Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 71 111 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 131  ... 最後
~清談館~>[一年]人民日報:《敢於鬥爭才能贏得尊嚴》
wing 05:48 PM 11-27-19
作者: J+1:
我好想開番學呀
識玩就全部學生門口等開學到時睇你點入去揾人

https://news.rthk.hk/rthk/ch/compone...abChangeable=0
由手機版發出
差佬依家最重要未必係入去搵幾個人, 可能係想入去搜證, 火魔法指紋, CCTV等, 用來指證之前登記id果堆人, 然後捉番佢地告暴動
gun2506 08:55 PM 11-27-19
我想問有辦法找到"POPO"自己公佈的屍體發現數字嗎?

家中一老是超強左膠 雖然不支持POPO但死都不信有大量"被自殺"
wing 09:35 PM 11-27-19
作者: gun2506:
我想問有辦法找到"POPO"自己公佈的屍體發現數字嗎?

家中一老是超強左膠 雖然不支持POPO但死都不信有大量"被自殺"
https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C...80%8B%E6%A1%88

李家超講的.
Heaven 10:02 PM 11-27-19
比上年同期增加一成多d 扣埋人口增加
數字上唔叫大量 不過睇你信唔信數據
由手機版發出
gun2506 06:11 AM 11-28-19
我阿爸堅持要"證據"

佢話有咁多人失蹤一定有"家屬"出來追究...

我話:人地阿媽都掟埋落留喇喎?

佢依然講兩個字"證據"...

左膠好煩....
wing 09:34 AM 11-28-19
我阿爸堅持要"證據"

左膠好煩....
有D其實係間接證據, 好似周梓樂單野咁, 一個廿零歲做開運動後生仔, 一層樓跌落去會唔會盤骨粉碎? 仲有之前好多單浮屍, 同埋冇血跳樓, 全部查都唔查就話 "冇可疑"? 如果呢D case佢都仲係信哂警謊, 我諗你都好難講服你屋企人.
yorkyork 12:28 PM 11-28-19
我覺得再多證據佢都唔會信,
算啦
Tano 01:08 PM 11-28-19
作者: yorkyork:
我覺得再多證據佢都唔會信,
算啦
地平論死忠
簡稱 地平人
iu fu pig 02:33 PM 11-28-19
作者: wing:
有D其實係間接證據, 好似周梓樂單野咁, 一個廿零歲做開運動後生仔, 一層樓跌落去會唔會盤骨粉碎? 仲有之前好多單浮屍, 同埋冇血跳樓, 全部查都唔查就話 "冇可疑"? 如果呢D case佢都仲係信哂警謊, 我諗你都好難講服你屋企人.
唔喺切膚之痛喺唔會信⋯⋯
上一代人唔會相信政府嘅陰暗面,陰謀詭計,佢地只會認為做污糟手段嘅喺反政府嘅人
(就算佢地成日睇電影/電視劇講警權幾腐敗都好,幾多韓劇/日劇唔喺男豬單挑成個警隊高層?)佢地依然唔會相信,所以用軟手段喺影響唔到佢地

更加唔好講邏輯,佢地嘅邏輯好線性,只要喺線性上面,你喺唔會說服到
由手機版發出
Sar8 02:42 PM 11-28-19
針唔吉到肉唔知痛
算擺啦施主
Heaven 03:36 PM 11-28-19
作者: iu fu pig:
唔喺切膚之痛喺唔會信⋯⋯
上一代人唔會相信政府嘅陰暗面,陰謀詭計,佢地只會認為做污糟手段嘅喺反政府嘅人
(就算佢地成日睇電影/電視劇講警權幾腐敗都好,幾多韓劇/日劇唔喺男豬單挑成個警隊高層?)佢地依然唔會相信,所以用軟手段喺影響唔到佢地

更加唔好講邏輯,佢地嘅邏輯好線性,只要喺線性上面,你喺唔會說服到
由手機版發出
其實唔信既 一句外國勢力已經無得講
由手機版發出
wing 04:24 PM 11-28-19
我阿爸堅持要"證據"

左膠好煩....
我諗要試下用另類方法, 唔好用咁理性的方式, 睇睇藍絲D思考方式, 對症下藥. 我記得之前在facebook見過類似野, 不過搵唔番了. 你可以去facebook找找
gun2506 04:48 PM 11-28-19
作者: wing:
我諗要試下用另類方法, 唔好用咁理性的方式, 睇睇藍絲D思考方式, 對症下藥. 我記得之前在facebook見過類似野, 不過搵唔番了. 你可以去facebook找找
佢話佢係絕對既黃絲...所以我先稱呼佢為左膠

佢好清楚知道腦殘政府問題...只是不相信POPO會如此流氓....

我阿媽係咁搵晒証據俾佢睇,佢話:又唔見蕭若元有講???

我話:你聽少D個燈神喇!!!

佢:總之冇証據既野我係唔會信!!!

然而佢本身脾氣差 而又老了 通常第二句開始就會越來越大聲...好煩
真!DC 05:05 PM 11-28-19
試下話懷疑係中共派人混入popo做

Sofar仲未有確實證明popo殺人,我都唔會話實係popo做
不過從目前疑點我認為可能性好高
由手機版發出
wing 01:58 PM 11-29-19
我阿爸堅持要"證據"

左膠好煩....
既然佢地未必係真要講證據講理性, 不如唔好跟佢地口頭講果套, 試下長輩圖方式, 不斷耳濡目染

https://lihkg.com/thread/1761705/page/1
J+1 08:08 PM 11-29-19
香港真係學唔到

時代廣州,好暴力啊香港嗰d算咩

由手機版發出
亍 ◣ 10:00 PM 11-30-19
今晚D 犬好似乖晒咁????
風之將 11:20 PM 11-30-19
作者: 亍 ◣:
今晚D 犬好似乖晒咁????
太子頭先先有個被headshot喎...
亍 ◣ 11:49 PM 11-30-19
睇直播D行人好多....唔似早幾個禮拜.....
LTKS 12:09 AM 12-01-19
作者: 亍 ◣:
睇直播D行人好多....唔似早幾個禮拜.....
無號召,啲牆又清晒,所以少人
28日果日咪又係好多人
真!DC 01:34 AM 12-01-19
聽日上晝中環兩個遊行集會
下晝尖沙咀遊行
全部咁順灘發晒不反
想玩乜?
由手機版發出
風之將 10:08 AM 12-01-19
作者: 真!DC:
下晝尖沙咀遊行
全部咁順灘發晒不反
想玩乜?
由手機版發出
批得開始十分鐘都可以即完
要睇8號民陣批唔批,得佢地先可以叫最多和理非出黎
mkmonkey 10:43 AM 12-01-19
下晝尖沙咀遊行
全部咁順灘發晒不反
想玩乜?
由手機版發出
而家 d 不反對有效時間接近 0,批唔批都無分別。
HM 11:57 AM 12-01-19
下晝尖沙咀遊行
全部咁順灘發晒不反
想玩乜?
由手機版發出
似係想試下多唔多人出
今次唔似有跡象會拉人
但如果唔多人就可以大條道理講市民已收貨
Sar8 04:13 PM 12-01-19
而家個款完全係落order唔可以亂來

不過睇來就係上面都唔知要點處理...
第一 ... 21 71 111 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 131  ... 最後

返回主題版面