Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 53  ... 最後
攻略及心得交流區>格ゲー綜合討論區Round 8 【侍魂2019年早夏 GBFVS2019】
ヨコ男 05:02 PM 01-08-16
作者: 鈴蘭:
你唔好又買PS3版啦 我唔想大家又要係咁reconnect :o)
唔同廠出
而家gg cross play都無事啦
newb 12:31 AM 01-14-16
打左排街霸走番過黎打arc game…
嗯,一點進步都沒有
ヨコ男 01:04 AM 01-14-16
作者: sohippy:
嗯,一點進步都沒有
退步就真
Dyhalt Rushifar 09:43 AM 01-14-16
嗯,你們真是一點進步都沒有
打街霸多唔會打ARC GAME勁咗架喎,在下幫你修飾一下,令句子通順D啦
ヨコ男 09:48 AM 01-14-16
打得多款格GAME只會另你對格GAME CONCEPT清楚D
新作上手快D

但真係要勁既話根本係睇熟練度, 分散玩COMBO都唔記得啦

NEWB去唔去機竇同我打下?
我呢排乜格GAME都無打, 隨便殺我
[KIT] 09:53 AM 01-14-16
作者: ヨコ男:
打得多款格GAME只會另你對格GAME CONCEPT清楚D
新作上手快D

星期五晚上唔上去打GG?
ヨコ男 09:55 AM 01-14-16
作者: [KIT]:
星期五晚上唔上去打GG?
呢度仲有多個人去我就去
newb 10:57 AM 01-14-16
新作上手快D

我唔知你地機竇係邊
仲有我有既game你全部都有啦邊洗出黎打
newb 02:28 PM 01-14-16
『ブレイブルー セントラルフィクション』が2016年1月28日に大型アップデート! Act2のオープニング映像も公開 https://t.co/yJJBUL3IRt https://t.co/MoUo1YVxtc

鈴蘭 03:33 PM 01-14-16
星期五可以/

面連同打連線邊有得比
[KIT] 02:19 AM 01-15-16
我唔知你地機竇係邊
仲有我有既game你全部都有啦邊洗出黎打
如果你覺得online同 local 對戰無分別的話可以唔駛專登來
[KIT] 02:20 AM 01-15-16
星期五可以/

面連同打連線邊有得比
我5:30pm 開始係上面
打比我可以太子站接你地
ヨコ男 09:44 AM 01-15-16
作者: [KIT]:
我5:30pm 開始係上面
打比我可以太子站接你地
今次咁早既?
我直上黎
鈴蘭 02:10 PM 01-18-16
睇多幾段卡蓮姐
都係覺得紅蓮拳用黎磨血算
擇除左中段之外全部都低回報 但比人擋左就CA確反咁唔係路sosad
最慘係 其實如果確認到駁紅蓮拳咁不如確認天弧好過......
ヨコ男 02:41 PM 01-18-16
睇多幾段卡蓮姐
都係覺得紅蓮拳用黎磨血算
擇除左中段之外全部都低回報 但比人擋左就CA確反咁唔係路sosad
最慘係 其實如果確認到駁紅蓮拳咁不如確認天弧好過......
CA有咁快?
真係唔知

未出game討論唔到
講番大制啦好無
鈴蘭 02:45 PM 01-18-16
CA有咁快?
真係唔知

未出game討論唔到
講番大制啦好無
起碼會食真空波動拳囉
不過我無試紅蓮拳一段停係負幾多啦
ヨコ男 02:52 PM 01-18-16
起碼會食真空波動拳囉
不過我無試紅蓮拳一段停係負幾多啦
真空波動拳快就不嬲架啦
其實擔心指令投會唔會反確好d
係既真係打毛
鈴蘭 03:06 PM 01-18-16
真空波動拳快就不嬲架啦
其實擔心指令投會唔會反確好d
係既真係打毛
紅蓮拳本身有得一段之後好快咁縮後 所以指令投應該都仲可以fake,有估既餘地
所以我先話 磨血算啦
newb 03:15 PM 01-18-16
點解sf會走左黎呢邊講
不過其實依加仲有無人玩緊4
Dyhalt Rushifar 03:23 PM 01-18-16
開新順手包埋Arc System關連以外既入黎算Q數 反正來來去去都係果批人架啦
街霸同KOF就.....你地想點就點啦,雖然我諗出番去叫會好D
嘰嘰!嘰嘰嘰!
鈴蘭 03:32 PM 01-18-16
作者: Dyhalt Rushifar:
嘰嘰!嘰嘰嘰!
>どうでもいい
>そっとしておこう
ZOMA 03:43 PM 01-18-16
【GGXrd】【SFV】【USF4】【KOF】【UNI】【N+blasterz】【BlazBlue】格ゲー綜合討論區
ヨコ男 03:55 PM 01-18-16
出面個個叫大制特典換衫討論區丫嘛

點解sf會走左黎呢邊講
不過其實依加仲有無人玩緊4
你PC版跟唔到機呀....
newb 04:08 PM 01-18-16
出面個個叫大制特典換衫討論區丫嘛

你PC版跟唔到機呀....
sosad 咁等5
5 beta個auto match pc連到psn人,不過唔知一般開房佢會點搞
真十人€ 04:10 PM 01-18-16
插咀,
仲有無人打 BB? (小眾玩意 )
雖然夜晚遊下lobby都打到一兩場。
標籤:BlazBlue, GGXrd, KOF, P4U, UNI
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 53  ... 最後

返回主題版面