Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 07-09-10, 08:39 PM   #26
ty1106
Game Master
おれいも

註冊日期: Mar 2009
引用:
作者: shion_rei 查看文章
PCAngel8月号 今個月一定要買呀…好像應募有關羽抱枕
等緊船版 收到賊船風就快到貨

*發售前倒數十四日
ty1106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 12:41 AM   #27
YALIU
God of Gamer
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
你未答我小遊戲個個問題呢....
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 02:36 AM   #28
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
你未答我小遊戲個個問題呢....
網址都放埋啦
舊 07-10-10, 09:29 AM   #29
YALIU
儲錢中...

我知有link"
但問題我係完全唔知點玩…
舊 07-10-10, 01:35 PM   #30
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
我知有link"
但問題我係完全唔知點玩…
官網入面有唔少地方隱藏0左0的恋姫0係度
只要搵到佢地出0黎就可以得到相關0既Wallpaper作獎勵
而難易度將會按角色順序遞增
除0左0個度寫0既以外 仲有一個「隱藏BOSS」
但係0個個似乎得nexton有情報咁...
舊 07-10-10, 05:52 PM   #31
YALIU
儲錢中...

哦~~
我明曬啦
但....點解我找到漢女...orz
舊 07-10-10, 06:02 PM   #32
YALIU
儲錢中...

找到
孟獲
張飛&馬超
劉備
夏候洲&惇
董卓&賈驅
袁術

其他找緊

boss咪係漢女orz......................
舊 07-10-10, 09:36 PM   #33
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
找到
孟獲
張飛&馬超
劉備
夏候洲&惇
董卓&賈驅
袁術

其他找緊

boss咪係漢女orz......................
隱藏BOSS係要搵一個作家出0黎
佢會俾兩個英文字母 然後就要自己打網址

提示:其中一「對」匿得好特別
樓上幾個角色應該有線索

G's Fetival Deluxe Vol.8 勿忘入手(日本7月16日發售)
付錄:關羽愛紗爆乳Mouse pad, 魏軍集合 水着扇子, 孫權MicroFibre 小手巾
舊 07-12-10, 03:46 PM   #34
YALIU
儲錢中...

G's Fetival Deluxe Vol.8 我叫人幫我HOLD起一盒算...
咁樣個個星期出旺角真係唔多掂...
舊 07-15-10, 06:45 PM   #35
ty1106
Game Master
おれいも

發售前倒數企畫開始!

倒數前8日:北鄉一刀
倒數前7日:華雄
倒數前6日:沙和
倒數前5日:?
倒數前4日:小蓮、蓮華
倒數前3日:稟、風
倒數前2日:螃蟹耳璃璃
倒數前1日:桃香
發售日:全員(還原?)

敗者復活戰第二回「穿上浴衣」得主:黃蓋(祭) ←僅多於張勲不足三百票
最終回「穿上中國服(旗袍) 真‧1位決定戰」7.22下午截止投票
候選者─関羽(愛紗)・孫策(雪蓮)・劉備(桃香)・趙雲(星)・公孫賛(白蓮)・張勲(七乃)
最終得主:趙雲(星) ←贏雪蓮三百幾票 愛紗輸多將近千五票排第三

預告:7.22及7.23連續兩日更新

此篇文章於 07-23-10 10:56 PM 被 ty1106 編輯。
舊 07-19-10, 12:31 AM   #36
YALIU
儲錢中...

想問...你找曬所有壁紙未....
我放棄了找其他了
舊 07-19-10, 09:16 AM   #37
ko121314
Game Master

PSN  IDkollokkol
小遊戲推出第2日已經找齊, 比較要注意只有最後2張比較難找
官方blog有提示
ko121314 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-10, 03:00 PM   #38
YALIU
儲錢中...

日文苦手...
可不可以給link我...
舊 07-19-10, 06:29 PM   #39
ty1106
Game Master
おれいも

靠出貓拎晒全部wallpaper路過...

電撃G's Festival! DELUXE Vol.8
真恋姫無双特別號
舊 07-19-10, 11:53 PM   #40
YALIU
儲錢中...

點出貓...??

星期六先去旺角,希望重有貨
舊 07-20-10, 06:41 PM   #41
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
點出貓...??

星期六先去旺角,希望重有貨
請自行找方法 (始終不鼓勵出貓)

7月16號先出 賊船船版預計月底到貨
(收到風未必入飛機貨)
舊 07-20-10, 07:26 PM   #42
YALIU
儲錢中...

