Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 07-09-03, 01:04 AM   #1
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
Red face i-cable 播:我的野蠻女友

快將播映(有麗音)

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-03, 09:43 AM   #2
snakelsh
Crazy Gamer
三字頭...

註冊日期: Apr 2003
邊個台播?

舊 07-09-03, 11:48 AM   #3
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
電影一台
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-03, 12:36 PM   #4
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
睇DVD啦.....正好多?...
sgouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-03, 10:09 PM   #5
snakelsh
Crazy Gamer
三字頭...

註冊日期: Apr 2003
呢套戲係我既至愛韓片,百看不厭!

舊 07-12-03, 03:21 PM   #6
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
引用:
Originally posted by 東風一號 :
電影一台
27 July 2003 13:00
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-03, 04:39 PM   #7
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
[路過]分清楚I-Cable同有線電視[/路過]

舊 07-12-03, 06:34 PM   #8
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by Terry Chan :

27 July 2003 13:00
下午 1 點
有冇早 d 呀
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-03, 01:26 AM   #9
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by Zaku :

下午 1 點
有冇早 d 呀
夜晚9點都有得播~(反而呢場叫"首映")

舊 07-13-03, 01:28 AM   #10
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by 小昭Teddy :
[路過]分清楚I-Cable同有線電視[/路過]

係喎~

舊 07-13-03, 01:30 AM   #11
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
Originally posted by Busconcamp :

係喎~
算啦....我做I-Cable Sales都俾好多人企係度鬧我....話佢個有線電視睇唔到

舊 07-13-03, 01:49 AM   #12
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by 小昭Teddy :

算啦....我做I-Cable Sales都俾好多人企係度鬧我....話佢個有線電視睇唔到
咁我都知:
"有線寬頻"同"有線電視"既客戶熱線電話係唔同既~~~

舊 07-13-03, 01:51 AM   #13
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
引用:

[真係唔知]有咩分別[/真係唔知]

舊 07-13-03, 01:55 AM   #14
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
Originally posted by killua :

[真係唔知]有咩分別[/真係唔知]
寬頻同電視係兩間公司黎架....即係PCCW同Netvigator一樣

此篇文章於 07-13-03 01:58 AM 被 小昭Teddy 編輯。
小昭Teddy 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
TV box and TV 卡可以連接I cable 解碼器ma? majicman 手機資訊/電腦軟硬討論 8 04-11-03 01:08 PM
Monster Cable vs Audio Technica色差 Trinity 影音館 8 04-03-03 09:10 PM
申請i cable....... 十一月 手機資訊/電腦軟硬討論 34 03-26-03 01:49 AM
請問哪裡有 WSC 的 Link Cable 賣? 八仙果 手提遊戲機討論版 1 03-16-03 11:21 AM
crossover cable Q頭 手機資訊/電腦軟硬討論 2 02-11-03 12:31 AM

現在的時間是 05:12 PM

手機版 | APP版