Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後
攻略及心得交流區>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 攻略區
padage 05:23 PM 02-01-19
作者: ComeLOLoh:
有無人試過用刀仔片沅熊先生?
得唔得?
因為我全部用槍
最奇怪係刀可以片,但無刀時,放係你面前都唔比用手拎,局你用槍
風間鈴木仁 03:22 PM 02-01-19
https://asia.playstation.com/cht-hk/...0201-cnyvideo/

PlayStation® 新春宣傳短片即日啟播 資深演員黃一飛搶眼造型 宣傳PS4®《RESIDENT EVIL 2》
風間鈴木仁 03:22 PM 02-01-19
https://asia.playstation.com/cht-hk/...0201-cnyvideo/

PlayStation® 新春宣傳短片即日啟播 資深演員黃一飛搶眼造型 宣傳PS4®《RESIDENT EVIL 2》
harakuma 07:07 PM 02-01-19
諗下諗下,

LEON真係災星,

一開始油站唔係LEON走嚟, 令到警員分神比人咬?!

原本人地真係可以handle it
ComeLOLoh 01:25 AM 02-02-19
作者: harakuma:
諗下諗下,

LEON真係災星,

一開始油站唔係LEON走嚟, 令到警員分神比人咬?!

原本人地真係可以handle it

A 劇情的話,Claire一樣。
不過成個浣熊市無乜幾個survivor。
出面成個油站都係,而且已經有另一個坐左黎地下。
darkvolver 03:31 PM 02-01-19
浣熊先生其實幾可愛..

Sent from my iPhone using Gaforum
ComeLOLoh 03:54 PM 02-01-19
睇番,好多劇情已經唔記得。

FURIMUKI 04:01 PM 02-01-19
2果陣明明Ada係錫面
DC同RE2都變左咀對咀
darkvolver 04:03 PM 02-01-19
作者: FURIMUKI:
2果陣明明Ada係錫面

錫錫的時候,場地都係不同...

Sent from my iPhone using Gaforum
aquarius 04:30 PM 02-01-19
作者: FURIMUKI:
2果陣明明Ada係錫面

時代唔同咗
鈴蘭 04:28 PM 02-01-19
天真仔比人嘴一野就信左靚女講
豪傑公子 04:33 PM 02-01-19
作者: 鈴蘭:
天真仔比人嘴一野就信左靚女講
ANNETTE同佢講ADA唔係FBI佢又即刻懷疑ADA,
少年時代嘅LEON太易信人~
赤兵尉SETH 05:34 PM 02-01-19
作者: 豪傑公子:
ANNETTE同佢講ADA唔係FBI佢又即刻懷疑ADA,
少年時代嘅LEON太易信人~
全部都係吊橋效應
真!DC 04:46 PM 02-01-19
覺得其實ada可以同leon一齊逃出左先攞番支sample唔洗急住即刻攞
由手機版發出
darkvolver 04:52 PM 02-01-19
作者: 真!DC:
覺得其實ada可以同leon一齊逃出左先攞番支sample唔洗急住即刻攞
由手機版發出

此部分一值都需要dlc補完,始終太多迷..

FURIMUKI 07:10 PM 02-01-19
今晚開Claire 2nd拎無限火箭炮無雙下先

Btw用得耐Leon就會覺得其實佢最終黎講好用過Claire
o係完全唔打Licker同狗既前提下,兩者分別只在於打喪屍,植物人,同boss
呢3點之中Leon無論打喪屍同boss都強過Claire
我後悔當初話佢廢
真!DC 07:17 PM 02-01-19
玩緊claire B覺得leon武器比較好用
Claire武器好散好阻空間
榴彈要逐發reload, 支衝鋒槍根本係釘槍來吧細力到
由手機版發出
赤兵尉SETH 07:44 PM 02-01-19
經過hardcore之後都覺得leon好用過Claire

最初多數人都係玩leon篇被初見殺先
知道流程再玩Claire易左, 加上standard榴彈炮無雙, 彈藥同回復充足過leon好多
赤兵尉SETH 07:55 PM 02-01-19

aquarius 09:10 PM 02-01-19
每次打完行番轉頭D zombie都會復活..
開始玩回避算了..

原來植物人真係植物人..
可以nuts shot..
血之淚 09:22 PM 02-01-19
作者: aquarius:
每次打完行番轉頭D zombie都會復活..
開始玩回避算了..

原來植物人真係植物人..
可以nuts shot..
喪B唔識復活,係你未真正殺死佢
除非好彩爆頭,打到佢訓低之後都要用把刀切到佢唔識起返身
平民S+功略最大敵人係喪B,俾佢地咬一下就紅血,我真係寧願用多少少時間切死佢地都唔想嘥藥
赤兵尉SETH 06:17 PM 02-02-19
彈盡可以試下

小昭Teddy 08:12 PM 02-02-19
作者: 赤兵尉SETH:
彈盡可以試下

其實係咪等時間過????
我頭先打到冇晒彈, 用刀仔片佢原來咁岩我又係企佢左手邊, 片左一陣蘇玉華就俾左支火箭砲俾我
darkvolver 08:27 PM 02-02-19
作者: 小昭Teddy:
我頭先打到冇晒彈, 用刀仔片佢原來咁岩我又係企佢左手邊, 片左一陣蘇玉華就俾左支火箭砲俾我
係等時間.....多過要打佢...但盡可能留1-2個閃光.....
赤兵尉SETH 10:39 PM 02-02-19
作者: 小昭Teddy:
睇wiki就話扣到一定血量就兩分鐘倒有火箭砲, 乜都唔做要等4~5分鐘
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後

返回主題版面