44 PM 10-31-19
作者: T.K.:
要六禮又太過份
咁金閃祭同聖誕呢d冇上限既ボックスガシャ

6張總比5張好
GN00508771 01:46 PM 10-31-19
作者: gingq7:
寶具轉色, 配上自充50, 寶具前加寶傷三回合, 可3T, 三招都有加攻, 點睇都係OP角
對上一隻有齊自充+三招加攻+可3T的角色應該係弓貞

藍寶具有咩優勢要等人試
綠寶具腦死3T, 火力仲要唔差
紅寶具配黑聖杯+孔+梅+EX攻擊+100%, 火力肯定高
q寶做唔到3t
就算雙CBA上BUFF 都係回收番20NP.....

A寶3t既話 你要有 豆爸 醫神 C狐 孔明 入邊其中3隻先叫有機會(凜仲要用NP禮先得)
gingq7 03:34 PM 10-31-19
q寶做到3t
WCBA + 孔明

雖然要換人,但無視敵方陣容肯定打足3發

另外,技1可以幫隊友加攻30%
可以組五農具雙打手隊
任意50np自充角(突寶石翁) + 宇宙凜(農具) + 孔明(農具)

或六農具尼托隊
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 774 1274 1674 1724 1764 1768 1769 1770 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1777 1778 1779 1780 1784  ... 最後

返回主題版面