Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-07-05, 11:33 PM   #1
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
XBOX日版Silent Hill 4幾時出?

如題
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-05, 12:17 AM   #2
ben_fung924
Ultimate Gamer
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
引用:
作者: S.T.A.R.S.
如題
出左好耐啦

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-05, 12:45 AM   #3
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
作者: ben_fung924
出左好耐啦
日本未出
日版應該會有個紅色警告標讖係封面
引用:
作者: 歌絲˙暮斯
日版 wor, 係街見到 270 既係亞洲版吧 ?? packing 好簡陋, 封面又低能, 一眼見到仲以為係狗血老外野
係亞洲版
封面跟美版,但又未至於低能既
我返而想知packing有幾簡陋?
聽人講紙質印刷差D

P.S.唔知XBOX版最期之詩又有冇日亞版之分呢
舊 01-08-05, 02:12 AM   #4
ben_fung924
Ultimate Gamer
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
引用:
日本未出
日版應該會有個紅色警告標讖係封面

係亞洲版
封面跟美版,但又未至於低能既
我返而想知packing有幾簡陋?
聽人講紙質印刷差D

原來我睇到個o個係亞洲版,sorry

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-05, 02:28 AM   #5
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
作者: maskrider
睇怕唔會出, 本身 SH4 都唔係咁賣得, 出日本 X-BOX 版只有好快變 < 2000 YEN 既特價 game.
出得隻二又唔出四...冇得儲
雖然玩方面SH4係遜色D,但故事唔太差
引用:
作者: ben_fung924
原來我睇到個o個係亞洲版,sorry
我初時見到亞洲版都以為日版出左
舊 01-08-05, 02:35 AM   #6
maskrider
Insane Gamer
變身!!!

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDjpfelixmcli
引用:
出得隻二又唔出四...冇得儲
雖然玩方面SH4係遜色D,但故事唔太差
SH4 一 D 都唔差 (對我呢個 SH fans), 我都差不多有儲齊, 不過我等佢個價落得咁上下先再入.

引用:
我初時見到亞洲版都以為日版出左
主要係歐美先 X-BOX 版. 亞版主要係跟美版.
maskrider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-05, 02:24 AM   #7
岸邊露伴
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
日版only
未出過亞洲版

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-05, 12:25 AM   #8
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
日版 wor, 係街見到 270 既係亞洲版吧 ?? packing 好簡陋, 封面又低能, 一眼見到仲以為係狗血老外野
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-05, 01:03 AM   #9
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
現在為止,還沒有日版 Silent Hill 4 的消息推出。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-05, 02:01 AM   #10
maskrider
Insane Gamer
變身!!!

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDjpfelixmcli
睇怕唔會出, 本身 SH4 都唔係咁賣得, 出日本 X-BOX 版只有好快變 < 2000 YEN 既特價 game.
maskrider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-05, 03:20 AM   #11
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: maskrider

咁咪好囉。 (笑)

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-05, 11:09 AM   #12
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
咁slient hill 有冇出3 的 ?

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-05, 01:32 PM   #13
岸邊露伴

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: nakakula
咁slient hill 有冇出3 的 ?
XB版冇出過..

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC]SILENT HILL 5 將於下一代主機推出 neo2046 電視遊戲討論版 13 08-19-04 03:19 PM
NEW:1/9美國Konami Gamers' Day新作影片(Silent Hill 4,WWX Rumble Rose,Neo Contra....) 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 01-23-04 08:25 PM
Silent Hill 3將移植PC發售 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 3 05-03-03 11:46 AM

現在的時間是 08:23 PM

手機版 | APP版