引用:
作者: ty1106 查看文章
請自行找方法 (始終不鼓勵出貓)

7月16號先出 賊船船版預計月底到貨
(收到風未必入飛機貨)
我找左幾日啦..
而家都齊唔到..

一係你PM話我知=_=
舊 07-23-10, 11:00 PM   #43
ty1106
Game Master
おれいも

今日正式開售

個人訂0既預計要下星期先到
希望0係我去動漫節兼整錶0個日可以去拎埋啦...
舊 07-31-10, 08:12 PM   #44
YALIU
儲錢中...

G's Fetival Deluxe Vol.8 見街
好一句飛機貨要$&)
舊 07-31-10, 08:19 PM   #45
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
G's Fetival Deluxe Vol.8 見街
好一句飛機貨要$&)
飛乜鬼0丫 船都到0左囉 (會場問過報$**唔知有無報錯)
會場藍貓個檔無擺 信和藍貓個檔未見 (兩邊都只見Vol.7 クッド)
信和賊船番0左 但係最後一個俾我買埋#**(港島可以去糖街賊船 應該一樣價)
信和一樓(上兩層)力天亦都番0左 同賊船同價

加油!
舊 08-01-10, 05:15 PM   #46
ty1106
Game Master
おれいも

31/7 終於到0左 但係最終售價受日匯影響>1000
(sofmap特典:抱枕套 + Digital Illustration CD)

29/7 追加人氣投票壁紙第一回:呂蒙(亞莎)

9月號未有情報
舊 08-01-10, 07:56 PM   #47
YALIU
儲錢中...

引用:
作者: ty1106 查看文章
飛乜鬼0丫 船都到0左囉 (會場問過報$**唔知有無報錯)
會場藍貓個檔無擺 信和藍貓個檔未見 (兩邊都只見Vol.7 クッド)
信和賊船番0左 但係最後一個俾我買埋#**(港島可以去糖街賊船 應該一樣價)
信和一樓(上兩層)力天亦都番0左 同賊船同價

加油!
因為上個禮拜韓問
SAM就話星期四會番船

到我尋日去到啦
SAM不在就由另外一個男仔幫我計啦
佢開頭就話#&)的
之後呀婆唔知講左乜野

就同我講話係飛機貨要$&)
其他鋪頭都同我講係船貨架
佢話呢D貨係有人訂左要留起條氣都順D
佢而家係擺明推高價唔想給我買囉

上次買PC ANGEL又係架
當我問完價錢考慮緊買唔買好就拎左本書起手
個呀婆就話「同我睇住呢個小姐係未買呀」
得啦,我知佢有批熟客仔單單都係大數,唔想做我地呢D平民生意

最後我都係上番去2/F度買
我用#**買了(張VIP無帶)
舊 08-01-10, 09:47 PM   #48
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
因為上個禮拜韓問
SAM就話星期四會番船

到我尋日去到啦
SAM不在就由另外一個男仔幫我計啦
佢開頭就話#&)的
之後呀婆唔知講左乜野

就同我講話係飛機貨要$&)
其他鋪頭都同我講係船貨架
佢話呢D貨係有人訂左要留起條氣都順D
佢而家係擺明推高價唔想給我買囉
火都無計啦
SAM星期五起入0左會展看舖0丫嘛
最清楚0個個唔0係度一係等一係去第二間0架喇...

我見佢無擺出0黎我都無多口問直接走去賊船算

PS 講貴 賊船隔離先隨時係全場最貴
舊 08-01-10, 11:54 PM   #49
YALIU
儲錢中...

咁我又唔算火的
反正又唔係只係得佢一間有賣
不過就係話佢咁樣好有歧視feel
我都知SAM佢有係漫節擺....

同埋佢係無擺出來架
我都係問佢佢先係個箱度拆出來
應該係星期四番但無拆掛~~"

PS. 如果間間貴我唔買都可以.......
我又唔係話找唔到用天價都要買的人
舊 08-02-10, 12:09 AM   #50
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
同埋佢係無擺出來架
我都係問佢佢先係個箱度拆出來
應該係星期四番但無拆掛~~"

PS. 如果間間貴我唔買都可以.......
我又唔係話找唔到用天價都要買的人
睇怕都係 因為SAM都無帶到入動漫節賣
今日去第二次都無行過去八囉...

港島都仲好0的 起碼有旭屋唔怕天價
之前沙田買物王仲有機率平 呢期新番同賊船打個和甚至仲貴
不過隔一陣仔賣唔去又會降價...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:07 AM

手機版 | APP版